İstanbul

CHP'nin İstanbul’da Düzenlediği Miting'e en yoğun katılım Ankara'dan oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in çağrısıyla İstanbul’da Beşiktaş Meydanı’nda düzenlenen ''Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi'' büyük ilği gördü.

CHP'nin İstanbul’da Düzenlediği Miting'e en yoğun katılım Ankara'dan oldu.

BAŞKAN ERKOL'A YOĞUN İLGİ
CHP'nin İstanbul'da gerçekleştirdiği ''Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi''ne katılan CHP Ankara İl Başkanı Prof. Dr. Ümit Ekol'a partililer yoğun ilgi gösterdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in çağrısıyla İstanbul’da Beşiktaş Meydanı’nda düzenlenen ''Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi'' büyük ilği gördü. Türkiye'nin dört bir yanından onbinlerce kişi miting alanını hınca hınç doldurdular.

Miting'e en yoğun katılım Ankara'dan oldu. Günlerdir miting için yoğun bir çalışma yürüten CHP Ankara İl Başkanı Prof. Dr. Ümit Erkol; "Bu ülkeyi kurtaranlar, bu Cumhuriyeti kuranlar korkmadılar, biz de korkmuyoruz" dedi.

Partililerin ve parti yöneticilerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Erkol, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'le de bir araya gelerek mitingi değerlendirdi.

Erkol;"Beşiktaş Barbaros'ta hep birlikte Yaşam Hakkı Mitingi’nde buluştuk. Terörün bir amacı vardı, hepimizi sindirmek. Bu mitingimizde Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, liderliğinde sinmeyeceğimizi,
korkmadığımızı hep birlikte haykırdık. Bu ülkeyi kurtaranlar, bu Cumhuriyeti kuranlarda korkmadılar, bizler de korkmuyoruz, sinmiyoruz, yılmıyoruz"dedi. Mamak time

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısına tepki gösterdi
Türkiye

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısına tepki gösterdi

Özel, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, saldırının zamanlamasına dikkat çekerek, terörün Türkiye’nin birlik ve beraberliğini zedeleyemeyeceğini vurguladı. Diyarbakır’daki temasları sırasında saldırı haberini aldıklarını belirten Özel, programlarını yarıda keserek Ankara’ya dönme kararı aldıklarını söyledi

hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel  Nobel Ödülü kazanan Acemoğlu’nu tebrik etti
Türkiye

hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel Nobel Ödülü kazanan Acemoğlu’nu tebrik etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 2024 Nobel Ekonomi Ödülü'nü kazanan Daron Acemoğlu'nu tebrik etti.

Savcı  Sayan Yazdı  Sayın Özgür  Özel  Baş Eğmezsen ,Ülkeni ve partini Operasyondan Korursun
Türkiye

Savcı Sayan Yazdı Sayın Özgür Özel Baş Eğmezsen ,Ülkeni ve partini Operasyondan Korursun

Türkiye’ye operasyon yapmak isteyen Türkiye düşmanları zaman zaman partinin içine sızarak partiyi kendi amaçları için kullanmak istemişlerdir..

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya  Kepez Belediyesi’ni ziyaret etti: “Dimdik Ayaktayız” dedi
Yerel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Kepez Belediyesi’ni ziyaret etti: “Dimdik Ayaktayız” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez Belediyesi’ni ziyaret ederek belediyenin şeref defterini imzaladı. Ziyaret sırasında şeref defterine yazdığı notta, “Uğradığı tüm haksızlıklara karşı dimdik ayakta, biz de dimdik arkasındayız.” ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Antalya-Alanya Otoyol Projesi’nin bir an önce hayata geçmesini istedi.
Türkiye

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Antalya-Alanya Otoyol Projesi’nin bir an önce hayata geçmesini istedi.

Antalya’da turizm paydaşları ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in gündeminde kördüğüme dönen Antalya ulaşımı vardı. Antalya Havalimanına inen turistin otele 4 saatte ulaştığına dikkat çeken Özel, Antalya-Alanya Otoyol Projesi’nin bir an önce hayata geçmesini istedi.

Antalya'da Konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "İsrail’in gücü Türkiye’ye yetmez"
Türkiye

Antalya'da Konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "İsrail’in gücü Türkiye’ye yetmez"

Antalya'ya bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “İsrail meselesinde tehdit varsa bilmek istiyoruz, İsrail’in gücü Türkiye’ye yetmez.