Ankara

Ankara’da güzellik fuarı

Ankara'da kadın kuaförleri, berberler, estetik ve kozmetik alanında hizmet veren 100’e yakın firma fuarda başkentlilerle buluştu.

Ankara’da güzellik fuarı

Ankara’da kadın kuaförleri, berberler, estetik ve kozmetik alanında hizmet veren 100’e yakın firma, Ankara, Kuaför, Berber, Estetik, Kozmetik, Güzellik Fuarı’nda başkentlilerle buluştu.
Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu tarafından Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) desteğiyle Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde güzellik fuarı düzenlendi. Ankara’da bir ilke sahne olan fuarda kadın kuaförleri, berberler, estetik ve kozmetik alanında hizmet veren 100’e yakın firma yer aldı. Birçok bürokratın da katıldığı fuara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“İnsanın güzelliği sadece fiziksel güzellik değil, ruh güzelliği”

Fuar katılımcısı Demet Özgüder, bu tür etkinlikleri kaçırmadığını belirterek, “Her kadının ilgilendiği ortak nokta. Biz de elimizden gelen bakımı kendimiz için yapıyoruz. Tırnakla ilgileniyorum, kendim de evde yapmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.
Salonuna ürünler almaya geldiğini dile getiren Bircan Şahin, fuarda her çeşit ürünün bulunduğunu ifade ederek, “Kalıcı ojelerle ilgili sticker, jel gibi ürünler aldım. Fuar güzel ve hareketli” ifadelerine yer verdi.
Güzellik fuarı 11 Aralık’a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kredi kartından savunma sanayi fonuna pay aktarılmayacak;
İş Dünyası

Kredi kartından savunma sanayi fonuna pay aktarılmayacak;

AK Parti kaynakları, savunma sanayi destekleme fonu düzenlemesinde, 100 bin lira kredi kartı limiti olan vatandaşlardan yıllık 750 lira pay alınması maddesinin tekliften çıkarılacağını belirtti.

hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel  Nobel Ödülü kazanan Acemoğlu’nu tebrik etti
Türkiye

hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel Nobel Ödülü kazanan Acemoğlu’nu tebrik etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 2024 Nobel Ekonomi Ödülü'nü kazanan Daron Acemoğlu'nu tebrik etti.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi  bakanlar arasında makam aracı krizi iddiasını yalanladı
Türkiye

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi bakanlar arasında makam aracı krizi iddiasını yalanladı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bakanlar arasında makam aracı krizi iddiasını yalanladı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın ve sosyal medya platformlarında yayılan "Eski ve yeni bakan arasında makam aracı krizi" iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Ankara'da Narin Güran'ın İsmi Bir Parkta Yaşatılacak.
Yerel

Ankara'da Narin Güran'ın İsmi Bir Parkta Yaşatılacak.

Ankara Mamak Belediye Meclisi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla ilçedeki bir parka Narin Güran isminin verilmesini içeren teklifi oy birliğiyle kabul etti.

Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş  Kamu yararına Olan   Kamu Servisine Devam Dedi
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Kamu yararına Olan Kamu Servisine Devam Dedi

Tasarruflar tedbirleri kapsamında iptaline karar verilen kamu servisi hizmeti ocak ayında son bulacaktı. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın karşı çıktığı uygulamanın iptaline karar verildi. Kamu servisi devam edecek…

Yeni ceza infaz sistemi  şekillenmeye Başladı 2 yılın altında ceza alanlar da cezaevine girecek
Türkiye

Yeni ceza infaz sistemi şekillenmeye Başladı 2 yılın altında ceza alanlar da cezaevine girecek

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, son dönemde artan şiddet vakaları nedeniyle ceza infaz sistemine yönelik gelen eleştiriler hakkında açıklamalarda bulundu. Tunç, “2 yılın altında ceza alanlar da cezaevine girecek. Ne kadar cezaevinde kalabileceğine ilişkin alternatifleri sunduk. Milletvekillerimizin takdirinde” dedi.