Tuncay Epçeliden

28 Şubat 1966 yılında Edirne'de doğan Tuncay Epçeliden, İlk ve Orta öğrenimini Edirne'de tamamlamıştır. 1983 yılında girdiği Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1989 yılında mezun olmuştur.

Aynı yıl Şanlıurfa Devlet Hastanesi mecburi hizmetimi tamamlayan Nöroloji Uzman Doktor Tuncay Epçeliden, 1990 yılında Ankara Numune Hastanesinde NÖROLOJİ ihtisasına başladı. Nöroloji ihtisasını tamamlayan Uzman Doktor Tuncay Epçeliden, 1994 yılında BURDUR-Bucak Devlet Hastanesine göreve başladı. 1996 yılında Gölcük Deniz Hastanesinde Askerlik görevini yapan Epçeliden, 2000 yılında Dr. Filiz Epçeliden ile evlendi.

Bucak Devlet Hastanesi görevi sırasında 2000 yılında Bucak Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı yapan Epçeliden, 2001 - 2006 yılları arasında Başhekimlik yaptı. 

Bucak Devlet Hastanesi'nde yıllarca verdiği hizmet ile adından bahsettiren Uzman Doktor Tuncay Epçeliden, 2018 yılında Antalya Kemer Devlet Hastanesinde hizmet vermiş, şu an ise Kepez Devlet Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Dr. Filiz Epçeliden ile evli olan Epçeliden'in, 2 kız çocuğu bulunmakta ve iyi derecede İngilizcesi olduğu bilinmektedir.

Nöroloji Uzman Doktor Tuncay Epçeliden, Türk Nöroloji Derneği, Akdeniz EMG - EEG Derneği ve Türk Tabipler Birliği üyelikleri bulunmaktadır.

 

Tuncay Epçeliden Yazıları

20
KASIM

2022

MULTİPLE SCLEROZİS HASTALIĞI : MS

Uzman doktor Tuncay Epçeliden'in 'MULTİPLE SCLEROZİS HASTALIĞI : MS' adlı köşe yazısı Devamı

24
EKİM

2022

Uyku ile İlişkili Hareket Bozuklukları

Uzm.Dr.M.Tuncay EPÇELİDEN'in 'Uyku ile İlişkili Hareket Bozuklukları' adlı köşe yazısı Devamı

23
EKİM

2022

Uyku Apne Sendromu

'Uzm.Dr.M.Tuncay EPÇELİDEN'in Uyku Apne Sendromu' adlı köşe yazısı Devamı

23
EKİM

2022

Demans Alzheimer Hastalığı

Uzm.Dr.M.Tuncay EPÇELİDEN'in 'Demans Alzheimer Hastalığı' adlı köşe yazısı Devamı