Antalya

Halk Otobüsünde Unutulan Poşeti Muhafaza Altına Alan Şoför: "Helal Paraymış"

Antalya'da tır şoförü Hakan Demirel, halk otobüsünde unuttuğu poşette bulunan 100 bin TL'yi dürüst şoför Ali Türk sayesinde geri aldı.

Halk Otobüsünde Unutulan Poşeti Muhafaza Altına Alan Şoför: "Helal Paraymış"

Antalya’da tır şoförünün bindiği halk otobüsünün koltuğunda unuttuğu ve içinde 100 bin TL bulunan poşeti muhafaza altına alıp meslektaşına teslim eden halk otobüsü şoförü, “Helal paraymış, yoksa giderdi” dedi.

Olay, dün saat 10.30 sıralarında Döşemealtı ilçesinde yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsüne binen tır şoförü Hakan Demirel (31), içinde 100 bin TL bulunan poşeti oturduğu koltuğa koydu. Gitmek istediği noktaya gelen Demirel, poşeti koltukta unutup durakta indi. Bir süre sonra para dolusu poşeti unuttuğunu fark eden Demirel, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığını arayarak durumu bildirdi. Çağrı merkezine düşen ihbarın ardından Halk Otobüsü Şoförü Ali Türk ile iletişim kuruldu. Otobüsteki koltukları kontrol eden Türk, o sırada başka bir yolcunun oturduğu koltuğun hemen yanındaki koltukta poşeti muhafaza altına aldı, tekrar iletişime geçilen meslektaşına teslim etti.

Yaşananlar kamerada: “Bakın hiç açmadım”

Tır şoförünün halk otobüsüne binişi, poşet dolu parayı koltukta unutması ve ardından otobüsten inmesi araç güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, halk otobüsüne binen Hakan Demirel, durağa yaklaştığında poşeti koltukta unutup ayağa kalkıyor ve otobüsün durmasıyla birlikte durakta araçtan iniyor. Bir süre sonra ise Demirel'in oturduğu koltuğa başka bir yolcu oturuyor. Durumun ihbar edilmesinin ardından da Halk Otobüsü Şoförü Ali Türk’ün para dolu poşeti muhafaza altına aldıktan sonra kameralara gösterip, “Bakın hiç açmadım, görüyorsunuz. İçinde büyük ihtimal para var” demesi de görüntülere yansıdı.

“Helal paraymış”

Yaşananları anlatan Halk Otobüsü Şoförü Ali Türk, gelen telefon üzerine engelli koltuğundaki poşeti muhafaza altına aldığını söyledi. “Üzerimize düşeni yaptık. Karşı tarafa parayı teslim etmek onur ve gurur verici” diyen Türk, meslektaşının unuttuğu paraya ilişkin de, “Helal paraymış. Olmasa giderdi” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Büyükerşen’in
Yaşam

15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Büyükerşen’in

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Eğitim İş Sendikası’nın işbirliğiyle düzenlenen 15. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e verildi. Devamı haberimizde...

CHP  Eski   Milletvekili Çetin Osman Budak'ın yeğeni  Onur Budak Göz Yaşları içinde Defnedildi
Yaşam

CHP Eski Milletvekili Çetin Osman Budak'ın yeğeni Onur Budak Göz Yaşları içinde Defnedildi

Konyaaltı Belediyesi Spor Sube Müdürlüğünde çalışan 26 Yaşındaki Onur Budak Onur Budak'ın Ani Ölümü sevenlerini üzdü. Onur Budak ölüm nedeni..

Kıl çadırında sıcak atmosfer! Uğur Önür çaldı, yörükler duramadı
Yerel

Kıl çadırında sıcak atmosfer! Uğur Önür çaldı, yörükler duramadı

Burdur'un kışa hazırlık yapan Yörükleri, geleneksel kıl çadırlarında bir araya gelerek sıcak bir atmosfer oluşturdular.

Tefenni Ak partide Başkan Aday Adayı  onur Çelik
Yaşam

Tefenni Ak partide Başkan Aday Adayı onur Çelik

Ak parti Tefenni Belediye Başkan aday adaylığına Onur Çelik  müracaat etti.

Bucaklı İşadamı Osman Dirican'a onur ödülü
Yerel

Bucaklı İşadamı Osman Dirican'a onur ödülü

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nin 40. yıl dönümünde, Osman Dirican Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Antalya MHP İl Başkanı Seçildi Onur Temel  Yeniden Başkan
Yerel

Antalya MHP İl Başkanı Seçildi Onur Temel Yeniden Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan İl Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Onur Temel 585 oy ile yeniden il başkanı seçildi.