Isparta

Benekli Ayhan'dan haber alınamıyordu! Benekli Ayhan bakın ne yaptı

Isparta'da gece saatlerinde bir eğlence merkezi önünde çıkan tartışma sonrası Benekli Ayhan lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, kimliği belirsiz iki kişi tarafından dakikalarca darbedildi.

Benekli Ayhan'dan haber alınamıyordu! Benekli Ayhan bakın ne yaptı

Benekli Ayhan lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, gece saatlerinde Isparta'daki bir eğlence merkezi önünde çıkan tartışma sonrası saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz 2 erkek tarafından dakikalarca darbedilen Koç, baygınlık geçirdi. Ailenin haber alamadığı için kayıp başvurusu yaptığı Koç'la ilgili açıklama yapan Isparta Valiliği, 2 gün önce meydana gelen olayla ilgili bir şikayetin bulunmadığını fenomenin de dün 2 kadınla şehirden ayrılarak Ankara gittiğini belirtti.

"Önce 2 kadınla Burdur'a sonra Ankara istikametine doğru gitti"

Isparta Valiliği, sosyal medyada 'Benekli Ayhan' olarak tanınan Ayhan Koç'un 2 kişi tarafından darbedilmesine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında, 'Benekli Ayhan' olarak bilinen Ayhan Koç isimli sosyal medya fenomeninin darp edildiğine yönelik görüntülerin paylaşıldığının tespit edilmesi üzerine yapılan araştırmada; söz konusu olayın 15.10.2023 tarihinde Isparta il merkezi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldiği ve konuyla ilgili olarak emniyet birimlerimize iletilen bir müracaat ve şikayetin bulunmadığı anlaşılmıştır. Ayhan Koç ve olay sırasında yanında bulunan 2 kadın şahsın, saat 03.30 sıralarında taksi ile Burdur'a gittiği, Ayhan Koç'un buradan saat 13.00 sıralarında otobüs ile Ankara yönüne hareket ettiği tespit edilmiştir. Ayhan Koç'un olay sonrası hastane giriş kaydı bulunmamaktadır. Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

  Isparta'da sokak ortasında feci dayak yiyen Benekli Ayhan kimdir ,  Ayhan Koç  Kimdir  ne iş yapar
Magazin

Isparta'da sokak ortasında feci dayak yiyen Benekli Ayhan kimdir , Ayhan Koç Kimdir ne iş yapar

Isparta’da dün gece saatlerinde 2 kişi tarafından darp edilen Benekli Ayhan Ayhan Koç ve ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alamadıklarını belirtti.

Avukat Şahin Polat duyurdu  Isparta'da Dayak Görüntüleri ortaya çıkan Benekli Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alınmıyormuş
Magazin

Avukat Şahin Polat duyurdu Isparta'da Dayak Görüntüleri ortaya çıkan Benekli Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alınmıyormuş

Isparta’da dün gece saatlerinde 2 kişi tarafından darp edilen Ayhan Koç ve ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alamadıklarını belirtti.

Benekli Ayhan İspartada saldırıya uğradı
Türkiye

Benekli Ayhan İspartada saldırıya uğradı

Isparta'da bir mekan çıkışında, Benekli Ayhan olarak bilinen sosyal medya fenomeni saldırıya uğradı. İşte detaylar....

NURAY ÖZER EĞİTİM KURUMLARI ANTALYA’NIN EN BAŞARILI EĞİTİM KURUMU
İş Dünyası

NURAY ÖZER EĞİTİM KURUMLARI ANTALYA’NIN EN BAŞARILI EĞİTİM KURUMU

Nuray Özer, Eğitim sektöründe 10 yıl boyunca edindiği deneyimden ilham alarak, 2012 yılında eşi ERKAN ÖZER ile birlikte kendi adını verdiği markası NURAY ÖZER EĞİTİM KURUMLARI'nı kurdu.

1 Kaşığı Mucizeler yaratıyor! Bakın vücuda ne yapıyor!
Yerel

1 Kaşığı Mucizeler yaratıyor! Bakın vücuda ne yapıyor!

Elma sirkesinin bu faydaları göz önüne alındığında, düzenli olarak tüketilmesinin ve kullanılmasının vücut için oldukça yararlı olduğu söylenebilir

Belçika'da İslamofobi ve Türk Fobisi ile Mücadele: Fouad Ahidar’ın Vizyonu
Yerel

Belçika'da İslamofobi ve Türk Fobisi ile Mücadele: Fouad Ahidar’ın Vizyonu

Belçika'da yeni kurulan TEAM FOUAD AHIDAR Partisi'nin Genel Başkanı Fouad Ahidar, Brüksel Parlamentosu'nda TİGAD Genel Başkanı Gazeteci Okan Geçgel ile bir söyleşi gerçekleştirdi.