Antalya

Antalya' da kaza! 1 ölü

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün park halindeki iki araca çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Antalya' da kaza! 1 ölü

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün park halindeki iki araca çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı


Kaza, saat 05.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılarık Caddesi üzerinde meydana geldi. Veysi E.'nin kontrolündeki 48 E 5362 plakalı otomobil yan yola girdiği anda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıktı. Bir süre yan bir şekilde iki tekerinin üzerinde giden araç devrilmek üzereyken park halindeki iki araca çarptı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken otomobilde yolcu koltuğunda bulunan Hüseyin Gözmen'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Sürücü Veysi E. polis merkezine götürülürken, araçta bulunan arkadaşı Hüseyin Gözmen'in cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kontrolden çıkan aracın kaldırıma çıkışı, savrularak ilerleyişi ve park halindeki araçlara çarpma anı ile kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri yer aldı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur son dakika trafik kazası haberi! Kazada ölüler ve yaralılar var
Yerel

Burdur son dakika trafik kazası haberi! Kazada ölüler ve yaralılar var

Burdur-Fethiye karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi. Detaylar için tıklayın...

Sandıklı'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Türkiye

Sandıklı'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Fethiye'de Zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.
Türkiye

Fethiye'de Zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Fethiye-Antalya kara yolu Esenköy mevkisinde, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda 6 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Beton Mikserinde gelen akıl almaz Ölüm
Yerel

Beton Mikserinde gelen akıl almaz Ölüm

Muğla'da bulunan bir çimento fabrikasında tamir için beton mikserine giren Ali Karakurt (38), iş arkadaşı Ş.E.'nin (60) mikseri çalıştırması sonucu feci şekilde can verdi.

Antalya Çubukbeli  Rampalarında  3 aracın Karıştığı kaza 2 Ağır 4 Kişi Yaralandı
Yerel

Antalya Çubukbeli Rampalarında 3 aracın Karıştığı kaza 2 Ağır 4 Kişi Yaralandı

Burdur istikametinden Antalya istikametine seyir halindeyken Dağbeli yakınlarında yağmurlu havanın etkisi orta refüjlere çarpan araca çarpmamak için duran Tır'a arkadan gelen otomobil çarptı . 2 Ağır 4 Kişi Yaralandı

Antalya  Akseki Akaryakıt Tankeri Devrildi 1 Yaralı

Antalya Akseki Akaryakıt Tankeri Devrildi 1 Yaralı

Antalya’nın Akseki ilçesinde mazot yüklü tanker devrildi. Kazada sürücü hafif yaralandı.