Burdur / Bucak

Antalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller Çarpıştı

Burdur'un Bucak ilçesi Antalya-Isparta karayolunda, yangına müdahaleye giden bir arazöz ile 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Gökhan Zengin hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Antalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller Çarpıştı

Antalya-Isparta karayolunda yangına müdahaleye giden arazöz ile 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Kaza, Burdur’un Bucak ilçesi Antalya-Isparta karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yangın ihbarına giden Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı İsa D. (46) idaresindeki 15 PF 630 plakalı arazöz, seyir halindeki Gökhan Zengin idaresindeki 32 LZ 106 plakalı otomobil ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 DLT 921 plakalı otomobil ile çarpıştı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası yaralılar Orman İşletme Müdürlüğü personeli İsa D., Özkan A. (28) ve Furkan Süleyman A. (23) ile 32 LZ 106 plakalı otomobilde bulunan E.M.Z. (15), E.Z. (11) ve durumu ağır olan Meltem Z. (42), ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hurdaya dönen otomobildeki Gökhan Zengin’in ise yapılan kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından Zengin’in cenazesi Bucak Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller ÇarpıştıAntalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller ÇarpıştıAntalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller ÇarpıştıAntalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller ÇarpıştıAntalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller ÇarpıştıAntalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller ÇarpıştıAntalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller ÇarpıştıAntalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller ÇarpıştıAntalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller ÇarpıştıAntalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller ÇarpıştıAntalya-Isparta Karayolunda Yangına Müdahale Aracı ile Otomobiller Çarpıştı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Süleyman Demirel Bulvarında Çarpışma!  1 Yaralı
Yerel

Süleyman Demirel Bulvarında Çarpışma! 1 Yaralı

Burdur'un Bucak ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. Detaylar haberimizde...

Sondakika tanker kazası Bucak Burdur yolu Trafiğe kapalı
Yerel

Sondakika tanker kazası Bucak Burdur yolu Trafiğe kapalı

Antalya Burdur Karayolu Ağlasun yol kavşağında kaza Yol trafiğe kapalı

Burdur Antalya karayolunda kaza; 1 kişi yaralandı
Yerel

Burdur Antalya karayolunda kaza; 1 kişi yaralandı

Burdur Antalya karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü yaralandı. Kaza detayları ve fotoğrafları haberimizde...

Burdur'da kaza; yaralılar var!
Yerel

Burdur'da kaza; yaralılar var!

Burdur'da Mustafa U. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çallıca mevkiinde refüje düştü. Kazada sürücü ve eşi hafif şekilde yaralandı.

Burdur'da kaza; 1'i çocuk 4 yaralı
Yerel

Burdur'da kaza; 1'i çocuk 4 yaralı

Burdur'un Tefenni ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1'i çocuk 4 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Burdur’da kontrolden çıkan otomobil refüje düştü: 2 yaralı
Yerel

Burdur’da kontrolden çıkan otomobil refüje düştü: 2 yaralı

Burdur-Fethiye karayolunda seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje düştü, otomobil sürücüsü ve eşi hafif şekilde yaralandı.