Trabzon

Cornelius'un gidişi Larsen'i etkilemedi

Cornelius ile çok iyi arkadaş olduklarını belirten Trabzonspor’un Danimarkalı oyuncusu Larsen, gidişinin kendisini etkilemediğini belirterek, odaklandığı tek noktanın Trabzonspor olduğunu söyledi.

Cornelius'un gidişi Larsen'i etkilemedi

Trabzonspor’un Danimarkalı oyuncusu Larsen, Cornelius ile çok iyi arkadaş olduklarını ancak gidişinin kendisini etkilemediğini belirterek, odaklandığı tek noktanın Trabzonspor olduğunu söyledi.
Trabzonspor’un Danimarkalı sağ bek oyuncusu Larsen, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Trabzon’a gelmenin kendisi açısından çok kolay olduğunu belirten Larsen, "Buraya adaptasyon sürecim fazla uzun sürmedi. Geldiğim ilk günden itibaren hem takım arkadaşlarım hem de teknik heyet çok yardımcı oldu. Alışmam da çok kolay oldu uzun sürmede diyebilirim" dedi. Kendi performansından bahsetmeyi çok seven biri olmadığını belirten Larsen, "Ben elimden geleni mücadeleyi vermeye çalışıyorum. Takıma yardımcı olmaya çalışıyorum ve mümkün olan her maçı kazanmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"Cornelius çok yakın arkadaşım ama gidişi beni etkiledi diyemem"

Takım arkadaşı ve vatandaşı Cornelius’un takımdan ayrılmasının kendisini nasıl etkilediği yönündeki soruya ise, "Öncelikle Cornelius benim çok yakın bir arkadaşım. Buraya gelmeden önce tabii kendisiyle görüşmelerim olmuştu. Neler yapmam gerektiğini bana anlatmıştı. Burada geçirdiğimiz kısa sürede bana çok yardımcı oldu. Buraya adapte olmamda bana yardımcı oldu. Ancak futbol hayatı böyledir. Cornelius hem çok işi arkadaş hem de çok olarak biliyoruz. Onu tabii yanımda görmek isterim ama hayat bu. Bazen ayrılıklar yaşanabiliyor. Kendisi ayrılırken dahi bütün takım arkadaşlarımızla yakın ilişkilerimiz olduğu için Cornelius’un ayrılığını beni çok fazla etkilediğini söyleyemem ama benim çok yakın arkadaşımdı" ifadelerini kullandı.

"Maçlara hazırım"

Monaco maçı öncesinde kas sakatlığı problemi yaşadığını belirten Danimarkalı oyuncu, "Çok fazla maç oynuyoruz. Çok fazla seyahat ediyoruz. Muhtemelen önümüzdeki haftalarda böyle olacak. Bahsettiğim ufak sakatlık problemini atlatmış ve kendimi hazır hissediyorum. Oynanacak maçlara vücudum hazır durumda Benim geleceğim Trabzonspor’da, takım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ailem de burada düşündüğüm tek nokta Trabzonspor şu an" açıklamasında bulundu.
Vısca’nın sakatlığı sonrasında önünde oynayan oyuncuların değişimiyle ilgili olarak ise Larsen, "Çok geniş bir kadroya sahibiz ve bu oyuncularda bir mevkiden daha fazla mevkide oynama yeteneğine sahipler. Sadece sağ kanat bölgesinde değil bir çok mevkide oyuncuları değiştirmek zorunda kalabiliyorsunuz. Avrupa Ligini düşündüğünüzde ve Spor Toto Süper Lig’de de mücadele ediyorsunuz. Çok fazla maç ve çok fazla seyahat sonucu geniş kadronun önemini görüyorsunuz. Bizim de çok yetenekli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Sadece sağ kanat bölgesi değişmiyor. Bütün bölgelerde değiştirmek zorunda kalabiliyorsunuz. Bir çok bölge değişebiliyor, sağ kanat oynayabilecek çok yetenekli oyuncularımız var" dedi.

Trabzonspor, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını iki günlük iznin ardından başladı. Abdullah Avcı yönetimine yapılan çalışmaya Dorukhan, Vısca, Serkan Asan’ın yanı sara Djaniny ve Emrehan Gedikli katılmadı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 1 -  Antalyaspor: 0 (Maç sonucu)
Spor

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 1 - Antalyaspor: 0 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonu açılış maçında Trabzonspor, Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti.

Trabzonspor’da ilk resmi müsabakasına çıkıyor
Spor

Trabzonspor’da ilk resmi müsabakasına çıkıyor

Trabzonspor’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası Ertuğrul Doğan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Kayserispor maçıyla ilk resmi müsabakasına çıkacak.

Lazar Markovic: “Bu kulübe en iyi hizmeti vermek istiyorum“

Lazar Markovic: “Bu kulübe en iyi hizmeti vermek istiyorum“

Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Lazar Markovic, bulunacağı dönem içerisinde bordo-mavili kulübe en iyi şekilde hizmet etmek istediğini söyledi.

Bruno Peres, sahalara dönüyor
Spor

Bruno Peres, sahalara dönüyor

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Bruno Peres, yeşil sahalara dönüyor

Sivasspor’da Trabzonspor maçına hazırlanıyor
Spor

Sivasspor’da Trabzonspor maçına hazırlanıyor

DG Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’de karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.