Aydın / Karacasu

İlginç Olay Türkiye’de Yaşandı.Düğün sonu gelin Erkek Çıktı

Aydın Karacasu ilçesinde düğünde gelinlik giyen ve evlenen kişinin kadın kılığına girmiş erkek olduğu iddia edildi.

İlginç Olay Türkiye’de Yaşandı.Düğün sonu  gelin Erkek  Çıktı

Aydın’ın Karacasu ilesinde yapılan bir düğünde gelinlik giyip ilçeye bağlı bir köyde yaşayan biriyle evlenen şahsın, kadın değil erkek olduğu iddia edildi. Yerel gazetede haber olan ilginç olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.


İlginç olay, Aydın Karacasu'da yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eşi ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle bir süredir ayrı yaşayan C.B. isimli adam, salon tutarak yeni eşi olacak kişi ile düğün yaptı.


NİKAH YAPILMADI

Damadın yakınlarının katıldığı düğünde iddiaya göre damat eski eşinden resmen boşanmadığı için nikah merasimi yapılmadı.


KARAKOLDA GELİNİN İSMİ MUZAFFER ÇIKTI

İddiaya göre, düğün sonrası bir meseleden dolayı tartışıp birbirinden şikayetçi olan aile, karakolda kadın ismi ile tanıdıkları gelinin resmiyetteki ismi erkek çıkınca şaşkına döndü. Gelinlik giyip Karacasulu adamla evlenen şahsın kadın değil erkek olduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

İddialar üzerine düğün yapan damat C.B. ile erkek olduğu halde gelinlik giyip C.B. ile evlendiği ileri sürülen İ. takma adlı Muzaffer K.’nin ilçeden ayrılıp izlerini kaybettirdiği öğrenildi.


“SEVİYORUM KİME NE” ŞARKISI İLE OYNADILAR

İkilinin paylaşımında, Karacasu Belediyesi Düğün Salonu’nda yaptıkları düğünde, İzmirli olarak tanınan ve gelinlik giyen İ. takma adlı M.K. ile damat C.B.’nin yaptıkları düğünde İbrahim Tatlıses’in ‘Seviyorum kime ne. O yar benim kime ne’ türküsü ile davetlilerin önünde oynadıkları görüldü. İkilinin düğünden sonra ortak kullandıkları sosyal medya hesaplarından düğün fotoğrafları ile videoları paylaştıkları görüldü.

Bir süre önce evli olduğu kadın tarafından terk edildiği öğrenilen C.B.’nin ilginç düğünü Karacasu ve Aydın’da günün konusu haline gelirken, C.B. ile resmi nikahlı karısının birbirlerine karşılıklı olarak boşanma davası açtığı öğrenildi.

 

ERKEKLERE DÜŞKÜNLÜĞÜ YÜZÜNDEN EŞİ EVDEN KAÇTI

Aydın'ı karıştıran olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Gazete Aydın'ın haberine göre, yaklaşık 3-4 ay önce evli olduğu kadın tarafından terk edilen C. B., yaklaşık 6 aydır birlikte yaşadığı Muzaffer K, ile evlenmesi ilçede gündem oldu. C.B’nin erkeklere olan düşkünlüğü yüzünden karısının terk ettiği öğrenildi. C.B, karısına boşanma davası açarken, karısının da erkeklerle ilişkisi olduğu iddiasıyla kocasına karşı bir dava açtığı ve tarafların boşanma davasının sürdüğü gelen bilgiler arasında yer aldı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

30 ton aldılar! Hedef 50 ton zeytinyağı almak
Yerel

30 ton aldılar! Hedef 50 ton zeytinyağı almak

Koçarlı Tariş Zeytinyağı Kooperatifi, az olan zeytin mahsulüne rağmen ortaklarını korumayı amaçlıyor. Tüccarlardan daha yüksek fiyatlarla zeytinyağı alarak ortaklarına destek olmayı planlıyor.

 Aydın Ovası didik didik arandı
Yerel

Aydın Ovası didik didik arandı

Aydın’da hareketli gece: Polisi bıçaklayan şahsa Özel Hareket ve JASAT destekli operasyon

Aydın Didim’de feci trafik kazası: 1 ölü
Yaşam

Aydın Didim’de feci trafik kazası: 1 ölü

Aydın’ın Didim ilçesinde meydana gelen kazada inşaat işçilerini taşıyan aracın takla atması sonucu bir işçi hayatını kaybetti. Devamı haberimizde...

Aydın Çine  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Büyükköse kimdir?
Yerel

Aydın Çine kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Büyükköse kimdir?

Çine ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Manisa Kıraağaç kaymakamı Murat Büyükköse , Aydın Çine Kaymakamı olarak atandı.

Genç doktor Anılcan Acartürk, kalbine yenik düştü
Yaşam

Genç doktor Anılcan Acartürk, kalbine yenik düştü

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi’nde asistan olarak görev yapan genç doktor Anılcan Acartürk, yaşam savaşını kaybetti.

Tartışma bıçaklanmayla son buldu
Yerel

Tartışma bıçaklanmayla son buldu

Aydın' da sebebi bilinmeyen bir konu yüzünden çıkan tartışma büyüyerek bıçaklanma ile son buldu