Antalya / Aksu

Antalya'daki kazadan acı haber Bucaklı babadan sonra oğlu da hayatını kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen kazada otomobilde ağır yaralı olarak kurtarılan otomobil sürücüsü Bucaklı Özgür Bayen'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Antalya'daki kazadan acı haber Bucaklı babadan sonra oğlu da hayatını kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde köprü demirine çarpıp, dereye düşmek üzere olan otomobilde ağır yaralı olarak kurtarılan otomobil sürücüsü Özgür Bayen'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 
Isparta Antalya Karayolu üzerinde Boladan Çayı köprüsünün demirine çarparak kaza yapan 15 DL 160 plakalı otomobilin içerisinde yolcu olarak bulunan Baba Latif Bayen olay yerinde hayatını kaybetmiş, oğlu Özgür Bayen ise 45 dakikalık çalışma sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.
Aracın tanınmayacak hale geldiği kazada araç sürücüsü Özgür Bayen Antalya itfaiye ekiplerince güçlükle araçtan çıkartılarak özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Ancak genç adamdan acı haber geldi. Tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayan Özgür Bayen’de hayatını kaybetti. Aslen Bucaklı oldukları öğrenilen baba ve oğul Antalya Döşemealtı Kirişçiler Mezarlığında son yolculuklarına uğurlandılar.

Ne Olmuştu ?

Antalya’nın Aksu ilçesinde köprü demirine çarpıp, dereye düşmek üzere olan otomobilde can pazarı yaşandı. Sıkışan sürücü, araç kesilerek çıkarılırken, yolcu ise hayatını kaybetti.
İHA'nın haberine göre Kaza, saat 14.30 sırasında Aksu ilçesi Boladan Çayı Köprüsü'nde meydana geldi. 36 yaşındaki Özgür Bayen, 15 DL 160 plakalı otomobiliyle kent merkezine doğru seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, köprünün demirine çarptı ve dereye doğru kaymaya başladı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine ulaşan itfaiye ilk olarak aracı düşmemesi için bağladı, ardından vinç yardımıyla sabitledi. Sürücü koltuğunda sıkışan Özgür Bayen’i kurtarmak için ekipler seferber oldu. Acı içindeki Bayen'e sağlık ekipleri serum taktı. Yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın ardından parça parça kesilen araçtan Özgür Bayen ağır yaralı olarak çıkarıldı. Ambulansa alınan Bayen, özel bir hastaneye kaldırıldı.
Yolcu bölümünde sıkışan Özgür Bayen’in babası Latif Bayen'in ise hayatını kaybettiği belirlendi. Yola çekilen otomobilin kapıları kesilerek, Latif Bayen’in cansız bedeni çıkarıldı. Yapılan incelemelerin ardından Latif Bayen’in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri çalışmanın yapıldığı köprüde trafiği kontrollü olarak sağladı. Aracın yoldan çekilmesinin ardından yol tamamen trafiğe açıldı. Öte yandan, kaza yeri ve kurtarma çalışmaları havadan da görüntülendi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

İyi parti Muratpaşa Belediye Meclis  Adayı Kadriye Aslı Göncü Kaza Yaralandı
Yerel

İyi parti Muratpaşa Belediye Meclis Adayı Kadriye Aslı Göncü Kaza Yaralandı

İYİ Parti Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkan adayı Turgut Bucak’ın adaylıktan çekilmesiyle tek başına çalışmalara devam eden İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü geçirdiği kazada ağır yaralandı.

Antalya Alanya'da kaza! Karşıdan karşıya geçiyordu! Kazada hayatını kaybetti
Yerel

Antalya Alanya'da kaza! Karşıdan karşıya geçiyordu! Kazada hayatını kaybetti

Antalya Alanya'nın Seki Mahallesi'nde, yolun karşısına geçmeye çalışan Kanadalı bir şahıs, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

 Her bakan şaşkınlığını gizleyemedi, 3 gün sonunda çıkartıldı

Her bakan şaşkınlığını gizleyemedi, 3 gün sonunda çıkartıldı

Antalya'da araç girişini yasak olduğu ve bakım, onarım çalışmalarının sürdüğü nostalji tramvay yoluna giren sürücünün aracı, raylara takılarak mahsur kaldı.

Antalya'da feci kaza 1 ölü, 2 yaralı
Yerel

Antalya'da feci kaza 1 ölü, 2 yaralı

Antalya'nın Finike ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, orta refüj üzerindeki palmiye ağacına çarptı. Kazada, sürücü hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Antalya'da kahreden kazadan acı haber! Daha 16 yaşındaydı...
Yerel

Antalya'da kahreden kazadan acı haber! Daha 16 yaşındaydı...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosikletin palmiyeye çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 16 yaşındaki Harun Tümbül, 2 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Detaylar haberimizde...

Antalya'da trafik kazası Otomobil bu hale geldi
Yerel

Antalya'da trafik kazası Otomobil bu hale geldi

Antalya'nın Finike ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Tofaş marka otomobil, tırla çarpıştı. Kazada otomobil ortadan ikiye ayrıldı. Detaylar haberimizde...