Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz aşkında sürpriz gelişme

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz aşkında sürpriz gelişme

AİLEMLE TANIŞTI

Kaan Yıldırım önceki akşam yeni dizisindeki partneri Özge Gürel ile objektife takıldı. Dizileri hakkında konuşan ikili, “Birbirimizi çok seviyoruz. Güzel bir iş çıkaracağımıza inanıyoruz. Bol bol aksiyon sahneleri olacak” dedi.

Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz’in ablasıyla sosyal medyada takipleşmeye başlamasıyla ilgili sorulara ise kızdı:

“Ablam benim hayatımdaki en önemli insanlardan biri keza Pınar da öyle. Birbirlerini sosyal medyada takibe almışlar, ne var ki bunda? Pınar tabii ki ailemle tanıştı. Bu gayet normal değil mi?” (Sayit DURMAZ)

ANNE-OĞUL

Aylin Aslım, 1 yaşındaki oğlu Orman Umut Çağlan’la çekilen karesini sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Ünlü şarkıcı o karenin altına bir de duygusal not düştü: “Seni bu dünyanın gittiği yerden koruyamam belki ama, elimden geleni yaptığımı ve çok sevildiğini bilecek kadar güvenmeni sağlayabilirim oğlum.”

3. YIL KUTLAMASI

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, önceki akşam 3’üncü evlilik yıl dönümlerini kutladı.

Paper Moon adlı mekânda romantik bir akşam yemeği yiyen çift çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı. Akkuş’un eşine yıldönümü hediyesi ünlü bir markanın saatini aldığı öğrenildi.

EVLENDİLER

Oyuncu Burcu Karakaya ve yönetmen Eray Altay geçtiğimiz günlerde Sarıyer sahilindeki Armonia Bosphorus’ta evlendi.

Karakaya’nın şahitliğini Ceren Türk ve Damla Colbay üstlenirken, Altay’ın şahidiyse Canberk Yılmaz yaptı. Çift, yoğun iş takvimi sebebiyle balayına 2023 yazında çıkacağı söyledi. İkili, 2019 yılında çekilen “Tam Kafadan” Film setinde tanışmıştı

ALIŞVERİŞ GÜNÜ

Fenerbahçe’nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo ve sevgilisi önceki gün İstinye Park’ta objektife takıldı.

İzin gününü sevgilisiyle birlikte alışveriş yaparak değerlendiren ünlü futbolcu, Sarı Lacivertli taraftarların fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi.

ÇOCUKLARIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Cem Belevi, “1001 Çocuk 1001 Dilek Projesi” kapsamında kendisiyle tanışmak isteyen minik hayranlarını kırmadı.

Şarkıcı, Deniz Feneri Derneği Genel Merkezi’nde Türkiye’nin farklı köylerinden gelen çocuklarla bir araya gelerek şarkılarını seslendirdi. Belevi, çok mutlu olduğunu söyledi.

kaynak: Hürriyet

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Yeşilova Salda Kayak Merkezi'nde Kar Yağışı
Magazin

Yeşilova Salda Kayak Merkezi'nde Kar Yağışı

Kar hasreti çeken Burdur Yeşilova Salda kayak merkezine Kar yağışı başladı.

Babalık Yapmadı, Genç Kızlarla Birlikte Olması Beni Yaralıyor
Magazin

Babalık Yapmadı, Genç Kızlarla Birlikte Olması Beni Yaralıyor

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, katıldığı programda babasından beklediği ilgiyi göremediği için yaşadığı eksikliklerden bahsederek, "Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, genç kızlarla birlikte olması beni yaralıyor ve aşamıyorum" dedi.

Burdur'da Yaşayan Osmaniyeliler Vali Yardımcısı Başkanlığında Buluştu
Magazin

Burdur'da Yaşayan Osmaniyeliler Vali Yardımcısı Başkanlığında Buluştu

Burdur'da yaşayan Osmaniyeliler, 21 Ocak 2024 tarihinde Vali Yardımcısı Sayın Yunus Emre AKPINAR liderliğinde önemli bir buluşma gerçekleştirdi. Katılımcılar arasında birbirleriyle tanışma ve sohbet etme fırsatı bulundu. Gelecek buluşmalarda Osmaniye'nin kültürel ve yöresel değerleri tanıtılacak.

Burdur'da yaşayan Osmaniyeliler buluşuyor
Magazin

Burdur'da yaşayan Osmaniyeliler buluşuyor

Burdur’da yaşayan Osmaniyeliler, 21 Ocak 2024 tarihinde Burç Mahallesi İstasyon Caddesi, Tren Garı Destina Cafe’de bir araya gelecek.

AK Parti’nin Antalya eski Milletvekili Sena Nur Çelik nikah masasına oturdu.
Magazin

AK Parti’nin Antalya eski Milletvekili Sena Nur Çelik nikah masasına oturdu.

AK Parti’den İki dönem Antalya milletvekilliği yapan Sena Nur Çelik nikah masasına oturdu. Kılıç Buğra Kanat ile hayatlarını birleştirmek için adım atan Çelik’i mutlu gününde AK Parti Antalya teşkilatı yalnız bırakmadı.

TİK TOK  hesabında para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayıp yapıp 1 saatte 100 bin lira topladığı öne sürüldü  Hakim Karşısına çıktı Karar verildi
Magazin

TİK TOK hesabında para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayıp yapıp 1 saatte 100 bin lira topladığı öne sürüldü Hakim Karşısına çıktı Karar verildi

Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayıp yapıp 1 saatte 100 bin lira topladığı öne sürülen ve 5 aylık hamile olan G. H. (35) göz altına alınarak hakim karşısına çıkarıldı .