Çanakkale

ÇOMÜ’de Güz Şenliklerine yoğun ilgi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) düzenlenen Güz Şenlikleri Terzioğlu Yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde gerçekleştirildi

ÇOMÜ’de Güz Şenliklerine yoğun ilgi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güz Şenlikleri çerçevesinde düzenlenen “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri”, “Çanakkale Kurumları-Öğrenci Buluşması” ve “Konserler” Terzioğlu Yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde gerçekleştirildi.
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, toplulukların yaptığı etkinlikleri duyurabilmek ve yeni üyeler kazanabilmek için açılan stantları gezerek toplulukların yaptığı etkinliklerle ilgili bilgiler aldı ve öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile ilgilenmelerinin çok önemli olduğunu, bu anlamda yönetim olarak öğrencileri desteklediklerini ifade etti.
Rektör Murat, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’nün standında organ bağışında bulundu.
Güz Şenliklerinin ilk gününde Çanakkale’nin Yerel Müzik Grubu “Sarpedon”, ikinci günü ise “Vahit Yurdagün Band” sahne aldı ve ÇOMÜ’lü öğrencilere keyifli anlar yaşattı.
54 öğrenci topluluğunun yanı sıra Çanakkale Valiliği Açık Kapı Birimi, Çanakkale Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İŞKUR ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün stant açtığı Güz Şenlikleri öğrencilerin büyük beğenisini topladı.
Güz Şenliklerinin açılışına; Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Okhan Akdur, Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Genel Sekreter Ayhan Monus, İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz’un yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Çanakkale Belediyesi bünyesine 15 şoför alınacak! Başvuru şartları neler
Yaşam

Çanakkale Belediyesi bünyesine 15 şoför alınacak! Başvuru şartları neler

Belediye bünyesinde 15 şoför alımı yapılacağı duyuruldu. Peki başvuru şartları neler? Başvuru için gerekli belgeler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Çanakkale Eceabat kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Çiçek kimdir?
Yerel

Çanakkale Eceabat kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Çiçek kimdir?

Eceabat ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Balıkesir Marmara Kaymakamı Murat Çiçek, Çanakkale Eceabat Kaymakamı olarak atandı.

Çanakkale Ayvacık  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Salih Sak kimdir?
Yerel

Çanakkale Ayvacık kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Salih Sak kimdir?

Ayvacık ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Diyarbakır Hazro Kaymakamı Salih Sak , Çanakkale Ayvacık Kaymakamı olarak atandı.

Çanakkale Çan kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Emre Nebioğlu
Yerel

Çanakkale Çan kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Emre Nebioğlu

Çan ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Sakarya Kocaali kaymakamı Emre Nebioğlu , Çanakkale Çan Kaymakamı olarak atandı.

Çanakkale Orman Yangını Devam ediyor Bazı Yerleşim Birimleri tamamen Yandı
Yaşam

Çanakkale Orman Yangını Devam ediyor Bazı Yerleşim Birimleri tamamen Yandı

Çanakkale Orman Yangından etkilenen Yağcılar Köyü’nde bir ev alevlere teslim olurken, bazı yerleşim alanları komple küle döndü.

Sondakika Çanakkale Orman  Yangını  Şehri Tehdit ediyor
Türkiye

Sondakika Çanakkale Orman Yangını Şehri Tehdit ediyor

Çanakkale ilinde 22 Ağustos 2023 salı günü saat 12 sularında Çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla büyüyor..