Antalya / Kepez

Antalya kepez Kapalı yolda 2 Motor Çarpıştı 2 Kız 3 Genç Hayatını Kaybetti

Antalya Kepez de trafiğe kapalı yolda iki motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu Helin Çınar (17) Melisa Yıldırım (14) ve motosiklet sürücüsü Yusuf Koç (20) hayatını kaybetti.

Antalya kepez Kapalı yolda 2 Motor Çarpıştı 2 Kız 3 Genç Hayatını Kaybetti

Antalya’da motosiklet faciası: 3 genç hayatını kaybetti
Antalya’da trafiğe kapalı yolda iki motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu Helin Çınar (17) Melisa Yıldırım (14) ve motosiklet sürücüsü Yusuf Koç (20) hayatını kaybetti.

Kaza,10 Eylül 2023 pazar  akşam saatlerinde Kepez İlçesi Müftü Yusuf Talat Efendi Caddesini devamında bulunan trafiğe kapalı yolda meydana geldi. Üzerinde Helin Çınar ve Melisa Yıldırım’ın bulunduğu 07 GH 825 plakalı motosiklet ile Yusuf Koç’un kullandığı plakası belirlenemeyen motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Korkunç kazada çarpışmanın şiddeti ile yaralılar etrafa savruldu. Ortalık savaş alanına döndü. Kazayı gören diğer motosiklet sürücüleri kazayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Helin Çınar ve Melisa Yıldırım'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ağır yaralanan Yusuf Koç ise sağlık ekipleri tarafından Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yusuf Koç hastanede yaşamını yitirdi.

 

PARMAK İZİ ALINDI

Trafik ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri gençlerin ölümüne neden olan motosikleti kimin kullandığının belirlenmesi için parmak izi çalışması yaptı. Ekipler geçtiğimiz yıllarda da aynı yerde motosikletci gençlerin kaza nedeniyle hayatlarını kaybettiğini kaydetti. Motosikletçilerin yasak olmasına rağmen buraya gelerek yarış yaptığına dikkat çekti.

 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazayı haber alarak olay yerine gelen genç kızın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Helin Çınar'ın bir yakını ise cesedin üzerine kapanarak uzun sure gözyaşı döktü. Cenazeler olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. sabah

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Kepez Feci Motor Kazası gen Kızlar  Helin Çınar ve Melisa Yıldırım hayatını Kaybetti !
Yerel

Antalya Kepez Feci Motor Kazası gen Kızlar Helin Çınar ve Melisa Yıldırım hayatını Kaybetti !

Antalya’da trafiğe kapalı yolda iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 genç kız hayatını kaybetti

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi
Yaşam

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde toprak yüklü kamyonun kamyonete çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kamyondaki toprağın etrafa saçıldığı kazada, kamyonun çarptığı sokak köpeği de telef oldu.

Antalya’da trafik kazası ucuz atlatıldı
Yaşam

Antalya’da trafik kazası ucuz atlatıldı

Antalya’da araç üst geçidinde şehirlerarası otobüsün ve 3 aracın karıştığı trafik kazası ucuz atlatıldı.

Antalya'da ağaçların şarampole uçmaktan kurtardığı otobüs şoförüne yaşlı yolcudan moral
Yaşam

Antalya'da ağaçların şarampole uçmaktan kurtardığı otobüs şoförüne yaşlı yolcudan moral

Antalya’da yayla yolundan dönen şehir içi yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazayı şoför ve yolcu yara almadan atlattı. Yaşlı kadın büyük korku yaşayan şoföre, "Korkma oğlum, gel kuzum" diyerek moral verdi.

Antalya Finike'de feci trafik kazası; 1 ağır 2 yaralı
Yaşam

Antalya Finike'de feci trafik kazası; 1 ağır 2 yaralı

Antalya’nın Finike ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Tofaş marka otomobil ortadan ikiye ayrıldı. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralanırken, yanında bulunan arkadaşı hafif yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde trafik kazası
Yaşam

Antalya'nın Manavgat ilçesinde trafik kazası

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Alman uyruklu kadının kullandığı otomobile arkadan çarparak olay yerinden ayrılan ATV sürücüsü, olay yerinde cep telefonuyla içerisinde malzeme bulunan poşet düşürdü.