İbrahim Üzülmez ülkemize başsağlığı diledi

Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği’ni 2-0 yendikleri maçın sonrasında yaptığı açıklamada Taksim’deki patlamayla ilgili açıklama yaptı.

İbrahim Üzülmez ülkemize başsağlığı diledi

Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada Taksim’deki patlamayla ilgili, “Oradan masum insanlar geçerken bu patlamadan sonra hayatını kaybetmeleri hakikaten çok acı verici. Bir kez daha ülke olarak baş sağlığı diliyorum” dedi.
Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Üzülmez, İstanbul Beyoğlu’nda meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere baş sağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileyerek, “Üzüntülüyüz tabii ki, bu ortamda futbol konuşmak ne kadar doğru olur ama oradan masum insanlar geçerken bu patlamadan sonra hayatını kaybetmeleri hakikaten çok acı verici. Bir kez daha ülke olarak baş sağlığı diliyorum” dedi.


“Oyuncu değişiklerinden sonra oyun bizim lehimize döndü”


Karşılarında genç ve mücadele eden bir Gençlerbirliği takımı olduğunun altını çizen Üzülmez, "Hafta boyunca oyuncularımıza bu deplasmanın bizim açımızdan zor bir deplasman olacağını, bu oyuncuların Gençlerbirliği’nde belki bireysel olarak değil ama takım olarak iyi mücadele eden bir takım vardı. Özellikle geçen hafta Malatya maçını izlediğimizde, 2-0’dan Malatya deplasmanında 2-2’ye getirmek çok kolay değil. Bizim için zor bir maç oldu ama kazanmasını bildik. İyi mi oynadık, değil ama mücadele ettik. Yaş ortalaması olarak biraz yüksek bir takım dolayısıyla bugün oyunun belli bölümlerinde sıkıntılar da yaşadık. Dönen topları kazanamadık, biraz rakiple uzak oynadık ve pas trafiğini çok iyi yönetemedik ama hedefe giden yolda, şampiyonluğa giden yolda bazen kazanmak bizim için çok önemli. Bugün bizim adımıza özellikle oyuncu değişiklerinden sonra oyun bizim lehimize döndü” diye konuştu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Alanyaspor Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Spor

Alanyaspor Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında oynayacağı Eyüpspor maçı için antrenmanlara devam ediyor.

Gençlerbirliği: 0 - Eyüpspor: 2 Maç sonucu
Spor

Gençlerbirliği: 0 - Eyüpspor: 2 Maç sonucu

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında Gençlerbirliği, evinde karşılaştığı Eyüpspor’a 2-0 yenildi.

İbrahim Üzülmez, Sakaryaspor galibiyetinin ardından konuştu
Spor

İbrahim Üzülmez, Sakaryaspor galibiyetinin ardından konuştu

Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “İç saha performansını deplasmana da yansıtmamız gerekiyor“ dedi.

Sakaryaspor, deplasmanda Eyüpspor'a 2-1 yenildi
Spor

Sakaryaspor, deplasmanda Eyüpspor'a 2-1 yenildi

Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, mağlubiyet sonrasında açıklamalarda bulundu.

Antalya Kumluca'da Kaza Ramazan Ergin Araç içinde Yandı
Türkiye

Antalya Kumluca'da Kaza Ramazan Ergin Araç içinde Yandı

Antalya ili Kumluca ilçesi Bağlık Mahallesinde meydana gelen kazada 1 kişi yanarak can verdi.

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi
Türkiye

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 338 tim, 4 bin 283 jandarma personeli ve J- SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Tunceli, Şırnak, Bingöl, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Hatay'da "Bozdoğan-28" Operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.