Burdur

Bucak'ta eğitimde yeni bir dönem Eforr-Sistem Eğitim Kurumları

Bucak'ta eğitim alanında faaliyet gösteren Eforr Kişisel Gelişim Kursu ile Sistem Matematik Özel Eğitim Kurumları, güçlerini birleştirerek Eforr-Sistem Eğitim Kurumları adı altında yeni bir yapılanmaya gitti.

Bucak'ta eğitimde yeni bir dönem Eforr-Sistem Eğitim Kurumları

Bucak'ın eğitim alanında faaliyet gösteren Eforr Kişisel Gelişim Kursu ile Sistem Matematik Özel Eğitim Kurumları, güçlerini birleştirerek Eforr-Sistem Eğitim Kurumları adı altında yeni bir yapılanmaya gitti.

Bucak'ta eğitim alanında önemli bir yere sahip olan iki kurumun birleşmesi, ilçede büyük bir heyecan yarattı. Birleşme kararının, Bucak'ın eğitim kalitesini daha da artıracağı ve ilçenin eğitim lokomotifi haline gelmesine katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Birleşmeyle ilgili açıklamada bulunan Eforr - Sistem Kişisel Gelişim Kursu Kurucuları yaptıkları açıklamada, "Her geçen yıl, eğitim alanındaki ihtiyaç ve gelişmelere karşılık verebilmek, öğrenci veli ve öğretmen üçlemesindeki doğru iletişim kanallarının kurulması gerekliliği, öğrencilerin çağın hızlı karar verme ve farklı çözüm yolları üretme eğitim vizyonuna uygun yetişmeleri gerekliliğinden doğan açığı doldurmak ve eğitim anlamında 7'den 70'e önemli bir bilince sahip olan Bucak halkına daha güçlü, daha geniş ve daha deneyimli bir kadroyla hizmet vermek amacıyla bu büyük birleşimi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bucak'ımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandılar.

HER İKİ KURUMDA YERLERİNDE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYOR!

Adres: Yeni mahalle süleyman Demirel bulvarı gül apartmanı No : 77 Bucak / Burdur

Adres: Yeni Mahalle Süleyman Demirel Bulvarı Emniyet Müdürlüğü Karşısı Bucak Burdur

Tel: 0544 6757691

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

MAKÜ Eğitim fakültesi 60. yılını kutladı
Yaşam

MAKÜ Eğitim fakültesi 60. yılını kutladı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 60. yılını 'Değişen Dünyada Öğretmen Olmak' temalı çalıştayla kutladı. Çalıştayda, öğretmenlik mesleğinin geleceği ve eğitimde yenilenmenin önemi ele alındı.

Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi Gurur tablosunu paylaştı!
Yaşam

Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi Gurur tablosunu paylaştı!

Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi 2024 YKS sonuçlarına göre büyük bir başarıya imza attı. Öğrenciler Türkiye genelinde yüksek dereceler elde ederek prestijli üniversitelere yerleşti.

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz  "Sen, ben siyasetine meydan okuyorum, şimdi hizmet zamanı"
Yaşam

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz "Sen, ben siyasetine meydan okuyorum, şimdi hizmet zamanı"

Sen, ben siyasetine meydan okuyorum, şimdi hizmet zamanı AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Kanal 15’teki programda seçim sonrası hizmet odaklı çalışmalara vurgu yaptı. Korkmaz, "Artık hizmet zamanı, halk bizden icraat bekliyor" dedi.

Milletvekili Oğuz'dan Bucak Anadolu Lisesi bahçesinden açıklama
Yerel

Milletvekili Oğuz'dan Bucak Anadolu Lisesi bahçesinden açıklama

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Anadolu Lisesi ve diğer eğitim yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. İhale tarihleri ve detaylar burada.

Korkuteli Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu’nda% sınıf ve Ana sınıfı  Kayıtlar Başladı
Yaşam

Korkuteli Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu’nda% sınıf ve Ana sınıfı Kayıtlar Başladı

Antalya ili Korkuteli Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu; İlçe birincileri çıkaran, Fen ve Sosyal Bilimler Liselerine öğrenci yerleştiren, 15 kişilik sağlıklı ve ferah sınıf ortamında, Yabancı Dil Ağırlıklı (İngilizce ) nitelikli bir eğitim ortamı sunmaktadır.

Hasan Konu yazdı! Eğitim Dünyasına Adanmış Bir Hayat! Mehmet Hilmi Mutlu
Yaşam

Hasan Konu yazdı! Eğitim Dünyasına Adanmış Bir Hayat! Mehmet Hilmi Mutlu

Bucaklı yazar Hasan Konu, Mehmet Hilmi Mutlu'nun hayatını ve anılarını kaleme aldı. Bu değerli yazı ile Mehmet Hilmi Mutlu'yu daha yakından tanıyın. Detaylar için tıklayın