Burdur / Bucak

AIDS gününde Bucak'ta farkındalık

Burdur'un Bucak ilçesinde MAKÜ Bucak Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü tarafından 1 Aralık Dünya AIDS gününde farkındalık etkinliği düzenlendi.

AIDS gününde Bucak'ta farkındalık

Bucak'ta Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü, 1 Aralık Dünya AIDS gününde farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenledi.

Farkındalık etkinliği Bucak İlçe Sağlık Müdürlüğü, Bucak Devlet Hastanesi ve MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü işbirliğinde düzenlendi. 

Burdur'un Bucak ilçesi Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen etkinlik kapsamında, AIDS hastalığı, bulaşıcılığı, alınması gereken tedbirler ve tedavisi konusunda bilgiler verildi.

Katılımcıları ve öğrencileri bilgilendiren Bucak Devlet Hastanesi doktorlarından enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Sibel Karabulut, konuşmasının ardından gelen soruları cevapladı.

1 Aralık Dünya AIDS Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu öğrencileri, Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğrencileri katıldı.

Haberin fotoğrafları için tıklayın

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Dünya AIDS Günü farkındalık konferansı
Yerel

Dünya AIDS Günü farkındalık konferansı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 1 Aralık Dünya AIDS Günü adına konferans gerçekleştirildi.

Bucak'ta renkli bir sanat etkinliği
Yerel

Bucak'ta renkli bir sanat etkinliği

Bucak Sağlık Yüksek Okulu, Emin Gülmez Teknik Meslek Yüksek Okulu ve Bucak Akdeniz Mesleki Anadolu Lisesi, birlikte bir workshop düzenledi.

Ömer Güner Vefat Bucak
Yaşam

Ömer Güner Vefat Bucak

Burdur ili Bucak ilçesinden Hizarcı (Senitçi) Ömer Güner Hayatını kaybetti

Burdur'un Sevilen öncü  iş insanlarından Ali Gür vefat etti.
İş Dünyası

Burdur'un Sevilen öncü iş insanlarından Ali Gür vefat etti.

Burdur'un Sevilen öncü iş insanlarından Ali Gür vefat etti. Burdur'da faaliyet gösteren Gür Mermer sahibi, uzun yıllar BUTSO ve OSB yönetimlerinde görev alan Burdur'un sevilen iş insanlarından Ali Gür kalb rahatsızlığına yenik düştü vefat etti.

Burdur'da ev alevlere teslim oldu
Yaşam

Burdur'da ev alevlere teslim oldu

Burdur merkeze bağlı Kocapınar köyünde çıkan yangında boş kerpiç ev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Burdur elektrik kesintisi! 22 Nisan Burdur elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Yerel

Burdur elektrik kesintisi! 22 Nisan Burdur elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Burdur'da 22 Nisan 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..