Antalya / Aksu

BAŞKAN YILDIRIM, AKSU BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜ YAŞAYACAK

CHP’DE MUTLUYUM Cumhuriyet Halk Partisi’nde mutlu olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, herkesin fikrini rahatça ifade edebildiği CHP’de sevgi, saygı, hoşgörü, demokrasi olduğunu söyledi.

BAŞKAN YILDIRIM, AKSU BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜ YAŞAYACAK

BAŞKAN YILDIRIM, AKSU BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜ YAŞAYACAK
Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Güney Haberci TV ve Antalya Burada ortak yayınında Gazeteci Ergin Çevik ve Murat Seyirci’nin hazırlayıp sunduğu “Reaksiyon” programına konuk oldu.

Göreve seçildiği günden beri yaptığı ve yapacağı hizmetler, verdiği sözlere dair yöneltilen soruları cevaplandıran Başkan Yıldırım programda siyasetin bir meslek değil hizmet üretme yeri olduğunun altını çizdi.

Başkan Yıldırım, “Yılbaşına kadar toparlanmış, nüyük değişimin yaşandığı, her yere yol yapan, herkese yardım ulaştıran, çocuklarını, halkını düşünen güçlü bir belediye olacağız. İlçemizin temizliğini yapan personelimizin de maaşlarını artıracağız” dedi.

SGK’ ya belediyenin borcu olmadığını da dile getiren Başkan Yıldırım “Belediye icralık mı?” sorusuna “ Esnaf icraları olduğunu ama bunu durduklarını 1 tane kamulaştırma borcu olduğunu dile getirdi. Belediyelerin en büyük borcunun kamulaştırmalar olduğunu da dile getiren Başkan Yıldırım, kamulaştırma borcu olan belediyeler hizmet üretemiyor dedi.

CHP’DE MUTLUYUM

Cumhuriyet Halk Partisi’nde mutlu olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, herkesin fikrini rahatça ifade edebildiği CHP’de sevgi, saygı, hoşgörü, demokrasi olduğunu söyledi.

AKSU’YA YENİ BİR BARINAK KAZANDIRACAĞIZ

Başkan Yıldırım, sokak hayvanları ile ilgili yaptığı açıklamada ise “Hayvanlar bize Allah’ın dilsiz emanetleridir. Allah’ın verdiği canı ancak o alır. Aksu da bir barınağımız var ama yetersiz. Orman Bakanlığı’ndan yeni barınak talebimiz oldu. Yeşilkaraman’da 18 dönümlük bir alan var tahsis aşamasında, bu alana yeni bir barınak yapacağız.

Hayvanlarımızı burada toplayıp, kısırlaştırıp, besleyeceğiz ama uyutmayacağız, kuduz ya da iyileşemez durumda olmayan sağlıklı hayvanları neden uyutalım. İlçemize yeni bir barınak kazandırarak, vatandaşlarımızın da sokaklarımızda güven içinde dolaşabilmesini istiyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

İlçeye yapılan hizmetlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım şunları söyledi;
“Asfaltlarımızı yapmaya başladık, Konak Mahallemizden devam edecek. Yılbaşından itibaren sosyal kartlarımızı, Halk Kart dağıtarak, maddi durumu yetersiz vatandaşlarımıza destek olacağız. Soğucaksu, Topallı, Hacıaliler gibi mahallelerimizde imar çalışmalarımız devam ediyor, imarlı alanlar yaratıp kaynaklarımızı artırma düşüncemiz var.

Kumköy’deki çardakları temizleyerek, Aksu Belediyesi ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile bu alanı Halk Plajı haline getireceğiz. Daha ferah, daha sağlıklı plajlarımız olsun dedik. Çardak sahiplerine de buraları boşaltmalarını tebliğ ettik, 20 Kasım’ a kadar süre verdik, halkımızın denize gireceği modern plajlar oluşturacağız” dedi.

AKSU ÇAYI KENARI VE KUMKÖY CENNET GİBİ OLACAK

Aksu Çayındaki işgalleri kaldırma çalışmalarımızda devam ediyor, bölgede işgallerin yüzde 80’i - 90’ı kaldırıldı. Halkımız kendi konteynerini kendileri kaldırmaya başladı. O bölgede birkaç kişi var yürütmeyi durdurma kararı olan mahkeme kararını bekliyoruz. Karardan sonra onlarda kaldırılacak. Bu alan DSİ’nin, devlete ait bir alan. Aksu Çayı kenarı birileri tarafından işgal edilemez. Devlet, DSİ Valimiz bize ‘Bu alanı temizleyin’ diyor.

Biz de yerine getiriyoruz. Aksu Çayı’nın etrafı tertemiz olmalı, o çirkin görüntü kalkmalı, çaya pislik karışmaması lazım. Çay doğallığıyla denize tertemiz akmalı. İnsanlarımız, sahilde denize sağlıklı bir şekilde girebilmeli. Aksu Çayı kenarı ve Kumköy güzel modern bir görüntüye kavuşacak. Gelecek yıl orası cennet gibi bir yer olacak. O alan doğal haliyle kalacak. Sadece balıkçı teknelerinin sığınması için teknelerinin bağlanması için küçük iskelelerimiz olacak.

Pınarlı, Cihadiye, Çamköy tapularının verilmeye devam ettiğini ve Karaçalı’nın tapuları da verilecek diyen Başkan Yıldırım “İmar planlarının yapımını devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden güzel modern bir şehir oluşturmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 Antalya Aksu'da Kaldırım İşgaline İzin Yok
Yerel

Antalya Aksu'da Kaldırım İşgaline İzin Yok

Antalya Aksu'da Kaldırım ve yeşil alan işgallerine müsamaha gösterilmeyeceğinin altını çizen Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Çelik, “Kundu ve Kemerağzı’nın örnek bir turizm merkezi haline geleceğini söylemiştik. Bu sözümüzün arkasındayız. Mağduriyet yaşamak istemeyen esnafımız kurallara uymalı” diye konuştu.

Aksu Belediyesi Tapu dağıtımına devam ediyor
Yerel

Aksu Belediyesi Tapu dağıtımına devam ediyor

Aksu’da yıllarca tapularına kavuşamayan vatandaşlar ekonomik fiyatlarla tapularına kavuşmaya devam ediyor.

Başpehlivan Mehmet  Yeşil Yeşil Adı Aksu'da yaşayacak
Yerel

Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil Adı Aksu'da yaşayacak

Aksu’nun evladı olan başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil’e büyük bir vefa örneği sergilendi. karar meclisten oy birliği ile geçti.

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci  kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi
Yerel

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen toplantıda tapularını alan vatandaşlar, tapularına oldukça ekonomik bir fiyatla kavuştukları için Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti
Magazin

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ünlü sanatçıyı makamında ağırladı. Mustafa Yıldızdoğan, 7 Ekim cumartesi günü akşamı Aksu güreş sahasında sevenleriyle buluşacak.

Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinci
Yerel

Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinci

Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu yıl sonu gecesi ve mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. İşte detaylar...