Antalya / Kumluca

Kumluca Kaymakamı Erdemir Türkiye Birincisi Melike Korkmaz’ı ödüllendirdi.

Antalya Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, 2024 LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Kumluca Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Melike Korkmaz’ı ödüllendirdi.

Kumluca Kaymakamı Erdemir  Türkiye Birincisi Melike Korkmaz’ı ödüllendirdi.

Erdemir, Türkiye Birincisini Ödüllendirdi
Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, 2024 LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Kumluca Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Melike Korkmaz’ı ödüllendirdi.
Kumluca Atatürk Ortaokulu öğrencisi Melike Korkmaz, azim ve çalışkanlığıyla örnek bir öğrenci olarak gelecekte de büyük başarılara imza atacağının sinyallerini veriyor. Melike, 2024 LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğini paylaşan isimlerden biri oldu.
Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, bu büyük başarıdan dolayı Melike’yi altınla ödüllendirdi ve ailesini tebrik etti. Kaymakam Erdemir, öğrencimizi ve onu yetiştiren öğretmenlerini kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
Melike Korkmaz’ın bu başarısı, Kumluca’da büyük sevinç ve gururla karşılandı. Sinan Çeviren 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Onlar Burdur'un LGS şampiyonları
Yaşam

Onlar Burdur'un LGS şampiyonları

Burdur'da Şehit Akif Altay Ortaokulu'ndan Çağlayan Dinçtürk ve Özel Bahçeşehir Koleji'nden Irmak Göker, LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldular.

LGS'de Türkiye 1'incisi oldular, Bucak'ı gururlandırdılar
Türkiye

LGS'de Türkiye 1'incisi oldular, Bucak'ı gururlandırdılar

Bucak ilçesi, Türkiye genelindeki LGS sonuçlarıyla adından söz ettiren başarılı öğrencileriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Antalya Elmalı  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Antalya Elmalı 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Elmalı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Elmalı'da elektrikler kesilecek mi? Antalya Elmalı'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Antalya Gazipaşa  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Antalya Gazipaşa 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Gazipaşa 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Gazipaşa'da elektrikler kesilecek mi? Antalya Gazipaşa'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Antalya Kaş  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Antalya Kaş 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Kaş 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Kaş'ta elektrikler kesilecek mi? Antalya Kaş'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Antalya Kemer  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Antalya Kemer 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Kemer 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Kemer'de elektrikler kesilecek mi? Antalya Kemer'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...