Antalya / Kemer

Antalya Kemer Ak Parti Belediye Başkan adaylığı için Miting Havasında Adaylık Başvurusu İsmail Selami Minta Kimdir

Miting gibi A. Adaylık Açıklaması AK Parti ilçe başkanlığından cumhur ittifakının aday adaylığı için istifa eden İsmail Selami Minta aday adaylığını açıkladı.

  Antalya Kemer Ak Parti  Belediye Başkan adaylığı için Miting Havasında  Adaylık Başvurusu  İsmail Selami Minta  Kimdir

Miting gibi A. Adaylık Açıklaması
AK Parti ilçe başkanlığından cumhur ittifakının aday adaylığı için istifa eden İsmail Selami Minta aday adaylığını açıkladı. Kendi ofisinin önünde miting havasında bir açıklama yapan İsmail Selami Minta cumhur ittifakından görev verilmesi halinde göreve talip olduğunu ve Kemer’in sorunlarını bildiğini söyledi. 6 yıllık ilçe başkanlığı sürecinde Kemer için yaptıklarına da değinen İsmail Selami Minta, görev verilmesi halinde Kemer’in çehresinin değişeceğinin altını çizdi. Adaylık açıklaması programına katılanlara da teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Minta, AK Parti eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyelerini de konuşmaya yaptığı platforma çağırarak herkese teşekkür etti.
İsmail Minta’dan miting havasında aday adaylık açıklaması çoşkulu bir kalabalıkla aday adaylığını açıklayan İsmail Selami Minta havanın rüzgarlı olmasına rağmen kendisine destek vermek için gelenlere teşekkür etti. İsmail Selami Minta ailesine, aile büyüklerine kendisine bugüne kadar verilen destekten dolayı teşekkür etti. AK Parti’de görev yapmış eski ve yeni yönetim kurulu üyelerini, gençlik ve kadın kolları üyelerini konuşma yaptığı kürsüye çağırarak bugüne kadar kendisine verdikleri destekten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.
İsmail Selami Minta konuşmasına şöyle devam etti;
“2001 yılında kurularak ülkede ki bütün ezberleri bozan partimiz, Allaha çok şükür ki; hizmet yolunda yürümeye devam ediyor. Ben de Kemer ilçe Başkanı olarak bu kutlu yürüyüşe katkı sağlamaktan büyük onur ve gurur duydum. Şimdi bu onurlu yürüyüşün devamında Kemere ve siz değerli hemşehrilerime hak ettiği hizmeti vermek için Kemer Belediye Başkanlığı AK Parti Aday Adaylığımı açıklıyorum.
Geçtiğimiz bu 6 yıl içinde teşkilatımla birlikte gece gündüz çalıştık. Görev sürem boyunca Denizcilik Fakültesi başta olmak üzere, Hükümet Konağı ,Adliye Sarayı projelerini tamamlattık. Mesela , eski güven kolejini yeniden Milli eğitim bakanlığına bağlı orta okul olarak eğitimine başladı. Çıralı yolu, kemer 1 girişi yolu ve liman caddesi düzenlemesini önceki dönem belediye başkanımız sn. Menderes TÜREL ile ilçemize kazandırdık, bunu için bizzat Antalya yollarını aşındırdık . Çıralı'da elektrik ve internet sorunu çözdük. Keçili deremizin ıslah çalışmasını yaptık. Bakın bunu biz teşkilat çabamızla yaptık. Selden zarar gören çiftçimizin yaralarını elimizden geldiğince sardık.
Bunlar için neden mi çabaladık, dertleniyoruz arkadaş bu memleket için. DERT-LE-Nİ-YO-RUZ
Düşünün.
Ben burada doğup, yaşayan biri olarak, karış karış bilirim sokağını mahallesini. Dertlerini bilirim insanını tanırım, ticaretimizi işimizi gücümüzü ekmeğimizi buradan kazandık buraya harcadık. Çocuklarım burada büyüdü burada okudu. Tabi büyüdü kemer dışarıdan yerleşen çok misafirimiz var sonra komşumuz sonra hemşehrimiz oldular. Hepsine kucak dolusu selam ederim yeri gelmişken.
Şimdi bunları neden söylüyorum, burada yaşayan insan buranın denizini ormanını portakalını turizmini ticaretini sever onu üzmez dürüst davranır bir kere, Kemere ihanet etmez, etmemeli. Bir kere hoşgörü olmalı samimiyet olmalı ben buna inanırım huzur olmalı. Bereketlenmeli esnafımız dükkanlarımız otellerimiz turizmcilerimiz herkes mutlu olmalı.(Kardeşim)
Mesela…
Turizm sadece Otelcilerin çabasıyla olmamalı, Vizyon kent yaratmalı Kemere gelen turist mutlu AY-RIL-MA-LI
…Esnaf kazanmalı.
Eğitim desteği sadece lise öğrencilerini kapsamamalı ???? nedenini de biliyoruz da… neyse ????
Kreşten başlamalı kardeşim ilkokuldan başlamalı hepsini kapsamalı madem bi faydası olacak, bütün öğrencimizi evladımızı gözeterek çalışmalı.
Lafı uzatmadan…
Ben samimiyete inanırım, dürüst olmak lazım kardeşim, sokakta karşılaşıyoruz düğünde karşılaşıyoruz yüz yüze bakıyoruz.
Biz heyecanlıyız, projelerimiz var, hedeflerimiz var, yorgun değiliz,… genciz.
Desteklerinizle allahın izniyle bu göreve talibiz ve bakın görün yeni kemer, projelerle gelen kemer, yaşayan kemer,
Huzurlu samimi kemer hep birlikte inşa edilecek.
Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarıma, Ak Parti Milletvekillerimize, Birlikte çalıştığım İl Başkanlarıma ve Teşkilatıma, kemerimiz için hizmet etme şansı tanıdıkları için gönülden teşekkür ediyorum. Ve sizlere…
Çıktığımız bu yolda birlikte daha dürüst daha samimi daha hoşgörülü ve kazançlı bir Kemer için minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Herkes için kemerimiz için hayırlı uğurlu olsun…”  Kemer Hakimiyet 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Demir Adam Ali Bıdı'nın Torunu Kalp krizinden Hayatını kaybetti
Yaşam

Demir Adam Ali Bıdı'nın Torunu Kalp krizinden Hayatını kaybetti

Demir Adam’ lakaplı Antalyalı iş insanı Ali Bıdı’nın 22 yaşındaki torunu Mehmet Teoman Arslan kalp krizinden yaşamını yitirdi.

Başkan Böcek  Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor
Yerel

Başkan Böcek Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor

Fethiye’ye bağlayan Yuva Mahallesi Seki Yaylası yolunu yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mart ayında Yuva Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında vatandaşlardan gelen talep üzerine zaman içinde deforme olan yolu yenileme sözü vermişti.

Antalya elektrik kesintisi! 02 Mayıs Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Yerel

Antalya elektrik kesintisi! 02 Mayıs Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler

Antalya'da 02 Mayıs Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Antalya'da yarın elektrikler kesilecek mi? Antalya'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı
Yerel

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim vaatleri arasında yer alan ve Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 12 milyar 449 milyon 604 bin lira olarak açıklanan projeye 5 firma teklif sundu.

Antalya Demre’de Motor Kazası  2 ölü
Yerel

Antalya Demre’de Motor Kazası 2 ölü

Demre ilçesi Beymelek Mahallesinde Çaybaşı sokakta Mevlüt Beşkeçeli-26 yönetimindeki 07 BGS 997 Plakalı Motorbisiklet’in Elektrik direğine çarpması sonucu Motor Sürücü Mevlüt Beşkeçeli kaza yerinde yanında yolcu konumunda bulunan İlyas Yalçın-34 Demre Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen 

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e  "Kalite Belgesi" verildi.  Figen Yangözler Kimdir?
İş Dünyası

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e "Kalite Belgesi" verildi. Figen Yangözler Kimdir?

Antalya'da Gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyeti ve kalite standartlarına olan bağlılığıyla bilinen Realty World Yaşam, sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı Figen Yangözler Kimdir?