Ankara / Kalecik

Ankara kalecikte Aynı Apartmanda Oturan Akrabaların bıçaklı Kavgasında Amca ve yeğen öldü 6 yaralı

Ankara’da akraba olan iki aile arasında ekmek satış meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen bıçaklı kavgada 2 kişi Fatih Çekirdek ve yeğeni Mücahit Çekirdek hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

 Ankara kalecikte Aynı Apartmanda Oturan Akrabaların  bıçaklı Kavgasında Amca ve yeğen öldü 6 yaralı

Ankara’da akraba olan iki aile arasında ekmek satış meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen bıçaklı kavgada 2 kişi  Fatih Çekirdek ve yeğeni Mücahit Çekirdek    hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.


Olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında Kalecik ilçesi İstasyon Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, fırıncılık işi yapan ve birbirleri ile akraba olan iki aile arasında haksız satış yapıldığı gerekçesiyle tartışmalar çıkmaya başladı. Taraflardan biri diğerini ölümle tehdit ederken, tehdit edilen taraf polise şikayetçi olacağını söyledi. Yaşananların ardından iki aile arasında kavga çıktı. Birbirlerine bıçakla saldıran aile fertlerinden Fatih Çekirdek ve yeğeni Mücahit Çekirdek hayatını kaybederken, yaralanan 6 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili şüpheliler gözaltına alınırken, hayatını kaybeden amca ile yeğeni toprağa verildi.

 

“Birbirleriyle daha önce kavga etmişler”


Olayla ilgili konuşan esnaf Ramazan Güner, “Akrabalar arasında çıkmış kavga. Aralarında ekmek satışlarının fazlalığından dolayı husumet varmış. Fırın işiyle ilgileniyorlarmış. Orada ürettiklerini satıyorlarmış. Birbirleriyle daha önce kavga etmişler. Bunun üzerine taraflardan biri, karşı tarafı ölümle tehdit etmiş. Diğer tarafta ‘sizi polise şikayet edeceğiz’ demiş. Birbirleriyle karşılaştıklarında da bu sebepten dolayı kavga etmişler. Birbirlerine bıçakla saldırmışlar. Kavgada önce bir kişi ölmüş, ardından da ölen kişinin oğlu, kuzenini bıçaklayarak öldürmüş. Etrafta da ayıran kimse olmayınca olay büyümüş. 2 kişi ölmüş, 3-4 kişi de yaralanmış. Kargaşa bir saate yakın sürmüş. Ardından güvenlik güçleri olaya müdahale etmiş. 5 kişi de gözaltına alınmış ama sayının daha da artacağını söylüyorlar. Ölenler amca ve yeğeni idi, aynı apartmanda yaşıyorlardı” dedi.


Olayla ilgili soruşturma Başlatıldı 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ankara Mamak'ta Kaçak Tarihi Eser Operasyonu. yurt dışına kaçıracaklardı
Yerel

Ankara Mamak'ta Kaçak Tarihi Eser Operasyonu. yurt dışına kaçıracaklardı

Ankara ili Mamak ilçesinde düzenlenen operasyonda yurt dışına kaçırılmaya çalışılan çok sayıda tarihi eser ele geçirildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Yeşil Enerji Ödülü
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Yeşil Enerji Ödülü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sürdürülebilir enerji girişimlerine sağladığı büyük kurumsal ve finansal destekler dolayısıyla Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından “Yeşil Enerji Ödülü”ne layık görüldü

Ankara'da Köpek kavgası 1'i çocuk 7 kişi yaralandı
Türkiye

Ankara'da Köpek kavgası 1'i çocuk 7 kişi yaralandı

Ankara'da yol yapım işçileri, kendilerini havlayarak korkuttuğu gerekçesiyle çoban köpeğini arabayla ezerek öldürdü, olaylar devam etti .Detaylar haberimizde..

Ankara Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık Görevden Alındı ;Melih Gökçek ne dedi
Yerel

Ankara Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık Görevden Alındı ;Melih Gökçek ne dedi

Mamak Belediyesi CHP Meclis Üyesi, ABB CHP Meclis Üyesi, ABB Meclisi Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık, görevden alındı.

Ankara Büyükşehir Belediyesine yeni  önemli atama: Aycan Demir Başkan Vekili seçildi
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesine yeni önemli atama: Aycan Demir Başkan Vekili seçildi

Ankara Büyükşehir Belediyesinde önemli bir atama gerçekleşti. Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Aycan Demir, Büyükşehir Başkan Vekili olarak görevlendirildi.

Avrupa ve Orta Asya  postacıları Ankara’da buluşuyor
Türkiye

Avrupa ve Orta Asya postacıları Ankara’da buluşuyor

Dünya postacıları Ankara’da buluşuyor Evrensel Posta Birliği Avrupa ve Orta Asya Bölgesi Strateji Forumu, 16-17 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek. Açılışı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yapacak.