Antalya

Çalamayınca kaçtılar, tekne karaya oturdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde balıkçı barınağında bağlı balıkçı teknesi henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ipleri çözülüp çalınmak istendi.

Çalamayınca kaçtılar, tekne karaya oturdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde balıkçı barınağında bağlı balıkçı teknesi henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ipleri çözülüp çalınmak istendi. Tekneyi açığa doğru götüren şüpheliler, tekne karaya oturunca kaçtı. Sabah teknesini bağladığı yerde değil de yanında kime ait olduğu bilinmeyen bir sürat teknesiyle açıkta karaya oturmuş halde gören tekne sahibi neye uğradığını şaşırdı. Tekne, çekici yardımıyla karaya çıkartıldı.
Olay, Alanya ilçesine bağlı İncekum balıkçı barınağında dün gece yaşandı. Edinilen bilgiye göre, balıkçı Kadir Erdoğan, bir gün önce attığı ağları denizden toplamak barınağa geldiğinde teknesini yerinde bulamadı. Etrafa bakan Erdoğan teknesinin açıkta yanında bir sürt teknesiyle birlikte karaya oturduğunu gördü. hemen jandarmayı arayan Erdoğan olayın Sahil Güvenlik Komutanlığı görev alanında olduğunu öğrendi. Sahil güvenlik komutanlığına konuyla ilgili bilgi veren Erdoğan, teknesini kurtarmak için yakınlarından ve balıkçılardan yardım istedi. Yaklaşık 1 saat boyunca tekneyi kurtarmak için yapılan çaba yeterli olmayınca Alanya limanından büyük çekici istenildi. tekne çekici marifetiyle karaya çıkartılabildi.
Kadir Erdoğan, tekneni dümenin kırık olduğunu ciddi hasar olduğunu belirterek, "Bir sürat teknesi daha var o tekneyle beraber karaya oturmuş halde bulduk" diye konuştu.
İncekum balıkçılar Barınağı Dernek Başkan Yardımcısı Adem Baysal, sabah 07.30'da gelen telefonla olaydan haberi olduğunu belirterek, "Gece bir ihbar gelmiş gelip bakmışlar bir şey bulamamışlar şu anda araştırılıyor. Sürat teknesi buradaydı ama barınağa ait değil" dedi.

İHA

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

14 Mayıs Eczacılık Bayramı Burdur'da kutlandı
Yerel

14 Mayıs Eczacılık Bayramı Burdur'da kutlandı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 15. Bölge Isparta Eczacı Odası'nın düzenlediği 14 Mayıs Eczacılık Bayramı kutlama programına katıldı.

Bucak Organize Sanayi MTAL'de Fuar Başladı!
Yerel

Bucak Organize Sanayi MTAL'de Fuar Başladı!

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ve TÜBİTAK tarafından desteklenen 4006-Tübitak Bilim Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

İstanbul'da bu gün Sular Kesilecek! İşte Suların Geleceği Saatler!
Yerel

İstanbul'da bu gün Sular Kesilecek! İşte Suların Geleceği Saatler!

15 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'daki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İstanbul'un hangi ilçelerinde sular kesilecek? İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

Ankaralılar Dikkat! Bu gün sular yok!
Yerel

Ankaralılar Dikkat! Bu gün sular yok!

14 Mayıs Salı günü Ankara'daki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün Ankara'nın hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

Isparta'da elektrik kesintisi! İşte o ilçeler!
Yerel

Isparta'da elektrik kesintisi! İşte o ilçeler!

Isparta'da 16 Mayıs 2024 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Isparta'da yarın elektrikler kesilecek mi? Isparta'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Burdur'da elektrik kesintisi yaşanacak! İşte o ilçeler
Yerel

Burdur'da elektrik kesintisi yaşanacak! İşte o ilçeler

Burdur'da 16 Mayıs 2024 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..