Antalya / Kepez

Antalya Anfaş 'Beauty Life Estetik, Güzellik, Kozmetik, Kişisel Bakım ve Cosmo Hair Kozmetik Kuaför Ekipmanları Fuarında Tolgahan Demir Rüzgarı

Antalya'da Her yıl düzenlenen 'Beauty Life Estetik, Güzellik, Kozmetik, Kişisel Bakım ve Cosmo Hair Kozmetik Kuaför Ekipmanları Fuarı' 2023 bu yıl da tüm hızıyla sürüyor.

Antalya Anfaş  'Beauty Life Estetik, Güzellik, Kozmetik, Kişisel Bakım ve Cosmo Hair Kozmetik Kuaför Ekipmanları Fuarında Tolgahan Demir Rüzgarı

Antalya'da Her yıl düzenlenen 'Beauty Life Estetik, Güzellik, Kozmetik, Kişisel Bakım ve Cosmo Hair Kozmetik Kuaför Ekipmanları Fuarı' 2023  bu yıl da tüm hızıyla sürüyor.

Antalya Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası iş birliğinde Antalya'da düzenlenen Beauty Life & Cosmo Hair Fuarına; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adlıhan Dere, İl Ticaret Müdürü Halil Özşahan, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Özlem Yurtseven ve diğer illerden gelen oda başkanlarının ve Antalya Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Tolgahan Demir 'in katılımıyla gerçekleşti. Fuar sektörün kendi arasında bilgi alışverişinin önünü açarken, gelişime de destek sağlıyor. Marka ve temsilcilerin bir araya geldiği fuar 19 Eylül’de sona erecek.

Antalya Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Tolgahan Demir " Fuar geneli ve ziyaretçiler çok memnun olduklarını Antalya ev sahipliği yaptığı fuar da katılımcılarla bir bir ilgileniyorum. Antalya’da yapılan Fuar Türkiye genelinden katılım var katılımcılar ve ziyaretçilere çok teşekkür ederim" dedi.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Growtech Fuarı'nda 123 ülkeden 58 bin 555 ziyaretçi katıldı
Yerel

Growtech Fuarı'nda 123 ülkeden 58 bin 555 ziyaretçi katıldı

Örtü altı tarım sektörü fuarı Growtech, Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 27 ülkeden 571 katılımcıyı 123 ülkeden 58 bin 555 ziyaretçi ile buluşturdu.

Demir Adam Ali Bıdı'nın Torunu Kalp krizinden Hayatını kaybetti
Yaşam

Demir Adam Ali Bıdı'nın Torunu Kalp krizinden Hayatını kaybetti

Demir Adam’ lakaplı Antalyalı iş insanı Ali Bıdı’nın 22 yaşındaki torunu Mehmet Teoman Arslan kalp krizinden yaşamını yitirdi.

Başkan Böcek  Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor
Yerel

Başkan Böcek Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor

Fethiye’ye bağlayan Yuva Mahallesi Seki Yaylası yolunu yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mart ayında Yuva Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında vatandaşlardan gelen talep üzerine zaman içinde deforme olan yolu yenileme sözü vermişti.

Antalya elektrik kesintisi! 02 Mayıs Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Yerel

Antalya elektrik kesintisi! 02 Mayıs Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler

Antalya'da 02 Mayıs Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Antalya'da yarın elektrikler kesilecek mi? Antalya'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı
Yerel

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim vaatleri arasında yer alan ve Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 12 milyar 449 milyon 604 bin lira olarak açıklanan projeye 5 firma teklif sundu.

Antalya Demre’de Motor Kazası  2 ölü
Yerel

Antalya Demre’de Motor Kazası 2 ölü

Demre ilçesi Beymelek Mahallesinde Çaybaşı sokakta Mevlüt Beşkeçeli-26 yönetimindeki 07 BGS 997 Plakalı Motorbisiklet’in Elektrik direğine çarpması sonucu Motor Sürücü Mevlüt Beşkeçeli kaza yerinde yanında yolcu konumunda bulunan İlyas Yalçın-34 Demre Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen