Burdur

Burdur'da bankta bulunan çanta korkuttu

Burdur Merkez Cumhuriyet Meydanı'nda bir bank üzerinde bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Mobese kameralarıyla şahsı tespit eden polisler, çantanın kitaplardan başka bir şey içermediğini belirledi.

Burdur'da bankta bulunan çanta korkuttu

Burdur Merkez Cumhuriyet Meydanı'nda bir bank üzerinde bırakılan şüpheli çanta, paniğe neden oldu. Olay yerine yapılan ihbarın ardından çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Bomba imha ekibinin de hazır bulunduğu olay yerinde, geniş güvenlik önlemleri alındı ve yollar trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla alanı kordon altına aldı ve çevredeki insanları uzaklaştırdı.

MOBESE SAYESİNDE HIZLI ÇÖZÜM
Emniyet ekipleri, Mobese kameraları aracılığıyla çantayı bırakan kişiye ulaştı. Çantayı patlatmadan olayı çözmeyi başaran polisler, şahsın kimliğine ulaşarak onu olay yerine davet etti. Kısa süre sonra olay yerine gelen şahıs, emniyet ekipleri ile birlikte çantayı açtı. Yapılan inceleme sonucunda şahsın öğrenci olduğu ve çantasında sadece kitaplar bulunduğu anlaşıldı.

Olayın anlaşılması ve çantanın tehlike arz etmediğinin belirlenmesi sonrasında, güvenlik önlemleri normale döndü. Çevredeki vatandaşlar rahat bir nefes alırken, trafik akışı da yeniden sağlandı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur'da şüpheli çanta alarmı
Yerel

Burdur'da şüpheli çanta alarmı

Burdur’da bir banka bırakılan şüpheli çanta, bomba imha ekipleri tarafından kontrollü şekilde patlatıldı. Çantadan kıyafetler çıktı.

Muratpaşa’da şüpheli çanta alarmı
Yerel

Muratpaşa’da şüpheli çanta alarmı

Antalya’da vatandaşların şüphelenerek polise haber verdiği ve bomba imha uzmanı tarafından kontrol edilen şüpheli çanta boş çıktı.

Burdur'da kazalar mobese yansıdı İşte o görüntüler
Yerel

Burdur'da kazalar mobese yansıdı İşte o görüntüler

Burdur'da Mayıs ayında meydana gelen trafik kazasılarının bazıları, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Yayınlanan kazalarla vatandaşlar ve sürücüler uyarıldı.

Burdur'da kazalar MOBESE'ye yansıdı
Yerel

Burdur'da kazalar MOBESE'ye yansıdı

Burdur’da mart ve nisan ayında meydana gelen ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) kameraları tarafından kaydedilen trafik kazaları yayınlandı.

Burdur Kemer  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Burdur Kemer 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur Kemer 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Kemer'de elektrikler kesilecek mi? Burdur Kemer'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Burdur Tefenni  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Burdur Tefenni 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur Tefenni 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Tefenni'de elektrikler kesilecek mi? Burdur Tefenni'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...