Isparta

Isparta'daki feci kazada ölü sayısı 6 oldu

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde 9 gün önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve hastanede tedavi gören Mustafa Ali Ergin de hayatını kaybetti. Kazada ölü sayısı 6'ya yükseldi.

Isparta'daki feci kazada ölü sayısı 6 oldu

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde 9 gün önce kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan şahıs, 9 günlük yaşam savaşını kaybetti. Kazada ölü sayısı 6'ya yükseldi.

Kaza, 15 Ekim tarihinde Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Aşağıdinek köyü Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bayram Ali Ergin (35) idaresindeki 32 LH 760 plakalı otomobil ile M.D’nin kullandığı 42 AID 166 plakalı kamyonet çarpıştı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından otomobil sürücüsü ve otomobilde yolcu olarak bulunan Kadir Ergin (35) ve Züleyha Çetin’in (8) olay yerinde hayatını kaybettiği, kamyonet sürücüsü M.D. ve otomobildeki Azerbaycan uyruklu Semira Rasulova (43) ile Zilan Khalilova (16) ve Mustafa Ali E.’nin (42) ağır yaralandığı belirlendi. Şarkikaraağaç Doktor Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Semira Rasulova ile Isparta Şehir Hastanesinde tedavi gören Zilan Khalilova da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 9 gündür tedavi gördüğü hastanede fenalaşan Mustafa Ali Ergin de, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Böylelikle kazada ölü sayısı 6’ya yükseldi.

Isparta'daki feci kazada ölü sayısı 6 olduIsparta'daki feci kazada ölü sayısı 6 olduIsparta'daki feci kazada ölü sayısı 6 olduIsparta'daki feci kazada ölü sayısı 6 olduIsparta'daki feci kazada ölü sayısı 6 olduIsparta'daki feci kazada ölü sayısı 6 olduIsparta'daki feci kazada ölü sayısı 6 olduIsparta'daki feci kazada ölü sayısı 6 oldu

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

D-400'de Korkunç Kaza! Araçlar Hurdaya Döndü, 6 Kişi Yaralandı!
Yerel

D-400'de Korkunç Kaza! Araçlar Hurdaya Döndü, 6 Kişi Yaralandı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde aynı istikamette seyir halindeki otomobilin arkadan çarptığı diğer otomobil, yol kenarındaki mermer blok ve betonarme aydınlatma direğine çarptı. Kaza yapan otomobiller hurdaya dönerken, 3’ü yabancı uyruklu 6 kişi yaralandı.

Antalya'da feci kaza 1 ölü, 2 yaralı
Yerel

Antalya'da feci kaza 1 ölü, 2 yaralı

Antalya'nın Finike ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, orta refüj üzerindeki palmiye ağacına çarptı. Kazada, sürücü hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da  27 yaşındaki gencin feci ölümü herkesi üzdü
Yaşam

Afyonkarahisar'da 27 yaşındaki gencin feci ölümü herkesi üzdü

Afyonkarahisar’da yem karma makinesinin içine düşen 27 yaşındaki genç feci şekilde hayatını kaybetti.

Tefenni'de Meydana Gelen Trafik Kazasında 6 Yaralı: 1 Kişinin Durumu Ağır
Yerel

Tefenni'de Meydana Gelen Trafik Kazasında 6 Yaralı: 1 Kişinin Durumu Ağır

Burdur'un Tefenni ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi. Detaylar haberimizde...

Feci kaza gençlerin canını aldı, görüntüler ortaya çıktı
Yerel

Feci kaza gençlerin canını aldı, görüntüler ortaya çıktı

Antalya’da otomobilin önce beton elektrik direğine ardından ise işyerinin duvarına çarpması sonucu tıbbi laboratuvar bölümü mezunu genç ile kız arkadaşı can vermişti. Feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otomobilin hızla elektrik direğine çarptığı görülürken, kazanın ardından olay yeri adeta savaş alanına döndü.

Burdur'da feci kaza 1 ölü 1 yaralı
Yerel

Burdur'da feci kaza 1 ölü 1 yaralı

Burdur'un Gölhisar ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.