Burdur

Burdurlulara Müjde Halk Çeşmeleri yeniden açıldı

Burdur'a müjde! Dereboğazı ve Tek çeşmeleri yeniden açıldı. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, geçici olarak kapatılan çeşmelerden alınan son numunelerin temiz çıkması sonucu çeşmelerin yeniden kullanıma uygun olduğu tespit edildi.

Burdurlulara Müjde   Halk Çeşmeleri yeniden açıldı

Burdur merkezde yer alan ve birçok vatandaş tarafından içme suyu olarak kullanılan Dereboğazı ve Tek Çeşmesi, yeniden kullanıma açıldı. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, geçici olarak kapatılan çeşmelerden alınan son numunelerin temiz çıkması sonucu çeşmelerin yeniden kullanıma uygun olduğu tespit edildi.

Çeşmelerin geçici olarak kapatılmasının ardından yapılan gerekli ıslah çalışmaları ve alınan yeni su numunelerinin uygun çıkması üzerine, Dereboğazı ve Tek Çeşmesi vatandaşların kullanımına tekrar sunuldu. Bu süreçte çeşmeleri kullanamayan Burdurlular, artık güvenle bu kaynaklardan su temin edebilecekler.

Yetkililer, çeşmelerin yeniden açılmasıyla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirdi ve suyun güvenle tüketilebileceğini belirtti.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur'da Trafik Denetimleri: 29 Araç ve Sürücüye Cezai İşlem Uygulandı!
Yerel

Burdur'da Trafik Denetimleri: 29 Araç ve Sürücüye Cezai İşlem Uygulandı!

Konuya ilişkin Burdur Valiliği’nden yapılan açıklamada: “Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

Vali Öksüz' den Bucak TSO ziyareti
Yaşam

Vali Öksüz' den Bucak TSO ziyareti

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak TSO'yu ziyaret etti. Ziyarette, Bucak'ın ekonomik durumu ve yatırım imkanları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Burdur son dakika trafik kazası haberi! Kazada ölüler ve yaralılar var
Yerel

Burdur son dakika trafik kazası haberi! Kazada ölüler ve yaralılar var

Burdur-Fethiye karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi. Detaylar için tıklayın...

Burdur Bucak  8 Eylül 2024 Pazar elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Burdur Bucak 8 Eylül 2024 Pazar elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur Bucak 8 Eylül 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Burdur Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Burdur  8 Eylül 2024 Pazar elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Burdur 8 Eylül 2024 Pazar elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur'da 8 Eylül 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Burdur'da elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Burdur Bucak  7 Eylül 2024 Cumartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Burdur Bucak 7 Eylül 2024 Cumartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur Bucak 7 Eylül 2024 Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Burdur Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...