Muğla / Köyceğiz

Köyceğiz’de okuyan lise arkadaşları 40 yıl sonra buluştu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Naip Hüseyin Lisesi’nin Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde yaşayan mezun öğrencileri yıllar sonra bir araya geldi.

Köyceğiz’de okuyan lise arkadaşları 40 yıl sonra buluştu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Naip Hüseyin Lisesi öğrencileri 40 yıl sonra bir araya geldi.

Köyceğiz Naip Hüseyin Lisesi’nin Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde yaşayan mezun öğrencileri yıllar sonra buluştu. Birbiriyle görüşüp, sohbet etme imkanı bulan mezun öğrenciler okul anılarını da paylaşarak eski günleri yad ettiler. Köyceğiz Naip Hüseyin Lisesi mezunları Emel Türkel, Ahmet Yüksel, Bülent Sönmez, Mehmet Özbek öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen mezunlar hasret giderirken, Mehmet Kabaklı’nın çaldığı müziklerle oynayarak gönüllerince eğlendiler. Yemek programında toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Arkadaşlarının bir kısmına sosyal medya bir kısmına ise telefondan ulaştığını anlatan Emel Türkel, Köyceğiz Naip Hüseyin Lisesi Mezunları ile 40 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bu birlikteliği geleneksel hale getirip her yıl gerçekleştirmek istediklerini belirten Türkel; “Buluşmaya bazı arkadaşlarımız, çeşitli mazeretleri nedeniyle katılamadı. Umarım önümüzdeki yıllarda bu sayımız daha da artarak devam edecek. Katılan arkadaşlarımıza ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden mezun öğrenciler ise "Yıllar sonra anılarımızı tazeledik, yeni anılar edinerek çok güzel vakit geçirdik” dedi.

40 yıl sonra bir araya gelen lise mezunlarının vedalaşma anları ise duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Köyceğiz’de okuyan lise arkadaşları 40 yıl sonra buluştuKöyceğiz’de okuyan lise arkadaşları 40 yıl sonra buluştuKöyceğiz’de okuyan lise arkadaşları 40 yıl sonra buluştu

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Saniye Caran İmam Hatiplilerin Kermesinde
Yerel

Saniye Caran İmam Hatiplilerin Kermesinde

Korkuteli Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerin ve okulun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir kermes düzenledi. Kermeste, okul yararına birçok ürün satışa sunuldu ve katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Emekli Maaşına Zam! En Düşük Emekli Maaşı Ne kadar?
Yerel

Emekli Maaşına Zam! En Düşük Emekli Maaşı Ne kadar?

En düşük emekli maaşı Temmuz 2024'te ne kadar olacak? Emekli maaşı zam oranı ve en düşük emekli maaşı hesaplaması için detaylı bilgi! Emeklilerin merak ettiği en düşük emekli maaşı için iki farklı formül var. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olabilir?

Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesine Ziyaret
Yerel

Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesine Ziyaret

Bucak Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyarette bulundu.

Muhtar Ergit Dolandırıcıların Korkulu Rüyası mı Olacak?
Yerel

Muhtar Ergit Dolandırıcıların Korkulu Rüyası mı Olacak?

Bucak'ta bir muhtarın dikkati, yaşlı bir adamın dolandırılmasını önledi. Dolandırıcılar kendilerini polis olarak tanıtarak yaşlı adamdan altın istediler. Detaylar haberimizde...

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran Emniyet Toplantısında
Yerel

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran Emniyet Toplantısında

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Korkuteli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Emniyet ve Asayiş" toplantısına katıldı. Toplantıda, ilçenin güvenliği ve halkın huzuru için alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

Bucak'ta 5 Yıllık Çalışma Raporu!
Yerel

Bucak'ta 5 Yıllık Çalışma Raporu!

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı binasına 2019 - 2024 yılları arasında belediyeye yapılan hizmetler detaylı olarak asılırken, belediyenin piyasadan alacaklarını da kapsayan borç dökümü afiş olarak asıldı. Ayrıca bu 5 yılda belediyeye kazandırılan taşınmazlar da detaylı olarak aktarıldı.