Antalya / Manavgat

Eşini ve köpeğini kurtarmak isterken hastanelik oldu

Antalya'da doberman cinsi köpeğin saldırısı sonucu bir vatandaş yaralandı. Köpeğin sürekli korku saçtığı ve uyarılara aldırış etmediği belirtildi.

Eşini ve köpeğini kurtarmak isterken hastanelik oldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde eşi ve köpeğine doberman cinsi köpeğin saldırısını engellemek isteyen adam, aynı köpeğin saldırısı sonucu yaralandı. Hastanede tedavisi yapılan vatandaş, köpeğin parkta sürekli korku saçtığını, defalarca uyarmalarına rağmen uyarılanının hiç dikkate alınmadığını söyledi.

Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Meltem Bedir, labrador cinsi köpeğini tasmalı bir şekilde yanına alarak evinin önünde bulunan Harun Reşit Parkı'na gezdirmeye çıktı. Parka girdikleri sırada, parkta 13-14 yaşlarında olduğu iddia edilen kızın yanında bulunan tasmasız ve ağızlıksız doberman cinsi köpek, labrador cinsi köpeğe ve sahibine saldırdı. Bu sırada eviyle park arasındaki yolda bekleyen Meltem Bedir’in eşi Ceyhun Bedir eşini ve köpeğini korumak amacıyla araya girdi. Doberman cinsi köpek, labrador cinsi köpeği kulağı ve boynu başta olmak üzere birçok yerinden yaralarken, Ceyhun Bedir’i de kolundan ısırdı.

Olayın ardından adrese polis ekipleri sevk edilirken, Ceyhun Bedir, kardeşinin aracıyla Manavgat Devlet Hastanesine, köpekleri ise bir başka araçla veterinere götürüldü. Olay yerine gelen polis ekibi, köpeği gezdiren genç kızı polis merkezine götürdü.

Hastanede tedavisi yapıldı

Kardeşi tarafından Manavgat Devlet Hastanesine götürülen Ceyhun Bedir, tedavisinin tamamlanmasının ardından Manavgat Devlet Hastanesinden ayrıldı. Köpek hakkında gerek sahibini gerekse yetkilileri defalarca uyardıklarını belirten Ceyhun Bedir, “Her zaman olduğu gibi eşin köpeğimizi alıp evimizin önünde bulunan parka gezdirmeye götürdü. Bu sırada, çocuk denilebilecek yaştaki kız çocuğunun yanında tasmasız ve ağızlıksız olarak bulunan doberman köpeğimize ve eşine saldırdı. Bende onlara bir şey olmaması için araya girdim. Köpeğimizi birçok yerinden beni de kolumdan ısırdı. Köpeğimiz veterinerde bende hastanede tedavi gördüm. Bu olayın yaşanmasına neden olanların gerekli cezayı almalarını istiyorum. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım” dedi.

“Korku saçıyor”

Olaya tanık olan bir vatandaş, doberman cinsi köpeğin parkta sürekli olarak tasmasız gezdirildiğini, bu durumdan sadece kendilerinin değil parka gelen herkesin rahatsız olduğunu belirterek, “Defalarca sahibi uyarılmasına, polise şikayet gitmesine rağmen bu olayın yaşanması beklendi. Köpek başıboş bir şekilde sahibinin elindeki köpeğe ve sahibine saldırdı. Eşi de onları korumak amacıyla araya girdi ve yaralandı. Hem köpek hem de sahibi yaralanmış durumda. Umarım bu konuda gereken yapılır” diye konuştu.

Eşini ve köpeğini kurtarmak isterken hastanelik olduEşini ve köpeğini kurtarmak isterken hastanelik olduEşini ve köpeğini kurtarmak isterken hastanelik olduEşini ve köpeğini kurtarmak isterken hastanelik olduEşini ve köpeğini kurtarmak isterken hastanelik olduEşini ve köpeğini kurtarmak isterken hastanelik oldu

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

34 Yıllık Eşini, Gözünü Kırpmadan Bıçakladı!
Yerel

34 Yıllık Eşini, Gözünü Kırpmadan Bıçakladı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan üzen olayda bir kişi 34 yıllık karım demeden, eşini bıçaklayarak hayatına son verdi. Detaylar haberimizde...

Antalya'da kahreden olay! 33 yaşındaki genç....
Yerel

Antalya'da kahreden olay! 33 yaşındaki genç....

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, 2 katlı metruk binanın giriş katında bir kişinin cansız bedeni bulundu. Ölen kişinin uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia ediliyor.

Antalya'da öyle bir şey yaptılar ki! Hem ceza hem trafikten men
Yerel

Antalya'da öyle bir şey yaptılar ki! Hem ceza hem trafikten men

Gazipaşa'da polislerin önüne alkol şişesi atıp, 'dur' ihtarına uymayan sürücüye 13 bin TL cezai işlem uygulandı, kamyoneti trafikten men edildi.

Antalya Alanya’da tartışma silahlı kavgaya döndü,1 Kişi yaralandı
Yaşam

Antalya Alanya’da tartışma silahlı kavgaya döndü,1 Kişi yaralandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde iki kişi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya döndü. Şahısların birinin diğerini ayağından vurdu

Antalya'da Annesini rehin alan ve bacağından vurularak etkisiz hale getirilen adam hastanede hayatını kaybetti
Yaşam

Antalya'da Annesini rehin alan ve bacağından vurularak etkisiz hale getirilen adam hastanede hayatını kaybetti

Polisin iknalarına yanıt vermeyen Fırat Altun, Cam, plastik, tahta ve mutfak eşyalarını sokağa fırlatmaya başladı. Devamı haberimizde..

Antalya'da İngiliz Turistin Trajik Ölümü
Yerel

Antalya'da İngiliz Turistin Trajik Ölümü

Antalya Manavgat'ta tatil yapan İngiliz turist, Manavgat Irmağı'na girdiği sırada yaşamını yitirdi. İşte detaylar..