Antalya

Antalya'da Kavgayı ayırmaya çalışırken canından oldu

Antalya’da arkadaşını eski sevgilisinden korumak isterken göğsünden bıçaklanan güvenlik görevlisi Bekir Kılıç hayatını kaybetti.

Antalya'da Kavgayı ayırmaya çalışırken canından oldu

Eski sevgililerin kavgasını ayırmak isterken canından oldu

 

Antalya’da arkadaşını eski sevgilisinden korumak isterken göğsünden bıçaklanan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Gece 02.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda tramvay durağında güvenlik görevlisi olan Bekir Kılıç (48), arkadaşı olan Papatya K. (32) ile bir araya geldi. İkilinin görüştüğü sırada yanlarına gelen Papatya K.’nin eski sevgilisi olduğu öğrenilen Metin A. (28) bir anda genç kadına saldırdı. Olaya müdahale ederek genç kadını korumak isteyen Bekir Kılıç, göğüs bölgesine aldığı bıçak darbesi ile bir anda yere yığıldı. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Kavgayı ayırmaya çalışırken canından oldu

 

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrollerde Bekir Kılıç’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Göğüs kısmına aldığı bıçak darbesi ile hayatını kaybeden Bekir Kılıç’ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Metin A. ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Metin A. ifadesinin alınmak üzere Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Cumhuriyet tarihinde mecliste işlenen ilk cinayetti. Gazilere Zam İstedi Meclisin Ortasında Vuruldu
Türkiye

Cumhuriyet tarihinde mecliste işlenen ilk cinayetti. Gazilere Zam İstedi Meclisin Ortasında Vuruldu

Tarih 9 Şubat 1925 idi.. Cumhuriyet kurulduktan 2 yıl sonra. Öğleden sonra saat 3.30'du. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bütçe görüşmeleri vardı. Ardahan mebusu Halit Paşa kürsüye çıktı. Bağıra, bağıra konuştu. devamı haberimizde

Biri cezaevine biri mezara gitti. Pişmanım dedi
Yerel

Biri cezaevine biri mezara gitti. Pişmanım dedi

Isparta Adliye çıkışında cinayet zanlısı gazetecilerin 'Pişman mısınız' sorusuna 'Evet' cevabı verdi. Öte yandan hayatını kaybeden Ramazan Canlı ise son yolculuğuna uğurlandı.

Babası ile Kızı  arasında çıkan Tartışma ölümle sonuçlandı.
Yerel

Babası ile Kızı arasında çıkan Tartışma ölümle sonuçlandı.

Isparta ili Şarkikaağaç ilçesi Salur Köyünde genç kız Babasını Bıçaklayarak öldürdü.

Antalya'da korkunç olay! Bir adam parkta cansız bulundu!
Yerel

Antalya'da korkunç olay! Bir adam parkta cansız bulundu!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Yavuz Özcan Parkı'nda kimliği belirsiz bir şahıs, kavga ettiği kişi tarafından öldürüldüğü düşünülüyor. Detaylar burada....

Eşini bıçaklayarak öldürmüştü! Antalya'daki olayda iddianame hazır
Yaşam

Eşini bıçaklayarak öldürmüştü! Antalya'daki olayda iddianame hazır

Antalya'da korkunç bir cinayet! 30 yılı aşkın süredir evli olan bir adam, boşanma davası açan eşini uykusunda bıçaklayarak öldürdü ve ardından intihar etmeye çalıştı. Olayda 7 çocuk öksüz kaldı.

Uşak’ta gecenin acı  olayı  silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı
Türkiye

Uşak’ta gecenin acı olayı silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Uşak merkeze bağlı Elmalıdere Mahallesi Elmalı Sokak üzerinde meydana geldi. 112 Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede Emrah Bozbey’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.