Araştırma Okuluna Isparta SDÜ Damga Vurdu

Prof. Dr. Selahattin Şenol Bahar Okulları”nın 6.sı düzenlediği Kongre Dokuz Eylül Üniversitesinden yapıldı ,Başarılı sunumları ile 45 proje arasında birincilik Isparta SDÜ oldu

Araştırma Okuluna Isparta SDÜ Damga Vurdu

Araştırma Okuluna Isparta Damga Vurdu
Bilimsel araştırmaların planlanması aşamasından, elde edilen verilerin yazımı ve yayımlanması aşamasına kadar, baştan sona teorik ve uygulamalı olarak bilimsel yayın hazırlama konusunda eğitim vermeyi bir nosyon haline getirmiş ve bu alanda öncü bir okul niteliği kazanmış olan “Prof. Dr. Selahattin Şenol Bahar Okulları”nın 6.sı bu yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli Eğitim Merkezinde (DESEM) gerçekleştirildi.
Kongre Başkanları; 2014 – 2021 tarihleri arasında Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Başkanı olan Prof. Dr. Eyüp Sabri Ercan ve Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülü sahibi Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Işık’tı. Türkiye’nin dört bir yanından çocuk ve ergen psikiyatristlerinin katıldığı araştırma projelerinin sunulduğu vebilimsel araştıma nasıl yapılır? sorusunun cevabını baştan sona veren kongrede Süleyman Demirel Üniversitesi Çocuk ve Ergen Psikiyatri AD’dan araştırma görevlilleri de kongre düzenleme kurulunda yer aldı. 
Toplamda 45 araştırma projesinin 1.lik ödülünü almak için değerlendirildiği kongrede bu yıl 1.lik ödülünü kazanan araştırma Projesi Doç. Dr. Ümit Işık’ın danışmanlığında planan ve Dr. Süleyman Emre Özyürek tarafından yürütülecek olan -“EDIS: Bir Mobil Uygulama Disleksi’yi Tedavi Edebilir mi?” Mobil Uygulama Geliştirme ve Etkinlik Analizi Projesi- oldu.
Isparta’nın adını tüm Türkiye’deki çocuk ve genç psikiyatristlerinin aklına ve kalbine altın harflerle yazan Süleyman Demirel Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD Öğretim Üyelerine ve Araştırma Görevlilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Isparta'da 72 yaşındaki adama, çalışan kalpte bypass ameliyatı gerçekleştirildi
Sağlık

Isparta'da 72 yaşındaki adama, çalışan kalpte bypass ameliyatı gerçekleştirildi

72 yaşındaki adama, çalışan kalpte bypass ameliyatı gerçekleştirildi

SDÜ Süleyman Demirel Üniversitesine Yeni Rektör Prof. Dr. Mehmet SALTAN atandı
Yaşam

SDÜ Süleyman Demirel Üniversitesine Yeni Rektör Prof. Dr. Mehmet SALTAN atandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan 2023/353 numaralı karara göre, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr Mehmet SALTAN atandı.

Isparta  SDÜ Hastanesi Kalite Üst Puanı Artmaya Devam ediyor
Sağlık

Isparta SDÜ Hastanesi Kalite Üst Puanı Artmaya Devam ediyor

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Çalışan Hakları Daire Başkanlığı tarafından yapılan Kalite değerlendirmesinden 92 puan alarak son 3 yılda puanını üst düzey kalite seviyesine yükseltti.

Isparta SDÜ ilk  Ameliyatsız Kalp Kapağı Değiştirilmesi İşlemini  Gerçekleştirdi
Sağlık

Isparta SDÜ ilk Ameliyatsız Kalp Kapağı Değiştirilmesi İşlemini Gerçekleştirdi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı tarafından Isparta’da ilk kez Transcatheter Aortic Valve Implantation- TAVI (kasıktan girilerek kalp kapağının ameliyatsız değiştirilmesi) işlemi gerçekleştirildi.

CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan'dan Kararlı duruş
Bilim ve Teknoloji

CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan'dan Kararlı duruş

CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'nın konuğu olarak

Yapay Zeka Oyuncaklarıyla Çocuklar İçin Eğitici ve Eğlenceli Deneyimler!
Bilim ve Teknoloji

Yapay Zeka Oyuncaklarıyla Çocuklar İçin Eğitici ve Eğlenceli Deneyimler!

Keşfedin! Çocuklar için tasarlanan yapay zeka destekli oyuncaklarla eğitim ve eğlenceyi bir araya getirin. Duygusal destek, güvenlik ve öğrenme deneyimleri sizi bekliyor.