Ankara / Çankaya

Ankara Çankaya Belediyesi Etkinlikleri iptal etti

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, TUSAŞ’ın Kahramankazan’daki tesislerine yönelik terör saldırısı nedeniyle, 28-29 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin ertelendiğini duyurdu

Ankara  Çankaya Belediyesi  Etkinlikleri iptal etti

ÇANKAYA'DA TÜM ETKİNLİKLER İPTAL
Çankaya Belediyesi, TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısı Nedeniyle Cumhuriyet Bayramı Etkinliklerini Erteledi
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, TUSAŞ’ın Kahramankazan’daki tesislerine yönelik terör saldırısı nedeniyle, 28-29 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin ertelendiğini duyurdu. Başkan Güner, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı nedeniyle ilçedeki Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini ertelediklerini açıkladı. Güner’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
“Cumhuriyet'i, korkmayanlar kurdu! Bugün biz de korkmayanların torunları olarak, Cumhuriyet'imizin 101’inci yılını gurur ve coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Başkentimiz Ankara’da gerçekleşen hain terör saldırısı nedeniyle, 28-29 Ekim tarihlerinde planlanan konserlerimizi ve meşaleli yürüyüşümüzü ileri bir tarihe erteliyoruz. Fakat en büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramı'mızı, omuz omuza ve coşkuyla kutlamaktan vazgeçmiyoruz. Genel Başkanı’mız Sayın Özgür Özel ile birlikte, Cumhuriyetin kalbi Çankaya’da, açık alınlarımızla ve cesur kalplerimizin ritmine eşlik eden ayak seslerimizle, Birinci Meclis’ten Atamızın huzuruna yürüyoruz. Hep birlikte yürüyelim arkadaşlar!”

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 Ankara Çankaya  Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in Düğün tarihi ve Düğün yeri belli oldu .
Magazin

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in Düğün tarihi ve Düğün yeri belli oldu .

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile Eczacı Bahar Karakaş dünya evine giriyor. Hüseyin Can Güner Kimdir

Antalya  Kemer’de 101 Yıl etkinlikleri Başladı
Yerel

Antalya Kemer’de 101 Yıl etkinlikleri Başladı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kemer'de erken başladı. 27 Ekim Pazar (Bugün) saat 20:00’de Atatürk Parkı’nda Kemer Belediyesi’nin

Resim Sergisine Katılan Başkan Kotan  "Cumhuriyetsiz Asla"
Yerel

Resim Sergisine Katılan Başkan Kotan "Cumhuriyetsiz Asla"

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, KONYSİAD ve Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu cumhuriyet temalı resim yarışması ödül törenine katıldı.

Bucak OSB MTAL'in katkılarıyla Bucak'ta unutulmaz Cumhuriyet Bayramı
Yerel

Bucak OSB MTAL'in katkılarıyla Bucak'ta unutulmaz Cumhuriyet Bayramı

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet'in 100. yılını müzikal tiyatro, fener alayı, halk oyunları ve resmi geçit töreni ile coşkuyla kutladı.

Antalya Down Sendromlular Derneğinden 100.yılı kutlaması
Yaşam

Antalya Down Sendromlular Derneğinden 100.yılı kutlaması

Antalya Down Sendromlular Derneği; Paddle togetter soop ve Antalya Gastronomi Eğitimcileri Birliği Derneği işbirliği ile Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlaması gerçekleştirildi.

 Isparta Eğirdir’de gerçekleşen kurumlar arası voleybol turnuvası çekişmeli mücadeleler ile sona erdi.
Yaşam

Isparta Eğirdir’de gerçekleşen kurumlar arası voleybol turnuvası çekişmeli mücadeleler ile sona erdi.

Eğirdir’den 12 kurum takımımızın katıldığı ve 8 gün süren mücadeleler sonunda kupa töreni gerçekleşti. Kupa törenine Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve çok sayıda spor sever katıldı.