Isparta

Kasım Ayı Trafik İstatistikleri: Isparta'da Yaşanan 4 Kaza Anı

Isparta’da kasım ayında meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.

Kasım Ayı Trafik İstatistikleri: Isparta'da Yaşanan 4 Kaza Anı

ISPARTA (İHA) - Isparta’da kasım ayında meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı tarafından yurt genelinde meydan gelen trafik kazaları paylaşıldı. Isparta’da geçen kasım ayında meydana gelen 4 trafik kazası kentin farklı noktalarında bulunan KGYS kameralarınca kaydedildi.
İlk görüntüde Isparta-Sav yolu üzerindeki ışıklı kavşakta meydana gelen kaza yer aldı. Kavşakta seyir halindeki minibüs yola çıkan hafif ticari araca çarptı. İkinci görüntüde ise Yeni Sanayi Sitesi’nde otomobil ile motosikletin çarpışması yer aldı. Seyir halindeki bir otomobil sola dönmek istediği sırada karşıdan gelen bir motosikletli ile çarpıştı.
Görüntülerde yer alan bir diğer kaza ise Süleyman Demirel Üniversitesi kavşağında meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen ve üzerinde bir otomobil bulunan çekiciye arkadan hızla gelen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle hareket eden çekici öndeki başka bir araca çarptı.
Son görüntüde ise Gölcük Caddesinde yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden otomobile cadde üzerinden hızla seyir halinde olan başka bir otomobilin çarpması yer aldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kasım Ayında Tarım Girdi Fiyatları Yıllık Yüzde 38.82 Arttı
Yerel

Kasım Ayında Tarım Girdi Fiyatları Yıllık Yüzde 38.82 Arttı

Antalya Ticaret Borsası ve Antalya Tarım Konseyi Başkanı Ali Çandır, Kasım ayında açıklanan Tarım Girdi Fiyat Endeksi'ni değerlendirdi. Çandır'a göre, tarım girdi fiyatlarındaki artış yıllık yüzde 38.82'ye ulaştı. Ayrıca, veteriner harcamaları ve hayvan yemi fiyatlarında dikkat çekici artışlar yaşandı.

Burdur İl Özel İdaresi'nde kasım ayı toplantısı yapıldı
İş Dünyası

Burdur İl Özel İdaresi'nde kasım ayı toplantısı yapıldı

Burdur İl Özel İdaresi’nde 1 Kasım 2023 Çarşamba günü İl Genel Meclisi Kasım Ayı Bütçe Görüşmeleri yapıldı.

ATSO Başkanı Ali Bahar gıda enflasyonuna dikkat çekti
İş Dünyası

ATSO Başkanı Ali Bahar gıda enflasyonuna dikkat çekti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, 'hayat pahalılığını gıda enflasyonu körüklüyor.' dedi.

Sondakika İsparta'da Feci kaza  Polis Şehit oldu
Yerel

Sondakika İsparta'da Feci kaza Polis Şehit oldu

29 Nisan 2024 pazartesi Sabah saatlerinde Eğirdir-Isparta karayolunda radar uygulaması yapan trafik aracına başka bir otomobil çarptı.

4 Çocuk Annesi Genç Kadın  Ölü Bulundu
Türkiye

4 Çocuk Annesi Genç Kadın Ölü Bulundu

Son dakika İsparta ili Şarkikaağaç ilçesini Üzen olay genç kadın Ölü bulundu

Kuyucak Köyü, lavanta tarlaları, ekrandan taşan o güzel kokular… 
İş Dünyası

Kuyucak Köyü, lavanta tarlaları, ekrandan taşan o güzel kokular… 

Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Kuyucak Köyü, Türkiye'nin en önemli lavanta üretim merkezlerinden biri olarak biliniyor. Bu köy, Isparta şehir merkezine yaklaşık 50 kilometre, Süleyman Demirel Havalimanı'na ise 25 kilometre mesafede bulunuyor