Burdur

Ali Orkun Ercengiz'e, Ali Tarkan Büyükyörük'ten ziyaret

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ali Tarkan Büyükyörük, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ali Orkun Ercengiz'e, Ali Tarkan Büyükyörük'ten ziyaret

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ali Tarkan Büyükyörük, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Keyifli geçen ziyarette Başkan Ercengiz ve Aday Adayı Büyükyörük, kardeşlik, birlik ve beraberliğe vurdu yaptı. Belediye Başkan Aday Adayı Ali Tarkan Büyükyörük, “ Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e ziyarette bulundum. Dün olduğu gibi bugün de yarında hep birlikte Burdur’un başarısı için el ele mücadele edeceğiz. Ev sahipliği için teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Ercengiz ise ziyaret için teşekkür ederek, “Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Tarkan Büyükyörük Abimize nazik ziyareti için teşekkür ederim. Dün olduğu gibi bugün de yoldaşız kardeşiz. Sonuç ne olursa olsun kazanan Burdur olsun partimiz olsun” ifadelerini kullandı.

Burdur Gazetesi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel  Nobel Ödülü kazanan Acemoğlu’nu tebrik etti
Türkiye

hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel Nobel Ödülü kazanan Acemoğlu’nu tebrik etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 2024 Nobel Ekonomi Ödülü'nü kazanan Daron Acemoğlu'nu tebrik etti.

 Korkuteli Belediye Başkanı  Saniye Caran  17. Olağan Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi'ne Katıldı
Yerel

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran 17. Olağan Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi'ne Katıldı

CHP Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Necati Gavaz, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ile birlikte 17. Olağan Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı. Kongreye Gavaz ve Caran'ın yanı sıra Korkuteli Gençlik Kolları yönetimi, Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ve CHP Korkuteli İlçe Sekreteri Kadir Erten de katılım gösterdi.

CHP Heyeti yargı krizi Ziyaretlerini   İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, DEM Parti ve Gelecek Partisi’ne yaptı
Türkiye

CHP Heyeti yargı krizi Ziyaretlerini İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, DEM Parti ve Gelecek Partisi’ne yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci ve Grup Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ile Gökhan Günaydın, Türkiye’nin içinde bulunduğu yargı krizini konuşmak üzere muhalefet partilerini ziyaret ediyor.

CHP Ağlasun ilçe başkanı Mustafa Bayka oldu
Yaşam

CHP Ağlasun ilçe başkanı Mustafa Bayka oldu

2020’den bu yana CHP Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Mustafa Bayka, Ağlasun CHP İlçe Başkanı olarak atandı.

Murat Bakan'dan "Afgan göçü" Uyarısı: Türkiye Ciddi Ulusal Güvenlik Problemleri İle Karşı Karşıya.

Murat Bakan'dan "Afgan göçü" Uyarısı: Türkiye Ciddi Ulusal Güvenlik Problemleri İle Karşı Karşıya.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, bir kez daha Türkiye’nin yeni bir Afgan göçü ile karşı karşıya olduğunu belirterek "Türkiye’nin başına bela olacaklar.

Ankara’nın gözde mekanı Nazende yeni menüsü ve mimarisini görkemli açılışla tanıttı
İş Dünyası

Ankara’nın gözde mekanı Nazende yeni menüsü ve mimarisini görkemli açılışla tanıttı

Tatlı ve kahve dünyasının büyüyen ismi Nazende yenilenen mimarisi ve menüsüyle yeniden kapılarını açtı. Bir Ankara markası olan Nazende, özgün menüsünden tadım etkinliğiyle yoğun bir ilgiyle müşterileriyle buluştu.