İstanbul

Erdoğan Büyükşehirler'in İmamoğlu'da ilçelerin derdinde

Üç ay kalan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi aday adayları arasında en iyi adayı bulmaya çalışan siyasi partilerin başında gelen AK Parti'nin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta  İstanbul'da olmak üzere büyükşehirlerde kimi aday göstereceğine karar veremezken, aynı durumun tam tersi sıkıntısını yaşayan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu'da ilçelerde yaşıyor. 

Erdoğan Büyükşehirler'in İmamoğlu'da ilçelerin derdinde

ERDOĞAN BÜYÜKŞEHİRLER’İN
İMAMOĞLU İLÇELERİN DERDİNDE!

Üç ay kalan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi aday adayları arasında en iyi adayı bulmaya çalışan siyasi partilerin başında gelen AK Parti'nin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta 
İstanbul'da olmak üzere büyükşehirlerde kimi aday göstereceğine karar veremezken, aynı durumun tam tersi sıkıntısını yaşayan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu'da ilçelerde yaşıyor. 
Erdoğan'ın İmamoğlu ile yarışacak İBB adayı ve İstanbul'un 39 ilçesinin yanı sıra ülkenin her köşesinde adaylar belirleme çalışmalarını sürdürüp, hala adaylarını açıklayamadığı şu günlerde İmamoğlu'da kendisini orada tutacak olan İstanbul'un aralarında 3 Ardahan'lının da şu an belediye başkanı olduğu 39 ilçesinde kimi aday göstereceğine karar veremiyor.  
Erdoğan'ın kimi İBB Başkan adayı göstereceğine karar vermeye çalıştığı,   İmamoğlu'da  Pendik ve Tuzla'dan sonra başında bulunduğu İstanbul'un geriye kalan 37 ilçesinde kimi aday göstereceğini kara kara düşünürken, aynı İmamoğlu'nun Ardahanlı isimlerin şu an başında olduğu İstanbul Bakırköy, Şişli ve Esenyurt Belediye Başkanlarının yanı sıra çoğu 'Kılıçdaroğlucu' diye bilinen mevcutların yerine yeni isimler atayacağı belirtilmekte. Erdoğan'ın ‘sevgilim’ dediği İstanbul başta olmak üzere Ankara'nın da araların da olduğu kentleri kaybetmesi halinde yeni bir genel seçime kapının açılabileceği, İmamoğlu'nun ise göstereceği adaylarla başkanlığı kaybetmesi halinde kendisiyle birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'inde zor günler yaşayacakları hatta kayıp halinde yaşanacak domino taşı misali CHP'nin yeniden Büyük Kurultay'a gideceği  belirtildiği siyasi dengenin kimden yana ağır tartacağı adayların açıklanmasıyla birlikte biraz daha netleşecek gibi.
Fakir Yılmaz

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası
Türkiye

İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası

YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı ve siyasi yasak kararı verildi.

Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Kaş Mehmet Gözalıcı Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nu Ziyaret Etti
Yerel

Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Kaş Mehmet Gözalıcı Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nu Ziyaret Etti

Planlı programları kapsamında Kaş'da bulunan İl Müftümüz Sayın Nazif Fethi Yalçınkaya, gerçekleştirdiği kurs ziyaretinde hafız adaylarıyla yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti.

Ekrem İmamoğlu konuştu
Türkiye

Ekrem İmamoğlu konuştu

Yerel seçimlere lider değişikliğiyle girecek olan CHP'de, Özgür Özel'in genel başkan seçilmesiyle kulisler hareketlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Özel'in kurultay sürecinin en başından beri yanlarında duran ve kendilerine açıktan destek veren Selin Sayek Böke'yi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstereceği konuşuluyor.

CHP yeni İstanbul İl Başkanı Özgür  Çelik oldu
Yaşam

CHP yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu

chp istanbul il başkanı kim oldu CHP İstanbul il başkanlığı Kongrede genel merkezin desteklediği aday eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile değişimcilerin adayı Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, il başkanlığı için yarıştı.

MFÖ Grubunun Üyesi Uğur Özkan defnedildi
Sağlık

MFÖ Grubunun Üyesi Uğur Özkan defnedildi

Sanatçı Uğur Özkan için Düzenlenen cenaze törenine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zafer Alagöz, Çağla Şikel, Yılmaz Erdoğan, Ozan Güven, Cem Özer, Cem Yılmaz, Ömür Gedik, Kenan Atak, Metin Özülkü ve çok sayıda sanatçı katıldı.

İmamoğlu'ndan Melli'ye destek
Yerel

İmamoğlu'ndan Melli'ye destek

Burdur'un Bucak ilçesi'ne bağlı Kocaaliler Beldesine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen malzemeler geldi. İşte detaylar..