Bursa

Bursa’da ölüme böyle meydan okuyanlar kameraya yansıdı

Bursa’da trafikte ölüme meydan okuyan kişilerin yürekleri ağza getiren görüntüleri cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bursa’da ölüme böyle meydan okuyanlar kameraya yansıdı

Bursa’da trafikte ölüme meydan okuyan kişilerin yürekleri ağza getiren o anları, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, merkez Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi İzmir Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arabada yer kalmayınca 2 genç çareyi bagaja oturmakta buldu. Trafikteki diğer sürücüler bagajda oturan gençleri görünce gözlerine inanamazken, o anlar cep telefon kamerasına yansıdı.
Diğer bir görüntü ise merkez Osmangazi ilçesi Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan motosikletin üzerine uzanan 2 kafadar genç yürekleri ağza getirdi. O anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Polisten Operasyon  196 aranan kişi ve neler yakalandı neler
Yaşam

Polisten Operasyon 196 aranan kişi ve neler yakalandı neler

ANTALYA POLİSTEN HUZUR OPERASYONU... 50'Sİ MOTORİZE 250 EKİP, 4000 PERSONELİN KATILDIĞI HUZUR OPERASYONUNDA NELER YAKALANDI NELER

Gölhisar'da Trafik Haftasında Öğrencilere Eğitim
Yerel

Gölhisar'da Trafik Haftasında Öğrencilere Eğitim

Burdur Valiliği'ne bağlı İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme ve Büro Amirliği tarafından Gölhisar Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik eğitimi verildi.

"Hayatla Yarışılmaz'' etkinliğini minikler çok beğendi
Yerel

"Hayatla Yarışılmaz'' etkinliğini minikler çok beğendi

Burdur’un Gölhisar ilçesinde Gölhisar Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekiplerince Trafik Haftası kutlamaları kapsamında "Hayatla Yarışılmaz" sloganıyla minik öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Burdur'da araç denetimlerinde  29 araç trafikten men edildi
Yerel

Burdur'da araç denetimlerinde 29 araç trafikten men edildi

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri tarafından 2-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan motosiklet, alkol, hız ve modifiye araç denetimlerinde 144 araca ceza kesildi, 3 sürücü belgesi alındı, 29 araç trafikten men edildi. Detaylar haberimizde.

Bucak'ta Trafik Haftası Konvoyla Kutlandı!
Yerel

Bucak'ta Trafik Haftası Konvoyla Kutlandı!

Bucak'ta Trafik Haftası kapsamında konvoy düzenlendi. Trafik ekipleri sürücülere kuralları hatırlatarak bilgilendirici broşür dağıttı.

Trafik Haftasında İlk Yardım Eğitimi!
Yerel

Trafik Haftasında İlk Yardım Eğitimi!

Burdur'da Trafik Haftası kapsamında vatandaşlara ücretsiz olarak ilk yardım eğitimi verildi. Eğitimde solunum yolu tıkanıklıkları, Heimlich manevrası gibi acil durumlarda yapılması gerekenler öğretildi.