Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'e değerli ziyaret

Denizli TMO Başmüdürü Yücel Türkoğlu ve Burdur TMO Müdürü Ramazan Damar, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'i ziyaret etti. 2024 hububat sezonu ve TMO'nun Bucak'taki çalışmaları ele alındı. İşte detaylar...

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'e değerli ziyaret

Denizli Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Başmüdürü Yücel TÜRKANOĞLU ve Burdur Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Ramazan DAMAR Bucak Ziraat Odası Başkanımız Bilal ÖZEL'e ziyarette bulundular.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2024 yılında da hububat sezonu tarımsal ürünlerin satın alınmasına yönelik Toprak Mahsulleri Ofisinden yapılan çalışmalar ele alındı. Denizli Toprak Mahsulleri Ofisi Başmüdürü Yücel TÜRKANOĞLU Bucak'ta bu yıl da arpa ve buğday alımının sezon bitinceye kadar devam edeceğini söyledi. Tekrar TMO'nun ilçemizde aktif hale gelmesi için yeterli destekleri vereceğini ifade etti.

Başkan Bilal ÖZEL "Bucak ilçe merkezinde yer alan TMO depolarının yetersiz ve ekonomik ömrünü tamamlamaya yakın olması nedeniyle tarımsal ürün pazarlarına ve köylere yakın bir noktada daha modern depolama alanlarına ihtiyaç olduğunu bilinmektedir. Tarımsal potansiyeli yüksek olan ilçemiz çiftçileri ürünleriyle Burdur merkez TMO depolarının %50'ye yakın bölümünü doldurmaktalar. Yerinde hizmetle tarımsal maliyetler azalacaktır. Bu noktada Denizli Başmüdürümüzden diğer konularda olduğu gibi bu hususta da desteklerini bekliyoruz.

12 ay boyunca faaliyet verecek TMO Müdürlüğü Ajans Amirliği açılması yönünde talebimizi iletiyoruz. Bu konuda ve ürünlerin alımı noktasında her zaman bizlere destek veren TMO Genel Müdürü Ahmet GÜLDAL, Denizli TMO Başmüdürü Yücel TÜRKANOĞLU ve Burdur TMO Müdürü Ramazan DAMAR'a teşekkür ederim.'' dedi.

Yorumlar

Muhammed

08.07.2024 / 3 ay önce

Hayırlı ..haftalar.. .son aylarda ekonomi yorumu yapan sitelerde ... adlı hisse senedinin adını çok duyuyorum.Yapay zeka ve savunma hisse senedi olan .... alsak uygun olur mu acaba...iyi günler.. kolaylıklar....dua ve selam ile...

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Falezler Tehdit Altında
Yaşam

Antalya Falezler Tehdit Altında

Antalya’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Muratpaşa Belediyesi’nin falez sahil bandındaki ücretsiz halk plajları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Suçu ise Plajı Halka Ücretsiz açmak

Çorum Belediyesi Maaş meselesine açıklı getirdi  işte açıklama
Yerel

Çorum Belediyesi Maaş meselesine açıklı getirdi işte açıklama

Çorum Belediyesi, Eylül ayı personel maaşlarının eksik ödendiğiyle ilgili iddialara açıklık getirdi

 Zonguldak Çaycuma Başsavcısı’ndan Şok Karar!  İlçede  Gündem oldu  Herkes bunu konuşuyor
Türkiye

Zonguldak Çaycuma Başsavcısı’ndan Şok Karar! İlçede Gündem oldu Herkes bunu konuşuyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde görev yapan başsavcı, kişisel bir mesele nedeniyle büyük bir tartışmanın odağı haline geldi. İddiaya göre, başsavcı, kendi sevgilisinin eski ilişkilerini gerekçe göstererek, beş eski sevgilisini gözaltına aldırdı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı İdris Alan  soruyor  Bu Gün değil se ne zaman
İş Dünyası

Elazığ Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı İdris Alan soruyor Bu Gün değil se ne zaman

Elazığ'a Lojistik Üs kurulması Gerekli diyen Elazığ Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı İdris Alan İlimiz için olmazsa olmazlardan dedi

Yılın İlk Kar müjdesi  Başkan   Taner İsbir 'den gelidi
Yaşam

Yılın İlk Kar müjdesi Başkan Taner İsbir 'den gelidi

Çorum ili Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir yaptığı paylaşım ile yılın ilk kar müjdesini verdi

Yeni doğan bebeğini Antalya havalimanında klozete atan Rus kadın tutuklandı
Türkiye

Yeni doğan bebeğini Antalya havalimanında klozete atan Rus kadın tutuklandı

Antalya Havalimanı'nda klozet içine yeni doğan bebeği bıraktığı belirlenince gözaltına alınan Rus Ekaterina Burnazkina (28) tutuklandı.