Antalya / Kumluca

Emine Bederle Domates Temalı Yemek Yarışması yoğun ilgi

Kumluca Expo Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas Fuarının ikinci gününde, Kumluca Toptancı Halinde gerçekleşen deneyimli aşçı Emine Beder, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretmeni Birgül Çitil Şimşek ve Başkan Köleoğlu’nun eşi Nurgül Köleoğlu’nun jüri üyeli

Emine Bederle Domates Temalı  Yemek Yarışması  yoğun ilgi

EMİNE BEDERLE DOMATES TEMALI YEMEK YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ
Kumluca Expo Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas Fuarının ikinci gününde, Kumluca Toptancı Halinde gerçekleşen deneyimli aşçı Emine Beder, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretmeni Birgül Çitil Şimşek ve Başkan Köleoğlu’nun eşi Nurgül Köleoğlu’nun jüri üyeliğini yaptıkları Kumluca’nın Sağlıklı domatesleriyle hazırlanan ‘Domates Temalı Yemek Yarışması’na, yarışmacılar yoğun ilgi gösterdi.
Kumluca’da Yetişen Sağlıklı Domates Yemekleriyle Yarışmacılar, Çeşitli Domates Yemekleriyle Yarıştılar
Yaratıcı Fikirler Sizden Ödül Bizden sloganıyla gerçekleştirilen yemek yarışmasına 18 yarışmacı katıldı. Yarışmaya katılan Fatma Uysal biber teknesinde domates, Zehra Durakoğlu First Lady’nin menemeni, Dudu Dalmaz domates dolması, Ülkü Acar domates dolması, Ferruh Sarıkayalı beybi domates dolması, Neriman Altıntaş domatesli bamya, Birgül Ulutaş yöresel domatesli ince patlıcan, Selman Akkaya domates öldürmesi, Hatice Öncel civge, Sefer Pakyürek lokmalık dolma, Beyza Özdemir domatesli meze, Mehmet Akif Otluoğlu fokaçyo, Güneş İpek civge, Zeynep Aka domates mücveri, Yağmur İpek domates dolması, Fatma Sarıkayalı siyah domates reçeli, Görkem Sarıkayalı kırmızı domates reçeli, Talha Akbulut pizza yemekleriyle jürinin beğenisini kazandılar.
Başkan Köleoğlu’ndan, Orijinal Domates Yemekleriyle Dereceye Giren Yarışmacılara Organik Gübre ve KumPati Mama Ödülü
Domates Temalı Yemek yarışmasında dereceye giren yarışmacılar:
1.Kırmızı domates reçeli yemeğiyle katılan Görkem Sarıkayalı
2.Biber teknesinde domates yemeğiyle katılan Fatma Uysal
3.Fokaçyo yemeğiyle katılan Mehmet Akif Otluoğlu, oldu.
Mansiyon ödülü: Lokmalık domates yemeğiyle katılan Sefer Pakyürek
Jüri Özel Ödülü: Domates mücveri yemeğiyle katılan Zeynep Aka, ödüllerini aldılar
Dereceye giren yarışmacılara birincilik ödülü olarak 12 adet Organik Gübre ve 3 adet KumPati Mama, ikincilik ödülü olarak 6 adet Organik Gübre ve 3 adet KumPati Mama, üçüncülük ödülü olarak 4 adet Organik Gübre ve 3 adet Kumpati Mama hediyeleri takdim edildi.
Başkan Köleoğlu’nun Eşi Nurgül Köleoğlu, Jüri Üyelerine Plaket Takdim Etti
Başkan Köleoğlu’nun eşi Nurgül Köleoğlu, Jüri Üyeleri Duayen Aşçı Emine Beder’e ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretmeni Birgül Çitil Şimşek’e katılımlarından dolayı teşekkür edip plaket takdim etti.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Hüyük'te Hıdırellez Coşkusu! Binlerce kişi bir araya geldi
Yerel

Hüyük'te Hıdırellez Coşkusu! Binlerce kişi bir araya geldi

Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Kıreli köyünde Hıdırellez coşkuyla kutlandı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı Hıdırellez şenliğinde yöresel kıyafetler, nişanlanan kızların oyunları ve sanatçı Aleyna Dalveren'in konseri ilgi çekti.

İzmir su kesintisi! İzmir 07 Mayıs su kesintisi yaşanacak yerler!
Yerel

İzmir su kesintisi! İzmir 07 Mayıs su kesintisi yaşanacak yerler!

07 Mayıs Salı Günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

Afyonkarahisar elektrik kesintisi! Afyonkarahisar 08 Mayıs 2024 elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Yerel

Afyonkarahisar elektrik kesintisi! Afyonkarahisar 08 Mayıs 2024 elektrik kesintisi yaşanacak yerler

Afyonkarahisar'da 03 Nisan 2024 Çarşamba günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar'da yarın elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Muğla elektrik kesintisi! 08 Mayıs Muğla elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Yerel

Muğla elektrik kesintisi! 08 Mayıs Muğla elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Muğla'da 08 Mayıs 2024 Çarşamba Günü elektrik kesintisi var mı? Muğla'da yarın elektrikler kesilecek mi? Muğla'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Isparta elektrik kesintisi! Isparta 08 Mayıs elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Yerel

Isparta elektrik kesintisi! Isparta 08 Mayıs elektrik kesintisi yaşanacak yerler

Isparta'da 08 Mayıs 2024 Çarşamba günü elektrik kesintisi var mı? Isparta'da yarın elektrikler kesilecek mi? Isparta'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

İstanbul elektrik kesintisi! 08 Mayıs İstanbul'da elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Yerel

İstanbul elektrik kesintisi! 08 Mayıs İstanbul'da elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

İstanbul'da 08 Mayıs 2024 Çarşamba günü elektrik kesintisi var mı? İstanbul'da yarın elektrikler kesilecek mi? İstanbul'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..