Burdur / Bucak

Başkan İlkay Güngör'den iyi tarıma destek

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Surindira Rajaphat Üniversitesi tarafından yerel kalkınma üzerine ulusal ve uluslararası sürdürülebilirlik takdir belgesi ile onurlandırıldı.

Başkan İlkay Güngör'den iyi tarıma destek

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Surindira Rajaphat Üniversitesi tarafından yerel kalkınma üzerine ulusal ve uluslararası sürdürülebilirlik takdir belgesi ile onurlandırıldı.

Sürdürülebilir iyi tarım uygulamalarına destek veren Belediye Başkanı İlkay Güngör, İyi Tarım Uygulamaları ve Tarımsal Araştırmalarda Akdeniz Üniversitesi – Kızılkaya Modeli toplum dayanışması konulu buluşmaya katıldı.

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya'da yapılan program sonrasında açıklamada bulunan Kızılkaya Belediyesi, " İyi Tarım Uygulamaları ve Tarımsal Araştırmalarda Akdeniz Üniversitesi – Kızılkaya Modeli toplum dayanışması konulu buluşmamızı bu gün gerçekleştirdik. Beldemizin ileri gelen çiftçilerini seminer kapsamında Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. İlhan ÇAĞIRGAN ile buluşturduk. Sonrasında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulun yararlı bir eğitim oldu. Ayrıca Prof. Dr. M. İlhan ÇAĞIRGAN geçen aylarda TAYLAND’ ta SURİNDİRA RAJAPHAT ÜNİVERİSİTESİ Üniversitesinde tanıtmış olduğu Akdeniz Üniversitesi – Kızılkaya Modeli konusu çok büyük beğeni toplamış olup SURİNDİRA RAJAPHAT ÜNİVERİSİTESİ tarafından Belediye Başkanımız Sayın İlkay GÜNGÖR yerel kalkınma üzerine ulusal ve uluslararası sürdürülebilirlik takdir belgesi ile Akdeniz Üniversitesi – Kızılkaya Modeli ‘nin 1998 yılında başlamasını sağlayan eski dönem Belediye Başkanlarımızdan Sayın Bahattin GÜNGÖR ise Üniversitenin hediyesi ile onurlandırılmışlardır. Beldemizde çiftçilerimiz için yapmış olduğumuz seminerimize katılım sağlayan çiftçi dostu Sayın Prof. Dr. M. İlhan ÇAĞIRGAN ‘ a Bucak İlçe Tarım Müdürü Sayın Mustafa AKGÜL’ e , Bucak Ziraat Odası Başkanı Sayın Bilal ÖZEL’ e ve tüm katılımcılara teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Başkan İlkay Güngör'den iyi tarıma destekBaşkan İlkay Güngör'den iyi tarıma destekBaşkan İlkay Güngör'den iyi tarıma destekBaşkan İlkay Güngör'den iyi tarıma destekBaşkan İlkay Güngör'den iyi tarıma destekBaşkan İlkay Güngör'den iyi tarıma destekBaşkan İlkay Güngör'den iyi tarıma destek

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

İlkay Güngör'den sevindiren haber
Yerel

İlkay Güngör'den sevindiren haber

İlkay Güngör'ün ameliyatı tamamlandı! İşte sağlık durumu - Kızılkaya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün geçirdiği ameliyatın başarıyla sonuçlandığı duyuruldu.

Başkan Güngör Sevenlerini Korkuttu!
Yerel

Başkan Güngör Sevenlerini Korkuttu!

Başkan İlkay Güngör hastaneye kaldırıldı! İşte sağlık durumu - Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, geçirdiği rahatsızlık sonrasında kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Başkan Güngör'den CHP Adayı Coşar'a Sert Tepki!
Yerel

Başkan Güngör'den CHP Adayı Coşar'a Sert Tepki!

Kızılkaya Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı İlkay Güngör, CHP Belediye Başkan Adayı Şeref Coşar'ın seçim ofisi açılışında yönelttiği suçlamalara sert tepki gösterdi. Güngör, sanayi bölgesindeki ticari arsaların tapularını ve projelerinin çalıntı olmadığını belgeleriyle ispatladı.

Kızılkaya'nın Meşhur Çörek Otu Ülke Sınırlarını Aşıyor!
Yerel

Kızılkaya'nın Meşhur Çörek Otu Ülke Sınırlarını Aşıyor!

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kızılkaya'nın meşhur çörek otunun değerini artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. Başkan Güngör, Tayland'da düzenlenen bir toplantıda Kızılkaya çörek otu ve yağının tanıtımını yaptıklarını ve ürünün ülke sınırlarını aştığını söyledi.

Başkan Güngör gençleri Yeni yılın ilk haftasında geziye götürdü
Yerel

Başkan Güngör gençleri Yeni yılın ilk haftasında geziye götürdü

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nde yaşayan gençler, Kızılkaya Belediyesi tarafından düzenlenen paintball etkinliğinde buluştu. Gençler, iki takım halinde oynadıkları oyunlarda bolca eğlendi.

Burdur Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'den Şehit ailelerine başsağlığı mesajı
Yerel

Burdur Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'den Şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Burdur Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör Kuzey Irak bölgesinde hain saldırı sonucu şehit olan asker ailelerine sosyal medya hesabı üzerinden başsağlığı diledi.