Antalya / Serik

Eski Başkan Ramazan Çalık Yeniden Serik Belediye Başkan Aday Adayı .Prof. Dr. RAMAZAN ÇALIK kimdir

Serik Ak parti İlçe Başkanlığına Serik Belediyesine Aday Adayı olmak için Eski Başkan Ramazan Çalık Başvurusunu yaptı

Eski Başkan Ramazan Çalık Yeniden Serik Belediye Başkan Aday Adayı .Prof. Dr. RAMAZAN ÇALIK kimdir

 2024 yerel seçimlerinde Ak parti den  belediye başkanı olmak isteyen adaylar başvurularını sürdürüyor . Serik Ak parti İlçe Başkanlığına  Serik  Belediyesine Aday Adayı  olmak için Eski Başkan Ramazan Çalık  Başvurusunu yaptı 

Eski Başkan Ramazan Çalık  yaptığı paylaşımda  "Ak Parti Serik İlçe Belediye Başkanlığı Adaylık başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Serik'imize, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun."
Prof. Dr. Ramazan Çalık
Ak Parti Serik İlçe Belediye Başkan Aday Adayı   ifadelerini kullandı 

Prof. Dr. RAMAZAN ÇALIK kimdir 

Prof. Dr. Ramazan ÇALIK, 1961 Antalya-Yeşilyurt doğumludur. 09.07.2012 tarihinde Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı tarafından Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. ÇALIK, 1985 yılında Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1988 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansını, 1994 yılında da doktorasını tamamlayarak aynı kürsüde yardımcı doçent olarak atanmıştır.

 

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi alanında 2005 yılında Doçent ve 2010 yılında Profesör unvanlarını alan ÇALIK, Türk-Alman Dostluk Derneği üyesi olup üç yıl Almanya olmak üzere Avusturya ve İsviçre’de akademik görevlerde bulunmuştur. Yurt içi ve yurt dışında yürütülen uluslararası birçok projede yürütücü ve danışman olarak görev alan Prof. Dr. ÇALIK, uluslararası ve ulusal çok sayıda dergiye de hakemlik yapmıştır. Yürüttüğü projelerle ülkemize 1,5 milyon Euro civarında maddi girdi sağlayan ÇALIK, bu faaliyetlerini halen sürdürmektedir.

 

Almanca ve Türkçe olmak üzere uluslararası ve ulusal hakemli dergilerde pek çok yayını ve 6 kitabı bulunan Prof. Dr. ÇALIK, çok sayıda uluslararası ve ulusal sempozyum ve konferansa konuşmacı ve yönetici olarak iştirak etmiştir.

 

Bir dönem Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Cumhuriyet Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. ÇALIK; dekan yardımcılığı, senato üyeliği ve meslek yüksekokulu müdürlüğü gibi çeşitli idarî görevlerde de bulunarak yöneticilik alanında tecrübe sahibi olmuştur.

 2014   yerel seçimlerde Antalya Serik Belediye başkanı seçilen  Prof. Dr. RAMAZAN ÇALIK  2024 YERE SEÇİMLERDE TEKRAR  ADAY ADAYI 

 

Almanca bilen Ramazan ÇALIK, evli ve üç çocuk babasıdır

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

BBP  Serik Belediye Başkan adayı  Mevcut Başkan Enver  Aputkan oldu
Yerel

BBP Serik Belediye Başkan adayı Mevcut Başkan Enver Aputkan oldu

Bir süre önce AK Partiden istifa eden ve Bağımsız olarak Serik Belediye Başkanlığı görevini yürüten Enver Aputkan, aldığı kararla Büyük Birlik partisi (BBP) nden belediye başkan adayı oldu.

Antalya Serik CHP  Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu
Yerel

Antalya Serik CHP Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu

CHP'nin Serik belediye başkan adayı Serik Devlet Hastanesi'nde 12 yıl başhekim yardımcılığı yapan genel cerrah Uzm. Dr. Kadir Kumbul Başkanlığında Serik Belediye Meclis üyeleri nin listesi

Eski Başkan  Ramazan Çalık Yeniden Refah Partisi Serik Belediye Başkan Adayı  oldu
Yerel

Eski Başkan Ramazan Çalık Yeniden Refah Partisi Serik Belediye Başkan Adayı oldu

Önceki dönem Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde resmen Yeniden Refah Partisinden Serik Belediye Başkanlığı için aday oldu.

Doç.Dr. Veli Vural Önce Rozet taktı , Sonra serik Ak Parti Başkan  Aday adaylığını yaptı
Yerel

Doç.Dr. Veli Vural Önce Rozet taktı , Sonra serik Ak Parti Başkan Aday adaylığını yaptı

Akdeniz Üniversitesi tıp fakültesinde başhekim yardımcısı Doç.Dr. Veli Vural, AK Partiden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatını yaptı. Doç.Dr. Veli Vural Kimdir

Tarım ve Seracılık Festivalinde Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Olay: Başpehlivanlar Arasında Tartışma
Yerel

Tarım ve Seracılık Festivalinde Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Olay: Başpehlivanlar Arasında Tartışma

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 25.'si düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında gerçekleştirilen yağlı pehlivan güreşlerinde başpehlivanlar Cengizhan Şimşek ve Osman Kaan arasında tartışma yaşandı.

Antalya'da Korkunç Tehdit: Banka Müdürü ve Ailesi Hedefte
Yerel

Antalya'da Korkunç Tehdit: Banka Müdürü ve Ailesi Hedefte

Antalya'da bir banka müdürüne ait aracın ön camına, "115 bin Euro verilmediği takdirde kendisinin ve ailesinin öldürüleceği" içerikli not kağıdı ve 3 adet uzun namlulu silah mermisi bırakıldı. Notu bırakan ve azmettiren 2 kişi yakalandı.