Burdur

Emniyet ekiplerinin genel asayiş çalışması

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir. Devamı haberimizde...

Emniyet ekiplerinin genel asayiş çalışması

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Eylül – 25 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda;
• (1) adet tabanca
• (3) adet kesici alet (bıçak-pala)
• (2) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş.
Toplamda (5) şahıs hakkında "6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet" suçundan adli işlem yapılmıştır.

Mal varlığına karşı işlenen suçlar ile mücadele edilmesi ve vatandaşlarımızın maddi zararlarının giderilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda;
• Meydana gelen (8) hırsızlık olayının tamamı aydınlatılmış ve olaya karışan (4) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapılmıştır.

Aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalarda;
• Farklı suçlardan (Hırsızlık, Kasten Yaralama, Tehdit vb.) aranması olan toplamda (45) şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, (35) şahıs tutuklanmış, (11) şahıs serbest bırakılmıştır.
 Yakalanan şahıslardan "Dolandırıcılık" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan (1) şahıs ve "Hırsızlık" suçundan 10 yıl 6 ay ve 5 yıl 1 ay hapis cezasıyla aranan (2) şahıs, "Tehdit" suçundan 3 yıl, 2 ay hapis cezasıyla aranan (1) şahıs, "İnsan Ticareti Yapma" suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan (1) şahıs, "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama" suçundan 17 yıl hapis cezası ile aranan (1) şahıs tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir. 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak'ta sular yok! Ne zaman gelecek?
Yerel

Bucak'ta sular yok! Ne zaman gelecek?

Burdur'un Bucak ilçesinde 3 mahallede su kesintisi yaşanacak. Bucak Belediyesi'nce su kesintisi yaşanacak yerler duyuruldu.

Burdur zabıta ekipleri denetimde
Yerel

Burdur zabıta ekipleri denetimde

Burdur Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşların kullanım alanı olan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Gölhisar MYO'da Çınar Kitap Kafe Açılışı Gerçekleşti!
Yerel

Gölhisar MYO'da Çınar Kitap Kafe Açılışı Gerçekleşti!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen törenle Çınar Kitap Kafe açıldı.

Burdur'da medyana gelen kazada sürücü yaralandı
Yerel

Burdur'da medyana gelen kazada sürücü yaralandı

Burdur'da meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı tedavi edilmek üzere Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Antalya’nın ilk ragbi takımları Kepez'de
Yerel

Antalya’nın ilk ragbi takımları Kepez'de

Kepez Belediyesi Spor Kulübü çatısındaki Antalya’nın ilk kız ve erkek ragbi takımları, milli takımlara oyuncu göndermeye başladı.

Kotan engeller aşılsın diye çalışıyor
Yerel

Kotan engeller aşılsın diye çalışıyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Engelliler Haftası kapsamında engelli dernekleri temsilcileri ile bir araya geldi.