Burdur / Çeltikçi

Hasan Altay, Çeltikçi'de aday adaylık başvurusunu yaptı

Hasan Altay, Burdur'un Çeltikçi ilçesi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Hasan Altay, Çeltikçi'de aday adaylık başvurusunu yaptı

Hasan Altay, Burdur'un Çeltikçi ilçesi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Burdur İl Başkanlığından başvuru yapan AK Parti Çeltikçi Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Altay yaptığı açıklamada, " Sayın İl Başkanım, Merkez İlçe Başkanım, çok kıymetli il yönetimim, benim için çok değerli olan İlçe Halkım, partimize ve davamıza gönül vermiş bugün burada beni yalnız bırakmayan İlçe Yönetimim ve dostlarım. Hepinizi saygıyla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. Bugün burada Ak Parti Çeltikçi Belediye Başkanı Aday Adaylığımı açıklamak üzere toplanmış bulunmaktayız. Yeni Türkiye yüzyılında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açmış olduğu kutlu davamızda şahsım olarak bende onun yanında olduğumu, bu davaya hizmet edeceğimi, partimizin ve Çeltikçi İlçemizin şahsıma teveccüh gösterilirse ilçemin hizmetkarı olacağımı sizlerin huzurunda ifade ediyor ve burada bunun mutluluğunu yaşıyorum. Rabbim nasip ederse aday gösterilip seçildiğim takdirde Çeltikçi’den günde en az 30 bin araç geçer Çeltikçi bakar anlayışını ortadan kaldıracağımıza, yol ticaretinden ilçemizin en etkili şekilde faydalanması için projeler yapacağımızı, hazırladığımızı ve ilçemizi Burdur’un incisi haline getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu söylemlerin havada kalmayacağını tüm saha çalışmalarını tamamlamış bir ekibimizin olduğunu ve projelerini hazırlamış bir aday adayı olarak karşınızdayım. İnşallah Allah’ım ekibimi, ilçe başkanımı, ilçe yönetimimi mahçup etmez bu görev bize nasip olur. Allah yar ve yardımcımız olsun. " ifadelerini kullandı.

Hasan Altay kimdir?

Hasan Altay, 1980 yılında Isparta’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Burdur'un Çeltikçi ilçesinde tamamlayan Hasan Altay, Burdur'un Çeltikçi ilçesinde ikamet etmektedir.

1999 yılında S.D.Ü. Harita Kadastro bölümüne başlayan Hasan Altay, 2002 yılında öğrenimini bitirdikten sonra, 2003 yılında mesleği yerine, üniversitede geçimini sağladığı reklamcılık sektörüne adım atarak Burdur Reklam işletmesini açtı. Hasan Altay, 22 yıldır aynı iş yerinde hala reklamcılık yapmaktadır.

Hasan Altay, Evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Hasan Altay, Çeltikçi'de aday adaylık başvurusunu yaptı Hasan Altay, Çeltikçi'de aday adaylık başvurusunu yaptı Hasan Altay, Çeltikçi'de aday adaylık başvurusunu yaptı Hasan Altay, Çeltikçi'de aday adaylık başvurusunu yaptı Hasan Altay, Çeltikçi'de aday adaylık başvurusunu yaptı Hasan Altay, Çeltikçi'de aday adaylık başvurusunu yaptı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Hasan Altay, Çeltikçi Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı
Yerel

Hasan Altay, Çeltikçi Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Hasan Altay 2024 yılında yapılacak Belediye Başkanlığı seçimleri için AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

Korkuteli Belediye Başkan Adayı Sadık Önal; Ürünlerimiz markalaşacak
Yerel

Korkuteli Belediye Başkan Adayı Sadık Önal; Ürünlerimiz markalaşacak

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Önal Taşkesiği mahallesinde, mahalle sakinleri ile buluşma gerçekleştirdi. Sadık Başkan “Korkuteli’nde yetişen ürünlerimiz markalaşacak, değer kazanacak” dedi

Isparta'da Başdeğirmen'in adaylığı netleşti
Yerel

Isparta'da Başdeğirmen'in adaylığı netleşti

AK Parti, Isparta Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Şükrü Başdeğirmen'i yeniden gösterdi. Başdeğirmen, açıklamasında, "Türkiye Yüzyılında Geleceğin Şehri Isparta'mız için yine hazırız" dedi.

 MHP Isparta’da Belediye Başkan Aday Adaylığı için 4  başvuru.
Türkiye

MHP Isparta’da Belediye Başkan Aday Adaylığı için 4 başvuru.

Isparta'da MHP merkez belediye başkan adaylığı için 4 isim başvurdu. Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eski Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, İş insanları İzzettin Dikmen ve Barış Gümüş başvuru yapan isimler arasında yer aldı.

AK Parti Burdur da aday adayları belli oldu
Yerel

AK Parti Burdur da aday adayları belli oldu

Burdur'da AK Parti'den kimler belediye başkanı aday adayı oldu? Burdur Merkez ve ilçelerindeki AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları kimler? İşte ilçe ilçe isim listesi...

Bayram Özçelik, Burdur 'da aday adaylık başvurusunu yaptı
Yerel

Bayram Özçelik, Burdur 'da aday adaylık başvurusunu yaptı

Aylardır adı Burdur Belediye Başkanlığı için kulislerde konuşulan 22,23,24,26 ve 27. dönem Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, aday adaylığı başvurularının son gününde başvuruyu yaptı.