Afyonkarahisar

Kütüphane Haftasında kitap okumanın önemi anlatıldı

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta çocuklara kazandırılmasının eğitimde çok önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Kütüphane Haftasında  kitap okumanın önemi anlatıldı

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta çocuklara kazandırılmasının eğitimde çok önemli bir adım olduğunu ifade etti.
Kaymakam Bilici, Emirdağ Halk Kütüphanesi’nde bu yıl 59’ncusu gerçekleştirilen ‘Kütüphane Haftası’ kutlama programına katıldı. Bu yıl ‘Kütüphane İyileştirir’ temasıyla ilk defa yapılması nedenin coşkulu bir şekilde kutlanan etkinliğe katılarak bir yıl boyunca kitap okuyarak dereceye girenlere hediyelerini takdim edildi Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Kaymakam Bilici okuma akışkanlığının önemine dikkat çekerek, kitap okumanın çocukluktan başlayarak her yaş grubu için önemli olduğuna vurgu yaptı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

kütüphane haftasında kitap bağışı
Yerel

kütüphane haftasında kitap bağışı

Samsun’da, Kütüphaneler Haftası sebebiyle Büyük Anadolu Hastaneleri, Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi iş birliği ile Özören Şehit Metin Aslantürk Ortaokulu’na kitap bağışında bulundu.

İhsaniye’de Kütüphane Haftası kutlandı
Yerel

İhsaniye’de Kütüphane Haftası kutlandı

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, kitap okumanın önemini ve yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

Kaymakam Gürdal öğrencilerle kitap okudu
Yerel

Kaymakam Gürdal öğrencilerle kitap okudu

Çanakkale’nin Çan ilçesinde 59’uncu Kütüphane Haftası kutlandı.

Muğla elektrik kesintisi! 21 Mayıs  Muğla elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Yerel

Muğla elektrik kesintisi! 21 Mayıs Muğla elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Muğla'da 21 Mayıs 2024 Salı Günü elektrik kesintisi var mı? Muğla'da yarın elektrikler kesilecek mi? Muğla'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

İzmir su kesintisi! İzmir 20 Mayıs su kesintisi yaşanacak yerler
Yerel

İzmir su kesintisi! İzmir 20 Mayıs su kesintisi yaşanacak yerler

20 Mayıs Pazartesi günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

Ankara su kesintisi! 20 Mayıs Ankara su kesintisi yaşanacak yerler
Yerel

Ankara su kesintisi! 20 Mayıs Ankara su kesintisi yaşanacak yerler

20 Mayıs Pazartesi Ankara'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin.