Ankara'da Köpek kavgası 1'i çocuk 7 kişi yaralandı

Ankara'da yol yapım işçileri, kendilerini havlayarak korkuttuğu gerekçesiyle çoban köpeğini arabayla ezerek öldürdü, olaylar devam etti .Detaylar haberimizde..

Ankara'da Köpek kavgası 1'i çocuk 7 kişi yaralandı

Ankara'da yol yapım işçileri, kendilerini havlayarak korkuttuğu gerekçesiyle çoban köpeğini arabayla ezerek öldürdü. Çıkan arbedede çobanlık yapan kişi, köpeğini öldüren işçilere tüfekle saldırdı. İşçilerin otomobille ezmeye çalıştığı çoban, bir otomobile binerek kaçmaya çalıştı. Taraflar arasında çıkan kavgada biri çocuk olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.
Olay, dün sabah saatlerinde Haymana'nın Eskikışla Köyü'nde meydana geldi. Bölgede çobanlık yapan Osman Özcan'ın köpeği, yol yapım çalışması yapan işçilere havladı. İşçilerin köpeğe taşlarla karşılık vermesi üzerine Özcan, yanına gittiği çalışanlara köpeğinin zararsız olduğunu söyledi. İddiaya göre, uyarıya aldırış etmeyen bir işçi ise köpeği çalıştığı şirkete ait kamyonetle ezerek öldürdü. Bunun üzerine Özcan ile işçiler arasında kavga çıktı. Kendisine saldıran 9 kişiye elindeki tüfekle karşılık veren Özcan'ın silahından çıkan saçmalar 3 işçinin yaralanmasına neden oldu. Etrafa rastgele ateş açan Özcan'dan kaçan yaralı işçiler ile diğerleri kamyonetle bölgeden ayrıldı.

Kamyonetle ezmeye çalıştılar
Bir süre sonra olay yerine tekrar gelen şirket çalışanları, kamyonetle Özcan'ı ezmeye çalıştı. Kovalamaca sırasında yola atlayan Özcan, Seyit Yıldırım idaresindeki 44 AER 699 plakalı otomobile binmeye çalıştı. Bunun üzerine şirket çalışanları kasıtlı bir şekilde kamyonetlerini Yıldırım'ın otomobiliyle çarpıştırdı. Saldırılarına devam eden işçiler, Osman Özcan ile olay yerine gelen babası Yılmaz Özcan ve araç içerisindeki kişilere taşlarla ve sopalarla saldırdı.

Uzun süre devam eden kavgada 7 kişi yaralandı
İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çıkan arbede ekipler tarafından yatıştırılırken, darp edilen Özcan ve babası ile Yıldırım ve araç içerisindeki 6 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Yaralılar hastaneye nakledilirken, şüpheliler jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Ankaralı Yusuf

18.09.2024 / 21 saat önce

Osman Özcan, Eskikışla Köyü Elimce harman yerinde davar güderken, Ankara büyükşehir'in yol bakım ihalesi verdiği firmanın Ağrılı elemanları köpek havladı diye köpeğe taş atıyorlar. Çocuk da köpeği niçin taşlıyorsunuz köpek 6 aylık ısırmaz, ben onu uzaklaştırırım diyor. Buna rağmen hizmetlerinde olan pikap ile köpeği ezip öldürüyorlar. Bunun üzerine çocuk av tüfeği ile şoföre ateş ediyor hafif yaralıyor ve babası Yılmaz Özcan'ı köyden çağırıyor. Onlar yaralı arkadaşlarını Haymana'ya götürmüşler ve olay yatışmış diye babası geri köye dönüyor. Bu sefer firmanın Yamak mahallesinde çalışan elemanları olan 9-10 kişilik geliyor ve Osman Özcan'ın peşine takılıyorlar. Firmanın başka bir pikabını süren bir eleman, Pikabı öldürmek niyeti ile Osman'ın üzerine sürüyor. Osman Özcan tekrar babasını arıyor, bir taraftan da kaçarken, Gültepe köyünden Haymana'ya hastaneye torununu götüren Seyit Yıldırım'ın arabasının arkasına can havliyle kendisini atıyor. Pikap arabaya çarpıp arabanın ön tarafını pert haline getiriyor. Osman'ın babası Yılmaz Ozcan arabası ile gelirken olayı görüyor ve iner inmez pikapı oğlunun üzerine süren kişiyi sopa ile dövüp yere yıkıyor, ikinci kişi Yılmaz Özcan'a saldırıyor, Yılmaz Özcan onu altına alıp yerde döverken, yeni gelen 7-8 kişilik gurup taşlar ile Yılmaz Özcan'a saldırıp başından ağır yaralıyorlar. Gültepeli Seyit Yıldırım olmasaydı Yılmaz Özcan'ı öldüreceklerdi. Çok zor araya girmiş. O arada daha önce Osman Özcan'ın çağırdığı jandarma gelince, Ağrılı gurup kaçıyorlar. Firmanın elemanları zanlılar Haymana jandarma ekipleri tarafından yolda yakalanıp gözaltına alındılar. Osman Özcan Haymana'dan ambulans ile Etlik Şehir Hastanesine, babası da ambulans ile Gülhane Hastanesine havale ediliyor. Yılmaz Özcan kafasında 6-7 tane derin yara izi ile yoğun bakımda gözetim altında kaldı. Olayın akşamı taburcu edildi. Hafif yaralı olan firmanın elemanı da Bilkent Şehir Hastanesine havale ediliyor.

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ankara Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık Görevden Alındı ;Melih Gökçek ne dedi
Yerel

Ankara Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık Görevden Alındı ;Melih Gökçek ne dedi

Mamak Belediyesi CHP Meclis Üyesi, ABB CHP Meclis Üyesi, ABB Meclisi Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık, görevden alındı.

Ankara Büyükşehir Belediyesine yeni  önemli atama: Aycan Demir Başkan Vekili seçildi
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesine yeni önemli atama: Aycan Demir Başkan Vekili seçildi

Ankara Büyükşehir Belediyesinde önemli bir atama gerçekleşti. Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Aycan Demir, Büyükşehir Başkan Vekili olarak görevlendirildi.

Avrupa ve Orta Asya  postacıları Ankara’da buluşuyor
Türkiye

Avrupa ve Orta Asya postacıları Ankara’da buluşuyor

Dünya postacıları Ankara’da buluşuyor Evrensel Posta Birliği Avrupa ve Orta Asya Bölgesi Strateji Forumu, 16-17 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek. Açılışı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hutbede okunan ayet-i kerimeleri hedef almaya başladılar
Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hutbede okunan ayet-i kerimeleri hedef almaya başladılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hutbede okunan ayet-i kerimeleri hedef almaya başladılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda yaptığı konuşmada önemli vurgular yaptı.

3 bakandan Diyarbakır çıkarması! Narin cinayeti aydınlatılana kadar süreci takip edecekler
Türkiye

3 bakandan Diyarbakır çıkarması! Narin cinayeti aydınlatılana kadar süreci takip edecekler

Türkiye, Diyarbakır'da öldürülen küçük Narin'in katil ya da katillerinin kim olduğu sorusunun yanıtını bulmayı beklerken 3 bakan şehre çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bugün Diyarbakır'a giderek süreç aydınlatılana ve sorumlu herkesin hesap vermesini sağlayana kadar sürecin takipçisi olacak.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin Yayıncılardan Narin  Hakkında Hassas davranılmasını istedi
Türkiye

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin Yayıncılardan Narin Hakkında Hassas davranılmasını istedi

RTÜK Başkanı Şahin’den yayıncılara ‘Narin’ çağrısı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, “Yayıncı dostlarımızın bundan sonraki haber süreçlerinde Narin yavrumuzun maneviyatını ve mahremiyetini göz önünde bulundurarak hassas davranmalarını önemle rica ediyorum” dedi.