Burdur / Bucak

Bucak İşletme Fakültesi gönüllüleri iş başında

Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf BİFGÖNÜLLÜLER öğrencileri, Ramazan ayında ilçemizde her gün yüzlerce kişinin orucunu açtığı iftar çadırında yemek dağıtımına yardımcı oldu.

Bucak İşletme Fakültesi gönüllüleri iş başında

Bucak İşletme Fakültesi Öğrencileri İftar Çadırında Gönüllü Oldu
Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf "BİFGÖNÜLLÜLER" öğrencileri, Ramazan ayında ilçemizde her gün yüzlerce kişinin orucunu açtığı iftar çadırında yemek dağıtımına yardımcı oldu.

Yemeklerin dağıtımını titizlikle gerçekleştiren Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf "BİFGÖNÜLLÜLER" öğrencileri, iftar çadırına gelen oruçlu vatandaşlara yemekleri dağıtırken, çadırda düzenin sağlanmasına da katkıda bulundular.

Gönüllüğün önemine vurgu yapan vatandaşlar, öğrencilerin bu anlamlı ve güzel davranışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

BİFGÖNÜLLÜLER öğrencileri, gönüllülük faaliyetlerine devam edeceklerini ve ihtiyaç sahibi insanlara her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını belirttiler.

Bucak'ta yaşayan vatandaşlar, Bucak İşletme Fakültesi öğrencilerinin bu davranışını takdirle karşıladı.

Öğrencilerin topluma katkıda bulunma bilinciyle hareket etmesi, gelecek nesiller için de güzel bir örnek teşkil etti.

NNC Medya Ailesi olarak Bucak İşletme Fakültesi ve BİFGÖNÜLLÜLER öğrencilerine bu anlamlı ve güzel davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak İşletme Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ali Murat Alparslan atandı
Yerel

Bucak İşletme Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ali Murat Alparslan atandı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi'ne Prof. Dr. Ali Murat Alparslan atandı. Alparslan, devir teslim töreninde yaptığı açıklamada, yeni dönemde "projeci-sahada-aksiyoner" öğrenciler yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu
Yerel

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu

31mart 2024 pazar günü yapılan yerel Seçimler sonucu Burdur İli ve ilçelerinde Belediye başkan ve meclis üyeleri yeniden şekillendi . Son Burdur Belediyeler Birlik başkanı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal olmuştu . Yeni Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Oldu

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Yaşam

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören Azra Ahsen Büyükyorulmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Ömer Güner Vefat Bucak
Yaşam

Ömer Güner Vefat Bucak

Burdur ili Bucak ilçesinden Hizarcı (Senitçi) Ömer Güner Hayatını kaybetti

Burdur'un Sevilen öncü  iş insanlarından Ali Gür vefat etti.
İş Dünyası

Burdur'un Sevilen öncü iş insanlarından Ali Gür vefat etti.

Burdur'un Sevilen öncü iş insanlarından Ali Gür vefat etti. Burdur'da faaliyet gösteren Gür Mermer sahibi, uzun yıllar BUTSO ve OSB yönetimlerinde görev alan Burdur'un sevilen iş insanlarından Ali Gür kalb rahatsızlığına yenik düştü vefat etti.

Burdur'da ev alevlere teslim oldu
Yaşam

Burdur'da ev alevlere teslim oldu

Burdur merkeze bağlı Kocapınar köyünde çıkan yangında boş kerpiç ev yanarak kullanılamaz hale geldi.