Burdur / Bucak

Başkan Hülya Gümüş yerinde inceledi Yeni mahallede hummalı çalışma

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Yeni Mahalle'de alt yapı ve yol çalışmalarıyla yaşam kalitesini artıracak dönüşüm projelerini yakından takip ediyor.

Başkan Hülya Gümüş yerinde inceledi Yeni mahallede hummalı çalışma

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Yeni Mahalle'nin dönüşümü için yapılan çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gümüş, altyapı ve yol çalışmalarının sahada yakından takip edildiğini belirterek, mahalle sakinlerinin desteğinin bu süreçte büyük önem taşıdığını vurguladı.

YENİ MAHALLE'NİN GELECEĞİ İÇİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMA
Başkan Hülya Gümüş, Yeni Mahalle'nin dönüşüm sürecinde önemli adımlar atılacağını ve altyapı ile yol çalışmalarının büyük bir titizlikle yürütüldüğünü ifade etti. "Yeni Mahalle’nin dönüşümünde büyük adımlar atacağız. Alt yapı ve yol çalışmalarını sahada yakından takip ediyoruz. Her bir taşın altında, mahallemizin geleceği için özveriyle çalışıyoruz," dedi. Gümüş, çalışmaların mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini belirtti.

MAHALLE SAKİNLERİN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ
Başkan Gümüş, mahalle sakinlerinin desteğinin bu süreçte çok önemli olduğunu vurguladı. "İlerlememizde sizin desteğiniz büyük önem taşıyor. Beraber daha güçlüyüz," ifadeleriyle, mahalle sakinlerinin projelere olan desteğinin dönüşüm sürecinin başarısında kritik bir rol oynadığını belirtti.

MAHALLE SAKİNLERİNİN GELECEĞİNE ÖNEMLİ YATIRIM
Yeni Mahalle'nin modern ve yaşanabilir bir hale gelmesi için tüm güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Gümüş, altyapı ve yol çalışmalarının tamamlanmasıyla mahallede yaşam kalitesinin artacağını söyledi. Bu adımların mahalle sakinlerinin geleceğine yapılan önemli bir yatırım olduğunu dile getirdi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Başkan Hülya Gümüş, belediye olarak özverili bir şekilde çalıştıklarını ve tüm projeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Yeni Mahalle’de atılacak büyük adımların mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam sunmayı hedeflediğini vurgulayan Gümüş, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak'ta 30 camide temizlik
Yaşam

Bucak'ta 30 camide temizlik

Bucak Belediyesi, ilçedeki camilerde kapsamlı temizlik çalışmaları yürütüyor. Başkan Hülya Gümüş, vatandaşların hijyenik ortamlarda ibadet edebilmeleri için çalışmaların süreceğini açıkladı.

Başkan Gümüş duyurdu! Bucak'ta araçlara 2 günlüğüne ücretsiz yapılacak
Yaşam

Başkan Gümüş duyurdu! Bucak'ta araçlara 2 günlüğüne ücretsiz yapılacak

Bucak Belediyesi, vatandaşların güvenliği için önemli bir adım attı. Araçlarınızın güvenliği için kaçırılmayacak bir fırsat. 15-16 Ağustos'ta tüm araçlara ücretsiz gaz kaçak kontrolü ve ayarı yapılacak.

BURDUR  BUCAK'TA LİMOBRAMA MERMER BÖLGESEL ATIŞ YARIŞMASI YAPILDI
Yerel

BURDUR BUCAK'TA LİMOBRAMA MERMER BÖLGESEL ATIŞ YARIŞMASI YAPILDI

Bucak'ta bölgesel atış yarışması! Trap atışlarına yoğun ilgi, işte kazananlar Burdur Bucak'ta düzenlenen 7. Bölgesel Atış Yarışması'nda kıyasıya mücadele yaşandı. Şampiyonlar belli oldu! Yarışmanın tüm detayları için tıklayın.

Başkan Gümüş'ten Başkan Mansur Yavaş'a ziyaret!
Yerel

Başkan Gümüş'ten Başkan Mansur Yavaş'a ziyaret!

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve diğer yetkililerle birlikte Mansur Yavaş'ı ziyaret etti, iş birliği ve destek sözü aldı.

Bucak Belediyesi'nden cuma namazı çıkışı aşure ikramı
Yerel

Bucak Belediyesi'nden cuma namazı çıkışı aşure ikramı

Bucak Belediyesi tarafından Hacı Ömer Ağa Camii'nde düzenlenen Geleneksel Aşure Günü etkinliğinde, Cuma Namazı sonrası vatandaşlara aşure ikram edildi.

Bucak Belediyesinden ücretsiz parkur ve eğitim desteği
Yerel

Bucak Belediyesinden ücretsiz parkur ve eğitim desteği

Bucak Belediyesi, PMYO ve POMEM sınavlarına hazırlanan adaylara ücretsiz parkur ve eğitim desteği sunuyor. Son başvuru tarihini Başkan Hülya Gümüş duyurdu. Hemen başvurunuzu yapın....