Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da 600'e Yakın Fırıncıya Hijyen Eğitimi Verildi

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından il ve ilçelerde faaliyet gösteren ekmek üretim, muhafaza, taşıma ve pazarlamasını sağlayan firmalarda çalışan personellere; ekmeklerin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, muhafazası, taşınması, pazarlanması ve genel kurallar ile ilgili eğitim çalışması yapıldı.

Afyonkarahisar'da 600'e Yakın Fırıncıya Hijyen Eğitimi Verildi

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar’da 600’e yakın fırıncı esnafına hijyen eğitimi verildi.
Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından il ve ilçelerde faaliyet gösteren ekmek üretim, muhafaza, taşıma ve pazarlamasını sağlayan firmalarda çalışan personellere; ekmeklerin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, muhafazası, taşınması, pazarlanması ve genel kurallar ile ilgili eğitim çalışması yapıldı. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarları Odası işbirliğinde düzenlenen ‘Ekmek Sektörü Hijyen Eğitimine’ kent merkezinde 352, Sandıklı'da 96, Dinar'da 84 kişinin katılım sağladığı eğitim sonunda ölçme ve değerlendirme yapıldı. Eğitimin sonunda başarılı olanlara sertifika verileceği kaydedildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli'nde  Zamlı  Ekmek Satışları Başladı
Yaşam

Korkuteli'nde Zamlı Ekmek Satışları Başladı

Korkuteli’nde Resmi olarak açıklanan zam kararı, fırıncılar tarafından sabah saatlerinden itibaren uygulamaya konuldu. işte yeni fiyatlar

İBAN ile ödeme alıp Fiş Kesmeyen Esnafa Ceza
Yerel

İBAN ile ödeme alıp Fiş Kesmeyen Esnafa Ceza

Hazine ve Maliye Bakanlığı, IBAN ile ödeme alan ve fiş kesmeyen esnafa 3.400 TL ceza kesmeye başladı. İşletmelerin banka hesaplarına gelen transferler de inceleme kapsamında.

Hülya Gümüş, Mazbatasını Aldıktan Sonra Halkla Buluştu
Yerel

Hülya Gümüş, Mazbatasını Aldıktan Sonra Halkla Buluştu

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, mazbata töreninin ardından sahaya inerek, Cumhuriyet Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Hülya Gümüş 'Esnafımızın yüzünü güldüreceğiz'
Yerel

Hülya Gümüş 'Esnafımızın yüzünü güldüreceğiz'

Hülya Gümüş'ten esnaflara ziyaret! 'Esnafımızın yüzünü güldüreceğiz' - CHP Bucak Belediye Başkanı adayı Hülya Gümüş, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nde esnafları ziyaret etti.

Antalya  Korkuteli  2024 Karne Töreni
Yerel

Antalya Korkuteli 2024 Karne Töreni

Korkuteli’nde öğrenciler, okullarda düzenlenen karne töreni sonrası yarıyıl tatiline girdi. Korkuteli İlçe genelinde 65 okulda öğrenim gören 9 Bin 652 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Esnaflara Ticari Konteyner Desteği
Yerel

Esnaflara Ticari Konteyner Desteği

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Başkan Ümit Alagöz tarafından esnaflara ticari konteyner desteği sağlanıyor. Detaylar haberimizde...