Antalya / Manavgat

Ehliyetsiz sürücü hayatının dersini aldı: 1 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazanın ardından sürücü kursu eğitmeni olduğu belirlenen bir kişi motosikleti kaza mahallinden alıp ara sokağa bıraktı.

Ehliyetsiz sürücü hayatının dersini aldı: 1 yaralı

ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazanın ardından sürücü kursu eğitmeni olduğu belirlenen bir kişi motosikleti kaza mahallinden alıp ara sokağa bıraktı. Ehliyetinin olmadığı belirlenen motosiklet sürücüsüne ve motosiklet sahibine toplam 16 bin 380 TL para cezası uygulandı.
Kaza, Yukarı Pazarcı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Zeynel Şenol Köprüsü istikametinden gelip 4027 sokağa dönmekte olan Rabia Gülcan Kaya’nın kullandığı 07 BER 834 plakalı otomobil ile Mimar Sinan Caddesi'nde Zeynel Şenol Köprüsü istikametine gitmekte olan Tunahan Koca’nın kullandığı 07 AYF 747 plakalı motosikletin kavşakta çarpışması sonucunda kaza meydana geldi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, 112 Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sürücü kursu eğitmeni motosikleti trafik ekibi gelmeden götürdü

Güvenlik kamerasına yansıyan kazanın ardından Manavgat’ta bir sürücü kursunda eğitmen olduğunu belirten, aynı zamanda kaza yapan motosiklet sürücüsünün ehliyet almak için kursa devam ettiğini belirten bir kişi, kaza yerindeki motosikleti trafik ekiplerinin gelmesini beklemeden arka sokağa götürerek bir evin önüne bıraktı. Kaza yapan otomobil sürücüsünün aracını yoldan kaldırmasını da aynı kişinin söylediğini belirtmesi üzerine sürücü kursu eğitmeni kaza yerine çağrılarak motosikleti götürdüğü yeri trafik ekiplerine gösterdi. Trafik ekipleri, trafik eğitmenine kaza yapan araçların fotoğraflama ve gerekli işlemler yapılmadan yerinden kaldırılmaması gerektiğini söyledi.

16 bin 380 TL para cezası

Kaza yapan motosiklet sürücüsünün sürücü belgesinin olmadığı, sürücü belgesi almak için kursa gittiği bildirildi. Motosiklet sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmaktan 8 bin 190 TL, motosiklet sahibine de sürücü belgesi olmayan kişiye araç kullandırmaktan 8 bin 190 TL olmak üzere 16 bin 380 TL para cezası uygulanırken, sigortası olmadığı belirlenen motosiklette yediemin otoparkına çekildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Yumurta satmak için yola çıktılar; Kaza yaptılar!
Yerel

Yumurta satmak için yola çıktılar; Kaza yaptılar!

Burdur'un Ağlasun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yumurta satmaya giden karı koca 2 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde...

Korkuteli Traktör  Altında Kaldı  Hayatını kaybetti
Yerel

Korkuteli Traktör Altında Kaldı Hayatını kaybetti

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesinde tarlasını sürerken traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi
Yaşam

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde toprak yüklü kamyonun kamyonete çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kamyondaki toprağın etrafa saçıldığı kazada, kamyonun çarptığı sokak köpeği de telef oldu.

D-400'de Korkunç Kaza! Araçlar Hurdaya Döndü, 6 Kişi Yaralandı!
Yerel

D-400'de Korkunç Kaza! Araçlar Hurdaya Döndü, 6 Kişi Yaralandı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde aynı istikamette seyir halindeki otomobilin arkadan çarptığı diğer otomobil, yol kenarındaki mermer blok ve betonarme aydınlatma direğine çarptı. Kaza yapan otomobiller hurdaya dönerken, 3’ü yabancı uyruklu 6 kişi yaralandı.

Bucak'ta Otomobil ve Motosiklet Çarpışması: Çocuk Yaralandı!
Yerel

Bucak'ta Otomobil ve Motosiklet Çarpışması: Çocuk Yaralandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde otomobil ve motosikletin karıştığı trafik kazasında motorda yolcu olarak bulunan çocuk yaralandı.

Bucak'ta çarpışma! 2 yaralı
Yerel

Bucak'ta çarpışma! 2 yaralı

Burdur'un Bucak ilçesinde otomobilin park halindeki otomobile çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.