Erzincan

BBP Erzincan İl Başkanı Tolga Altınoluk Görevden Alındı

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Eren'in, görevden alınan Erzincan İl Başkanı ile ilgili açıklaması.

BBP Erzincan  İl  Başkanı  Tolga Altınoluk Görevden Alındı

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Eren'in, görevden alınan Erzincan İl Başkanı ile ilgili açıklaması. ⬇️

"Yaklaşık 6 yıldan beri Erzincan İl Başkanlığı görevinde bulunan Tolga Altınoluk’un, uzun yıllardır görevde kalmasına rağmen ve mutat zamanlarda Genel Merkez tarafından uyarılmasına rağmen ilçe teşkilatlarının kuruluşunu tamamlayamadığı,

6 yıl görevde kalmasına rağmen üye sayısında artış sağlayamadığı gibi azalma yaşandığı da ortadadır.

Söz konusu şahıs, partimizin kurumsal kimliğinin öne çıkmasından, partimizin saygın ve sağlıklı temsilinden daha çok kendi kimliğini önde tutması ve son günlerde temsil kabiliyetini tamamen kaybetmesi sebebiyle görevden alınmıştır.

Şahsın görevden alınmasıyla, kaybolan siyasi kimliğini korumak adına görevden alınış sebebini, kamuoyunda gündemde olan merhum Sinan Ateş ismine bağlayarak Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi’ne ve Genel Merkez yöneticilerine yaptığı açıklamayla haksız ve mesnetsiz ithamlarda bulunmuştur.

Malum basın ve sosyal medya hesapları da mal bulmuş mağribi gibi bu açıklamalar üzerinden camiamızı hedef almaktadır.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız ve yöneticilerimiz merhum Sinan Ateş’in ailesine taziyede bulunmuş, kendisine kamuoyu önünde rahmet dilemiş, insani ve İslami vazifelerini yerine getirmiştir.

Hâl böyleyken bu şahıs partimizin kurumsal kimliğini bu hadise üzerinden iftira atarak yıpratmaya çalışmaktadır. Bu şahıs bir taraftan bu hadiseyi siyasi rant olarak kullanmaya çalışırken, diğer taraftan aynı paralelde bu hadiseyi siyasi rant olarak kullananlara da maşalık etmektedir.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez yöneticilerine ve Alperen Ocakları’na iftira atanlar ve bunu istismar eden herkes bilmedir ki bizim sabrımızın bir sonu vardır ve bunu sınamaya da kimse kalkmamalıdır."

Kamuoyuna saygıyla dıyurulur.

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzincan İl Başkanlığı’na Murat Kılıvan atandı.

BBP Erzincan İl Başkanı Tolga Altınok, Genel Merkez'imiz tarafından verilen süre ve süreçte Erzincan genelinde hedeflenen üye sayısına ulaşılamaması, ilçe teşkilatlanmalarının gerektiği gibi sağlanamaması ve gözlemlenen temsil sorunları nedeniyle görevinden alınmıştır.

BBP Erzincan İl Başkanlığı’na teşkilatlandırma çalışmalarını gerçekleştirmek üzere 06 Mart 2023 tarihi itibariyle parti tüzüğünün 14/e maddesi uyarınca Murat Kılıvan getirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'nın tek BBP meclis Üyesi Mehmet Karakoyun oldu
Yerel

Antalya'nın tek BBP meclis Üyesi Mehmet Karakoyun oldu

BBP ilk defa Korkuteli meclisinde temsil edilecek. 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimler sonrası Cumhur ittifakı listesinden MHP Meclis üyesi olarak seçilen Mehmet Karakoyun istifa ederek Büyük Birlik Partisine geri döndü.

Burdur BBP İl Genel Meclis Adayları  Gençlerden oluştu
Yerel

Burdur BBP İl Genel Meclis Adayları Gençlerden oluştu

BÜYÜK BiRLİK PARTİSİ BURDUR İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI 1.Sıra Adayı Halil İbrahim ÇELİK 2.Sıra Adayı Gizem Nur Ezgi TUNÇ 3.Sıra Adayı Taha ÇAKIR Burdur İçin BİZ VARIZ

Kürşad Tatar Kepez'de Rıza Sümer, Büyükşehirde Hakan Tütüncü' dedi .
Yerel

Kürşad Tatar Kepez'de Rıza Sümer, Büyükşehirde Hakan Tütüncü' dedi .

Büyük Birlik Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Kürşat Tatar, "Antalya'nın hiçbir ilçesinde göremeyeceğiniz yollar bugün Kepez'de kazandırılıyor.

BBP  Serik Belediye Başkan adayı  Mevcut Başkan Enver  Aputkan oldu
Yerel

BBP Serik Belediye Başkan adayı Mevcut Başkan Enver Aputkan oldu

Bir süre önce AK Partiden istifa eden ve Bağımsız olarak Serik Belediye Başkanlığı görevini yürüten Enver Aputkan, aldığı kararla Büyük Birlik partisi (BBP) nden belediye başkan adayı oldu.

BBP  Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu  İlçe Seçim de
Yerel

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu İlçe Seçim de

Büyük Birlik Partisi Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı İbradı Haber Yusuf Doğaroğlu Çalışmalara İlçe seçim kululundan başladı.

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf  Doğaroğlu çalışmalara başladı
Yerel

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu çalışmalara başladı

İbradı BBP Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı oldum. 5 ay önce çıktığım hizmet yolunda bu gün BBP İl Başkanım Mustafa Yılmaz ve Yönetiminin davetini değerlendirdim ve BBP İbradı Belediye Başkan Adayı oldum.