Antalya

Her bakan şaşkınlığını gizleyemedi, 3 gün sonunda çıkartıldı

Antalya'da araç girişini yasak olduğu ve bakım, onarım çalışmalarının sürdüğü nostalji tramvay yoluna giren sürücünün aracı, raylara takılarak mahsur kaldı.

 Her bakan şaşkınlığını gizleyemedi, 3 gün sonunda çıkartıldı

Antalya'da araç girişini yasak olduğu ve bakım, onarım çalışmalarının sürdüğü nostalji tramvay yoluna giren sürücünün aracı, raylara takılarak mahsur kaldı. Yaklaşık 3 gün boyunca kurtarılmayı bekleyen araç, belediye çalışanları ve vatandaşların çabasıyla kurtarıldı. Görenlerin şaşkınlığını gizleyemediği olayda, bir vatandaşın kazayla ilgili yaptığı, “Buraya tamam girdik, rayların arasına düştün kabul ediyorum. Hata olabilir, yanılmış da olabilir. Fark etmemiştir, ama buraya kadar nasıl geldin?” yorumu, daha önce yine Antalya'da yaşanan ve Türkiye'yi gülme krizine sokan ‘Zavadak' kazasını akıllara getirdi.
Olay, Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi Cumhuriyet Meydanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; 07 AEF 909 plakalı otomobilin sürücüsü Muhittin T. araç girişinin yasak olduğu nostalji tramvay yoluna girerek, 500 metre ileride bulunan Tophane Çay bahçesi istikametine doğru gitmek istedi. Sürücü bu sırada büyükşehir belediyesi tarafından nostalji yolunda başlatılan bakım, onarım çalışmalarını fark etmeyerek, raylarının üzerinde bir süre gitti. Yaklaşık 10 metre giden otomobil, bir anda rayların arasında kalan boşluğa düşerek rayların üstünde asılı kaldı. Sürücü geri çıkmak istese bunu başaramazken, tramvay yolunda otomobili gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Birçok vatandaşın fotoğraf çekerek o anı kaydetti.

Akıllara ‘Zavadak' geldi

 


Cadde üzerinden geçen bir vatandaş ise sözleri, Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, yerel şive ile kazayı anlatan ve ‘Zavadak' sözleriyle Türkiye'yi gülme krizine sokan Bekir Varol'u akıllara getirdi. Kazayı yorumlayan vatandaş, “Buraya tamam girdik, rayların arasına düştün kabul ediyorum. Hata olabilir, yanılmış da olabilir. Fark etmemiştir, ama buraya kadar nasıl geldin? Sen bana bunu anlat” dedi.

Yarım saatlik uğraş sonucu kurtarıldı


Rayların üzerine asılı kalarak sıkışan otomobili yaklaşık 3 gün sonra kurtarmak için çalışma başlatıldı. Belediye çalışanları ve çevredeki esnaflar, aracı sıkıştığı yerden kurtarmak için rayların bağlantı demirlerini kesti, ardından boşlukları kumla doldurdu. Lastiklerinin altına tahtalar koyarak aracı geriye doğru hareket ettirdi. Yaklaşık 1 saatlik çabanın ardından araç bulunduğu yerden çıkartıldı. 3 günlük mahsur kalan otomobiliyle kaldırımdan ilerleyen Muhittin T., normal araç yoluna girdikten sonra bölgeden ayrıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Manavgat'ta Banka Soygunu: 205 Milyon TL Çalındı, 8 Şüpheli Tutuklandı!
Yerel

Manavgat'ta Banka Soygunu: 205 Milyon TL Çalındı, 8 Şüpheli Tutuklandı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde müşterilerin hesaplarından 205 milyon TL çalınmasına yönelik başlatılan soruşturmada aralarında banka şube müdürü, müdür yardımcısı ve 2'si banka çalışanı olmak üzere gözaltına alınan 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

D-400'de Korkunç Kaza! Araçlar Hurdaya Döndü, 6 Kişi Yaralandı!
Yerel

D-400'de Korkunç Kaza! Araçlar Hurdaya Döndü, 6 Kişi Yaralandı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde aynı istikamette seyir halindeki otomobilin arkadan çarptığı diğer otomobil, yol kenarındaki mermer blok ve betonarme aydınlatma direğine çarptı. Kaza yapan otomobiller hurdaya dönerken, 3’ü yabancı uyruklu 6 kişi yaralandı.

Burdur'da Jandarma Başarısı: 10 Şüpheli Tutuklandı, Kaçakçılığa Darbe!
Yerel

Burdur'da Jandarma Başarısı: 10 Şüpheli Tutuklandı, Kaçakçılığa Darbe!

Burdur Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucunda 10 şüpheliyi yakaladı.

Ruhsatsız Silahlarla Mücadele: Burdur'da Başarılı Operasyon!
Yerel

Ruhsatsız Silahlarla Mücadele: Burdur'da Başarılı Operasyon!

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.T, A.T ve O.T isimli şahısların ikametlerinde yaptıkları aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirdi.

Burdur'da Kamyon Cayır Cayır Yandı!
Yerel

Burdur'da Kamyon Cayır Cayır Yandı!

Burdur'da bir kamyonette henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Kamyonette maddi hasar meydana geldi.

Antalya'da Kamyonet Yangını Panik Yarattı!
Yerel

Antalya'da Kamyonet Yangını Panik Yarattı!

Antalya'da hareket halindeki kamyonetin kasasında başlayan yangın, sürücünün durumu erken fark etmesiyle büyümeden söndürüldü.