Antalya / Serik

Antalya'nın Serik ilçesinde stajyer olarak başladığı iş yerinde patronuyla ortak oldu.

Antalya'nın Serik ilçesinde güvenlik kamera sektöründe stajyer olarak başladığı iş yerinde patronuyla ortak oldu.

Antalya'nın Serik ilçesinde stajyer olarak başladığı iş yerinde patronuyla ortak oldu.

Stajyer olarak başladığı işte patronuyla ortak oldu
Antalya'nın Serik ilçesinde güvenlik kamera sektöründe stajyer olarak başladığı iş yerinde patronuyla ortak oldu.
Serik'te faaliyet gösteren Serik Kamera firmasında 2010 yılında stajyer olarak çalışan Bayram Akgül, işindeki başarısıyla patronu Ali Karagöz'ün dikkatini çekti. Kendi iş yerini kurma hayalini kurduğu sırada patronu Karagöz'den gelen ortaklık teklifine hayır diyemediğini belirten Bayram Akgül, "başladığım iş yerimde Ali Karagöz abimle ortak olduk. Uzun zamandır birlikte çalışmamız, birbirimize olan güveni arttırdı" dedi.
Serik'te faaliyet gösteren firma “Serik Kamera” ve “Serik Güvenlik Kamerası” olarak iki marka hakkının tescil ettirdiklerini söylerken, firma faaliyet alanlarını iş yerleri, evler, depolar, yazlıklar, bahçeler, dağ evleri, güneş enerjisi olmayan ve güneş paneliyle kurulan tüm yerlere de güvenlik kamerası hizmeti verilmektedir.
İş yerinde uzun zamandır beraber çalışmanın birbirine güven oluşturduğunu belirten Bayram Akgül, "Çakış köyündenim. 2010 yılında Ali abinin yanında stajyer olarak işe başlamıştım. Daha sonra işe başladığım bu yerde Ali abimle ortak olduk. Uzun zamandır birlikte çalışmamız, birbirimize olan güveni arttırdı. Belli bir zaman sonra kendi işimi kurmak istedim. Ali abi de kendisine ortak aradığını söyleyince, oturduk ve anlaştık. İkimiz de işimizi profesyonel şekilde yapmaktayız. Birbirimizin eksikliğinde diğeri işleri yürütebiliyor. Bu şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Piyasada merdiven altı ürün çok fazla. Bir ürün alırken kesinlikle önce araştırma yapmak gerekiyor. Rastgele ürün alınması halinde tüketicilerin genelde pişman olduklarını görüyoruz" ifadesini kullandı.
İş yerinin 15. yılına özel 4 kamera kurulum dahil 15 bin tl olarak kampanya başlattıklarını anlatan Ali Karagöz, (37) " Serik doğumluyum. 2010 yılından günümüze Güvenlik Kamerası işi yapıyoruz. Bu işe başlamadan önce yine teknolojiyle uğraşıyorduk. Üniversitede Bilgisayar bölümü okuduk. Daha sonra diğer sektörlerde de bilgi ve tecrübe sahibi olmak istedik. En mutlu olduğumuz sektör, teknoloji sektörü olduğu için bu alanda ilerlemek istedik. 2010 yılında kendi iş yerimizi açtık. Biz genelde dükkanda servis hizmeti veren bir işletme değiliz. Müşterilerimizin ev ve iş yerlerinde depolarında, yazlıklarında, villalarında, dağ evlerinde, güneş enerjisi bile olmayan, güneş paneliyle kurulan yerlerde dahil, güvenlik kamerası ve hırsız alarm hizmeti veriyoruz. İş yerimizde genelde güvenlik kamerası hizmeti veriyoruz. Kendi aracımızla müşterimizin isteğine göre, kendi malzemelerimizle sıfırdan tüm kurulum, montaj ve altyapısı dahil güvenlik kamerası hizmeti veriyoruz. Herhangi bir arıza durumunda kontrolünü ve takibini de yapıyoruz. Bazen müşteri kendisi de dışarıdan malzemesini satın alıp kurulum talep edebiliyor. Fakat bizim getirdiğimiz ve ürünü ve markayı tercih ederse 2 yıl ücretsiz garanti takibi ve oluşabilecek arıza için teknik destek alabiliyor" diye konuştu.
İnternet üzerinden güvenlik kamerası alan tüketicilerin yaşadığı sıkıntılara değinen Serik Kamera sahiplerinden Ali Karagöz, "Güvenlik sektörü çok ucu açık bir sektör. Teknolojik ürünlerin kalite ve performansı tartışılabilir. Özellikle internet simsarları tüketicinin başını çok ağrıtıyor. Bir kişi güvenlik kamerası hizmeti almak istediğinde dükkanı ve adresi belli olan en az iki ya da üç işletmeden bilgi alışverişinde bulunmasını tavsiye ediyoruz. Çünkü internetten alınan ürünlerden gelen şikayetler yüzünden bizim sektöre güven duygusu azaldı. Çünkü vatandaş internet üzerinden kamera alıyor, içinde kaydedeceği hard diski, kayıt cihazı, adaptörleri ya da malzemeleri çıkmayınca bize geliyor. Biz bu konuda Serik'te ücretsiz keşifin yanı sıra ücretsiz şekilde bilgi vererek vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz" şeklinde konuştu. Serik ajans

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Akdeniz Sanayi sitesi, yepyeni bir cazibe merkezi oluyor
Yerel

Akdeniz Sanayi sitesi, yepyeni bir cazibe merkezi oluyor

Antalya'nın en büyük sanayi sitelerinden biri olan Akdeniz Sanayi Sitesi, 280 işyerinden oluşan Akdeniz Modern projesi ile yepyeni bir cazibe merkezi oluyor.

Burdur'da Saldırı Gerginliği! Eski Ortak İş Yerine Zarar Verdi!
Yerel

Burdur'da Saldırı Gerginliği! Eski Ortak İş Yerine Zarar Verdi!

Burdur'da bir iş yeri, eski ortak ve akrabası tarafından vahşice saldırıya uğradı. Saldırıda iş yeri adeta savaş alanına dönerken, büyük çapta maddi hasar oluştu. Şüpheli şahıs yakalandı.

TOKİ  43 ilde 212 konut ile 17 ilde 143 iş yerini satışa çıkardı işte tarihleri
Türkiye

TOKİ 43 ilde 212 konut ile 17 ilde 143 iş yerini satışa çıkardı işte tarihleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, 43 ilde 212 konut ile 17 ilde 143 iş yerini 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak.

Bucak'ta işyeri yangını!
Yerel

Bucak'ta işyeri yangını!

Burdur Antalya karayolu üzerinde bulunan işletme içerisinde yangın çıktı. İşte detaylar..

TOKİ Arsa Satışı; İşte il il sıralı liste
Türkiye

TOKİ Arsa Satışı; İşte il il sıralı liste

1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. 7 Kasım tarihine kadar başvurular devam edecek olup il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle yapılacak arsa listesi belli oldu.

Antalya 'da havuza Kafası  Çarpan Alman Turist hayatını kaybetti
Yaşam

Antalya 'da havuza Kafası Çarpan Alman Turist hayatını kaybetti

Belek’te tatil yapan Alman turist Hendrik Bornmann (33), otel havuzunda yaşanan talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde