Antalya / Kaş

Antalya Kaş’ta aşırı yağış! camiyi su bastı, küçükbaş hayvanlar telef oldu.

Antalya’nın Kaş ilçesinde iki gündür etkili olan yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Kaş ilçesinde yağışlar etkili oldu. Kaş Belediyesi ekipleri, yoğun yağış sebebiyle tahribat yaşanan mahallelerde sahaya inerek, çalışmalar

Antalya Kaş’ta aşırı yağış! camiyi su bastı, küçükbaş hayvanlar telef oldu.

Antalya Kaş’ta aşırı yağış! camiyi su bastı, küçükbaş hayvanlar telef oldu.

Antalya’nın Kaş ilçesinde iki gündür etkili olan yağışlar hayatı olumsuz etkiledi.
Kaş ilçesinde yağışlar etkili oldu. Kaş Belediyesi ekipleri, yoğun yağış sebebiyle tahribat yaşanan mahallelerde sahaya inerek, çalışmalar gerçekleştirdi.
Köylerde debisi yükselen derelere iş makineleriyle müdahale eden ekipler, kapanan yolları temizlerken, diğer taraftan mahsur kalan ve mağduriyet yaşayan vatandaşlara yardım elini uzattı.
Sarılar Mahallesi’nde bir ağılı su bastı, 7 küçükbaş hayvan telef oldu, digerleri ekipler tarafından kurtarıldı. Ahatlı Mahallesi’nde ise bir camiyi su bastı. Köy Camisi’nin zeminiyle bazı eşyaları zarar gördü. Çayköy’de de bazı evleri su basarken, bazı araçlar sürüklendi. Kasaba-Ahatlı yolunda heyelan meydana geldi.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yağışların olumsuz etkilediği mahallelerde ekiplerle birlikte sahaya inerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Konuyla ilgili konuşan Başkan Mutlu Ulutaş, ilçede aşırı yağışların dere taşkınları ve sele neden olduğunu ifade etti.
Başkan Ulutaş, ilçedeki bir çok mahallede problemler oluştuğunu belirterek, “Kaş Belediyesi olarak, Fen İşleri, Zabıta, Temizlik, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, dünden bugüne sahada ve mahallelerimizde oluşan sıkıntıları çözümlemeye çalışıyor.
En büyük sıkıntı, Ahatlı ve Çayköy mahallelerimizde. Ahatlı’da caminin içerisi sularla kaplı, temizlik çalışmaları yapılıyor. Bazı evlere ve seralara su girdi, kısmen zararlar var. Yollarda göçükler, köprülerin yanı sıra büzlerde sıkıntılar var. Sarılar’da bir ağılda küçükbaş hayvanlar telef oldu.
Yerinde incelemeler yapıyoruz, ilgili kurumlarla beraber müştereken bu yaraları sarmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için rehabilite çalışmalarını hızlı şekilde sürdüreceğiz.” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ak Parti  Kaş Belediye Başkan Adayı  Mutlu Ulutaş 'tan ilk açıklama

Ak Parti Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş 'tan ilk açıklama

Mart 2024 de yapılacak olan Yerel Seçimlerde Antalya ili Kaş ilçesi Ak parti Belediye Başkan adayı gösterilen Mutlu Ulutaş ilk açıklamasında

Kaş Belediyesinde  Denetim Komisyon Krizi ; Başkan Usulüne uygun  diyor CHP mahkemeye Gidiyor
Yerel

Kaş Belediyesinde Denetim Komisyon Krizi ; Başkan Usulüne uygun diyor CHP mahkemeye Gidiyor

45 Görev yapacak olan Kaş Belediyesi Denetim Komisyonu seçimi ilçede kriz oluşturdu. Başkan Ulutaş uygun dedi. Seçimlerin uygun yapılmadığını iddia eden CHP mahkemeye gitti. Detaylar haberimizde

CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan'dan Kararlı duruş
Bilim ve Teknoloji

CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan'dan Kararlı duruş

CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'nın konuğu olarak

Kaş Belediye Başkanı Ulutaş Bakan Ersoy ile Görüştü
Yerel

Kaş Belediye Başkanı Ulutaş Bakan Ersoy ile Görüştü

Antalya ili Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştü.

Batı Antalya için önemli proje Kaş Kınık Gıda ihtisas OSB
İş Dünyası

Batı Antalya için önemli proje Kaş Kınık Gıda ihtisas OSB

KAŞ KINIK ve BATI ANTALYA İÇİN ÖNEMLİ PROJE Kaş Gıda İhtisas OSB’nin kurulumu Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır’ın imzaları ile gerçekleşti.

Karapınar Sakinleri Yağmur İçin Gönülden Dua Ettiler
Yerel

Karapınar Sakinleri Yağmur İçin Gönülden Dua Ettiler

Tüm Türkiye'de olduğu gibi kuraklıkla burun buruna olan Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Karapınar Köyünde yağmur duası edildi.